Originally Posted by
Natalia_sups
Εγω το ειχα συζητησει με καποιον διαχειριστη μια περιοδο που ομολογουμενως δεν συνετρεχε τρομερα σοβαρος λογος, απλα ηθελα να διαγραφουν καποια θεματα ως πραξη απελευθερωσης/ψυχικης επουλωσης, για να προχωρησω. Και με ενοχλει και με πληγωνει ακομα που ειναι δημοσιευμενα αυτα τα θεματα, ειναι ενα κομματι της ζωης μου που θελω διεγραμμενο απο παντου, απο τη μνημη μου, απο το φορουμ και απο προσωπου γης. Να μην υπαρχει κανενα καταλοιπο τους.
Το ηθελα ως πραξη εξιλεωσης.
Και δεν θεωρω οτι τοσο συγκεκριμενες προσωπικες πληροφοριες θα βοηθουσαν κανεναν, απαντησεις παρομοιες με αυτες που ελαβα υπαρχουν σε ενα σωρο αλλα θεματα και υπηρχαν πριν καν εφευρεθουν τα φορουμ.
Εκτος αυτου ομολογουμενως εχω τον φοβο πως θα μπορουσε να μου συμβει αυτο που περιεγραψες με τη Μαρια απο το γραφειο. Γραφω τοσα πολλα που δεν θα ηταν καθολου απιθανο να με αναγνωρισει κανεις, απο λεπτομερειες και απο τον συνδιασμο των θεματων που εχω ανοιξει κλπ. Αλλα αυτο κλαιν...η ντροπη δεν ειναι λογος, το παραδεχομαι. Ουτε θα καταστρεφοταν ο κοσμος αμα εβρισκε το προφιλ μου κανενας. Μεγαλη μαλακια, πολυ αβολο, αλλα το δεχομαι πως δεν ειναι σοβαρος λογος διαγραφης αυτο. Ποιος χεστηκε που νιωθω εκτεθειμενη (χωρις να εχω δωσει ξερω γω το αφμ μου που λεει και η ρεμεντι).
Τελοσπαντων περα απο τα γραφομενα μου παραπανω και ασχετως του δικου μου θεματος, εγω δεν θυμαμαι να μου λεει καποιος κατι για ειδικες περιπτωσεις οπως το λες οταν ρωτησα τη διαχειρηση, μονο αυτο με τα ονοματα τις διευθυνσεις κλπ ειχα λαβει νομιζω ως απαντηση (για απευθειας προσωπικες πληροφοριες δηλαδη).