remedy.. ζηταω βοηθεια κ δεν ειδα το θρεντ μου να κινειται.
εφοσον κινειται το αλλο θεμα , πιθανον θα το σβησουν αυτο εδω οι διαχειριστες.
εσυ εισαι διαχειριστης?
Printable View
remedy.. ζηταω βοηθεια κ δεν ειδα το θρεντ μου να κινειται.
εφοσον κινειται το αλλο θεμα , πιθανον θα το σβησουν αυτο εδω οι διαχειριστες.
εσυ εισαι διαχειριστης?
ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το θεμα μου, να στε καλα.
ευχαριστω πολυ!
ανοιξα αλλο ενα θρεντ γιατι νομιζα οτι το θεμα σχεσεις, δεν κινειται πολυ.
συγγνωμη.
λοιπον δεν θα γινω δεκτικη σε κανεναν! απο δω κ περα θα γινω σκυλα..
απλο..
απο κει κ περα θελω μονο να ξεπερασω τον φοβο κ τον τρομο που εχω γι αυτον.
Δηλαδη να μην φοβαμαι οτι θα μου κανει κακο.
δεν ξερω γιατι με εχει πιασει αυτη η ανασφαλεια..σιγουρα το εχω εμγαλωσει στο κεφαλι μου, αλλα δεν μπορω να κανω αλλιως αυτη τη στιγμη ..ετσι νιωθω κ ειναι δυσκολο να το εκλογικευσω.
οταν ενας ανθρωπος σε πλησιαζει με τοσο δολο κ κανει τετοια πραγματα, δεν μπορει παρα να με κανει να νιωθω φοβο γι αυτον..
δεν χρειαζεται να γινεις σκυλα.
μπορεις να ριξεις πάγο.
να τον ξενερωνεις σε καθε προσπαθεια, κι οπως ξαναειπα, το πιο καλο ξενερωμα για καποιον που δεν χαμπαριαζει ειναι να προβαλεις την σχεση σου. οχι στην κουβεντα, στην παρεα. μην ξαναβρεθεις μαζι του χωρις τον φιλο σου και θα φυγει μονος του.
εννοειται οτι οχι μονο παγο! μαυρη πετρα θα ριξω...κ εννοειται οτι θα αρχισω να προβαλλω τον φιλο μου οπως ειπες..
ηδη θα αλλαξω τις φωτος μου στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης , με φωτο που φιλιεμαι μαζι του..
το θεμα μου ειναι το εξης,
τι πιστευεις οτι μου συμβαινει που τον φοβαμαι?
μηπως τελικα επειδη οντως η προσεγγιση του ηταν πονηρη?η εχω προβλημα...?
πχ..ειμαι μουρλη??χααχαχ!
οχι, δεν εισαι μουρλη.
φοβασαι γιατι εισαι αγχωδης και γιατι αφενος ξερεις οτι σου ειναι δυσκολο να βαζεις ορια οταν "πρεπει" και οπως "πρεπει" και καμια φορα αργοτερα τα πραγματα ξεφευγουν, και αφετερου επειδη ε χεις ασχημη εμπειρια στο παρελθον με μουρλο.
αλλα δεν ειναι ολοι μουρλοι. η συντριπτικη πλειοψηφια, λειτουργει αναλογα με το εδαφος που της δινεις εσυ.
επομενως, παντα ξεκινας με το να βαζεις τα ορια και οχι με το ανησυχεις μηπως ο καθενας ειναι παλαβος και σου κανει κακο.
ειπες οτι ειναι στον χωρο της δουλειας σου.
η δουλεια σου εξαρταται καθολου απο αυτον?
αν πλακωθειτε και το θελησει, μπορει και να σε διωξει?
ευτυχως δεν εξαρταται η δουλεια μου απο αυτον.,ειναι σε αλλο τμημα κ δεν εχει καθολου να κανει μαζι μου..
οποτε απο αυτο το μερος ειμαι ησυχη..
ουτε μπορει να με διωξει μιας κ δεν εχουμε καμια σχεση επαγγελματικα.
πιθανον ναι να φοβαμαι επειδη παλαιοτερα μου ειχε επειτεθει εκεινος ο μουρλος οταν τον απερριψα..
πιστευω οτι επηρρεαστηκα πολυ κ με τον φονο της Δωρας Ζεμπερη.
κριμα...ολοι μας φοβομαστε οταν βλεπουμε τετοια..
ευχομαι να βρεθει γρηγορα ο φονιας της!!τι να πω..
το συζητησα κ με μια συναδελφο κ μου ειπε οτι παντα φαινοταν πολυ εξυπνος κ πονηρος κ οτι ηταν πολυ χειριστικος απεναντι μου, φταιω φυσικα κ γω που το επετρεψα.
πρεπει να το βλεπω πιο ευκολα αυτο.
Συνηδητοποιω οτι εχω αφησει πολλες φορες τους ανθρωπους να με χειριζονται, ενω σε αλλα πραγματα ειμαι πολυ σκληρη, ειμαι πολυ βουρλο σε αυτο το θεμα.
