Πρωτο ραντεβού :) ( αντρες τη γνωμη σας !!) - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 153
    Senior Member
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Δηλαδη τοσο κακο ειναι που ο αλλος θελει απο μια μεσοαστη να κανει το αυτονοητο και τον ειρωνευεσαι; Καλα λεει, αν δεν κανει η αλλη ουτε ενα φαγητο θα την εχει να καθεται για να την βγαζει εξω μονο; Στην τελικη ας παει αυτη να πληρωσει ζιγκολο να την κανονιζει και θα εχει και αυτη το κεφαλι της ησυχο μετα. Γυναικειες εξυπναδες.
    Και ποιος σου είπε ότι θα κάθεται και δεν θα δουλεύει κι αυτή;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν δε σου μαγειρέψει η γυναίκα κ δεν σε προσέξει δεν είναι σχέση είναι μόνο ορμές δεν κρατάει κ δεν έχει ουσία
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αν δε σου μαγειρέψει η γυναίκα κ δεν σε προσέξει δεν είναι σχέση είναι μόνο ορμές δεν κρατάει κ δεν έχει ουσία
    Δεν διαφωνώ για το μαγείρεμα προσωπικά αλλά να μην τα ισοπεδώνουμε και όλα, έτσι όπως το έγραψε ο menis όντως ακούγεται λίγο σαν να ψάχνει για οικιακή βοηθό...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Άμα δουλεύει μη σώσουμε κ φάμε αλλά αν δε δουλεύει πρέπει να είναι νοικοκυρά με τα όλα της

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Και ποιος σου είπε ότι θα κάθεται και δεν θα δουλεύει κι αυτή;
    Απαντηση στην ριμεντι ηταν βασικα απλα δεν εβαλα παραθεση και φανηκε σαν γενικο σχολιο

Senior Member
    Άμα δουλεύει μη σώσουμε κ φάμε αλλά αν δε δουλεύει πρέπει να είναι νοικοκυρά με τα όλα της
    Συμφωνώ αλλά να σε ρωτήσω κάτι; Την θέλετε και νοικοκυρά και Λολίτα, έτσι δεν είναι; Ότι ίσως να μην μπορεί όλες τις μέρες να αντεπεξέλθει και στους δυο ρόλους λόγω κούρασης το κατανοείτε; Ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά...εγώ δεν ειρωνεύομαι, εκφράζω απορία γιατί θέλω να δω πως σκέφτεστε...

Μίλβα αν σε πειράζει αυτή η μικρή συζήτηση στο θέμα σου πες το μου να φύγω και να πάω αλλού... :p

Senior Member
    Απαντηση στην ριμεντι ηταν βασικα απλα δεν εβαλα παραθεση και φανηκε σαν γενικο σχολιο
    Δεν πειράζει απλά ήθελα να κάνω συζήτηση...γιατί κακά τα ψέματα και δουλειά και σπίτι και παιδιά και η εμφάνιση στην τρίχα κομματάκι δύσκολο είναι βρε παιδιά...μην κοιτάς που εσείς μ' ένα ντους και ξύρισμα είστε έτοιμοι... :)

Senior Member
    Αυτή που παντρεύεσαι κοιτάς χαρακτήρα κ λεφτά δεν κοιτάς εμφάνιση το ίδιο κι οι γυναίκες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Και θελω να τονισω αυτο γιατι εχει γινει κατα καιρους συζητηση για το θεμα της εξωτερικης εμφανισης και οτι οσοι ειναι αρκετα εμφανισιμοι τα εχουν ολα...

Γ αυτο δν μπορω να βασιστω στο παραγοντα εμφανιση γτ αν εκρινα μονο με αυτο θα ελεγα " ενταξει παιδια μαλλον θα μου ξαναστειλει"...ομως δν ειναι ετσι..μπορει να μην ειμαι το στυλ του....κ αυτοι που μου τραβηξαν το ενδιαφερον τους εχω δει τελικα σε σχεση με εμφανισιακα μετριες κοπελες ...γτ τελικα θεωρητικα μπορει να λετε οι αντρες οτι θελετε μια ωραια κ εντυπωσιακη διπλα σας αλλα στη πραξη φαινεται πως αλλα πραγματα κοιτατε......
    Ουδεποτε πιστεψα οτι οσες εχουν μια ωραια εμφανιση , τα εχουν ολα ...........ναι μεν για να σε ελκυσει καποια, πρωτα θα κοιταξεις εμφανιση , παντα μιλω για μενα , αλλα μπορει στα υπολοιπα να μην σου κανει , ναι μουχει τυχει 2 φορες , τι να την κανω την εμφανιση , αμα δεν ταιριαζουμε σαν ανθρωποι , βεβαια εγω μιλω εκ μερους αλλου ηλικιακου γκρουπ , μεγαλυτερου σε ηλικια .........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    η πειρα λεει 3-4-5 χρονια μαξιμουμ....και μετα θα ψαξει να βρει μια <<μαμα>> για στοργη και προδερμ :)
    Δεν ψαχνουν ολοι το ιδιο πραμα , μην γενικευεις Μαρα .........