Πρεπει να μου γινει μαθημα ολο αυτο να λεω οχι σε χειρισμο ανθρωπων..
εχω πονεσει πολλες φορες στην ζωη μου απο αυτο.
το αν δεν τον σταματησες εγκαιρως, που ισχυει, δεν ειναι καποιο αλλοθι γι αυτον που την επεφτε με γλοιωδη τροπο σε μια γυναικα που ξερει καλα οτι ειναι δεμσευμενη, ξερει και τον φιλο της και της παριστανε μεχρι χθες τον φιλο.
οποτε, οκ, παραδεξου τα λαθη σου, διορθωσε τα, αλλα μην αυτομαστιγωθεις πολυ.
ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΞΕΚΑΘΑΡΑ.
ΟΧΙ δεν αυτομαστιγωνομαι, με ψυχραιμια λεω οτι πρεπει να ειμαι πιο υποψιασμενη απο δω κ περα!! μεγαλωσα πια, φερομαι σαν παιδι ορισμενες φορες, γινομαι αφελης κ οκ..πρεπει να σταματησει αυτο.
αναγνωριζω που εκανα κ γω την πατατα,γιατι κ γω την εκανα την πατατα που δεν το καταλαβα νωριτερα.
ομως εχω τεραστιο θυμο απεναντι του.τεραστιο!! ισως να ηρεμουσα αν τον εβριζα καποια στιγμη, πραγμα που μπορει να συμβει εν καιρω.Δεν υποσχομαι οτι θα ειμαι καλο παιδι.
παλι ξυπνησα κ εχω αγχος, παλι πηρα μισο λεξοτανιλ για να ερθω στην εταιρια..
να δω ποτε θα ξεπερασω ολο αυτο..
κ η μια σκεψη φενρει την αλλη κ παντα καταληγω στο οτι ναι εφαγα πιεση κ μερικες φορες με δικαιολογω κ αλλες παλι με νιωθω τρελλη.
Πως γινεται ενας ανθρωπος να εχει τοση επιρροη πανω μου? πως γινεται να συγκλονιστηκα τοσο ωστε να επηρρεαστει η καθημερινοτητα μου.
Τωρα λειπει αυτος, εχω αγωνια οταν θα ερθει, τι θα μου πει ...αν μου ζητησει να βρεθουμε, δεν θα δεχτω να τον συναντησω, θα του πω να επικοινωνησουμε με mail μονο γιατι θελω να τα εχω ολα γραπτως.
Μαλλον δεν ειναι θεμα το οτι ειναι ο συγκεκριμενος ανθρωπος, αλλα το οτι εισαι ευαλωτη και επηρρεαζεσαι τοσο πολυ.
Καλυτερα με την γραπτή επικοινωνια.ας ελπισουμε να το δεχτει.αν επιμεινει και σε πεισει, φερε και τον φιλο σου μαζι και θα δεις ποσο απλα θα ειναι τα πραγματα.
εχω εξελιξεις, του εστειλα ενα γραμμα με οσα νιωθω, δεν του χαρισα, ημουν ξεκαθαρη!
ηθελα να το κλεισω κ του το ειπα, του ειπα οτι θα επρεπε να ντρεπεται που εστειλε λινκ με αποκαλυπτικα εσωρουχα κ οτι με ενοχλησε απειρα κ αραγε η γυναικα του τι θα ελεγε για ολα αυτα??
μιλαμε τον χτυπησα εως το κοκκαλο..δεν φοβηθηκα!! τα ειπα ολα εξω απο τα δοντια κ οπως επισης στο τελος του ειπα οτι εχουν ενημερωθει για ολα ο αντρας μου κ η αδερφη μου!
οχι κοριτσι μου, δεν ειμαι ευαλωτη, ξερεις ποτε γινομαι?
οταν καποιος που πρεπει να αντιμετωπισω ειναι ενας υπουλος , πονηρος κ χειριστικος ανθρωπος!!
μονο τοτε σαστιζω καπως..αλλα παντα βρισκω δυναμη να αντιμετωπιζω τα παντα..ειτε με λεξοτανιλ, ειτε χωρις λεξοτανιλ..
ενιωσα ανακουφιση, τοσο καιρο νομιζε οτι εχει να κανει με ενα ατομο αθωο κ βλαμμενο που θα πιστεψει τις παπαριες του!!
ε οχι λοιπον!! του εξηγησα οτι δεν ειμαι κ τοσο αθωα οσο νομιζει κ οτι παντα σκεφτομαι ολες τις προεκτασεις!!!
καθως επισης ηθελα να γνωριζει οτι για ολα αυτα εχουν ενημερωθει ο ανθρωπος μου κ η οικογενεια μου..
αντε με τον καθε χλαπατσα, μαλακα, ανοργασμικο!!! αι στο διαολο πια!
τελος στην συναισθηματικη κακοποιηση κ στην σεξ παρενοχληση!
το πηρα πατριωτικα..χααχαχ!!!