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Δεν πειράζει απλά ήθελα να κάνω συζήτηση...γιατί κακά τα ψέματα και δουλειά και σπίτι και παιδιά και η εμφάνιση στην τρίχα κομματάκι δύσκολο είναι βρε παιδιά...μην κοιτάς που εσείς μ' ένα ντους και ξύρισμα είστε έτοιμοι... :)
    Οχι κοριτσι μου πες την αποψη σου ελευθερα ...μ αρεσει που γινονται κ αλλες συζητησεις ....καλα γενικως με αυτα που λενε για νοικοκυριο αμα ο αλλος περιμενει να κανω τη παραδουλευτρα ΣΩΘΗΚΕ .....δν ειναι και το καλυτερο μου χαχχαχχα

Senior Member
    Κοπελιά μέχρι τα τριάντα πέντε βαριά σαράντα δουλεύουν τα υδραυλικά μετά σεξ δεν έχει τι θα κάνετε ;

Miliva21
    Guest
    Αυτο παλι το να βγαινει ο κοσμος ραντεβου και να σκαλωνει για το επομενο ποτε δεν το καταλαβα. Το εχω διαβασει και εδω πολλες φορες. Βγαινεις με καποιο ατομο που παει να πει οτι υπαρχει και η σχετικη οικειοτητα, τοσο δυσκολο ειναι οταν τελειωσει το ραντεβου να κανει ο αλλος επι τοπου μια ερωτηση του τυπου: Ποτε τα ξαναλεμε; Ακομη και να σκαλωσει εκεινη την στιγμη μπορει να τον παρει τηλεφωνο σε ευλογο χρονικο διαστημα το οποιο δεν ειναι στανταρ. Αναλογα το ατομο και την ζωη του. Αν ξερεις οτι ο αλλος δουλευει π.χ πολλες ωρες δεν του λες να πατε καπακι για ξενυχτι αλλα οποτε εσυ κρινεις οτι θα ειναι λιγο πιο χαλαρος και αν δεν ξερεις τον ρωτας
    Ε ναι ρε συ οταν παιζεται ενα καλο ραντεβου θες να δεις που παει....ειμαι ανυπομονη δεν μπορω χΔ δν προκειται να κανω κινηση...τι λες ....σιγα μην τον ρωτησω ποτε θα ξαναβγουμε....!!!!!! Να λεει οτι τον γουστραρω ακομα δεν γνωριστηκαμε....
    Δεν αποκαλυπτομαι...και οτι θελει ας γινει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    εμφανιση κοιτανε και μονο, να εισαι σιγουρη! και εμφανιση οχι οπως εμεις θα κοιταξουμε μια κοπελα και θα την πουμε ομορφη, αλλα με αλλο τροπο βασει προσοντων και σεξουαλικοτητας που εκπεμπει.
    τωρα αν ο αλλος θελει σχεση-συμβιωση, θα κοιταξει να βρει και χαρακτηριστικα μαμας γιατι ολοι οι αντρες ειναι παιδια που δεν μεγαλωνουν ποτε. Δηλαδη μια γυναικα που να τον φροντιζει, να κραταει σπιτι, να εχει μισθο για να ζει φυσικα, κλπ.

Τωρα στο θεμα εμφανιση, και να εισαι Η κουκλαρα, αν εισαι τσαμπουκαλεμενη και φαινεσαι υπερβολικα ανεξαρτητη, σου ειπε κατι και εσυ εφερες αντιλογο ή τον τσιτωσες, θα κανει πισω...γιατι απλουστατα φοβαται!!! ...
    Καλε , τι ειναι αυτα που γραφεις , Μαρα , καμμια σχεση , μην γενικευεις , το επαναλαμβανω ..............προσωπικα δεν ψαχνω για καμμια μαμα , θελω μια δυναμικη γυναικα ............και ανεξαρτητη ......

Miliva21
    Guest
    Κοπελιά μέχρι τα τριάντα πέντε βαριά σαράντα δουλεύουν τα υδραυλικά μετά σεξ δεν έχει τι θα κάνετε ;
    Θα καθομαστε να πλενουμε μαζι τα πιατα xD xD

Page 4 of 11 FirstFirst ... 23456 ... LastLast