Results 46 to 60 of 106
Thread: Διαγραφή του λογαριασμού μου.
-
21-01-2018, 21:43 #46
Πάντως είχα την αίσθηση πως αυτό που περιγράφεις (για όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι κτλ) οτι γίνεται. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους διαχειριστές του φόρουμ να μου διαγράψουν μνμ, αλλά έχω την αίσθηση οτι το έχω δει να γράφεται πως όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και μετά από συνεννόηση με τους διαχειριστές δέχονται να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν κάποια μνμ. Νομίζω το είχα γράψει κάποιος από τους μοντ πριν λίγο καιρό. Λες οτι το προσπάθησες αυτό και παρόλα αυτά δεν έγινε;
- 21-01-2018, 21:44 #47
και στη προκειμενη περιπτωση εγω δεν αλαζω γνωμες για οτι γραφω αλλα επειδη αυτοι που μιλω μαζι τους μπορει να μη θελουν να τα λεω γι αυτο τα σβηνω καπιες φορες δηλαδη και να μη τα εσβηνα θα μου ηταν αδιαφορο.
21-01-2018, 21:58 #48
διαγραψτε κ εμενα
21-01-2018, 21:59 #49
Εγω το ειχα συζητησει με καποιον διαχειριστη μια περιοδο που ομολογουμενως δεν συνετρεχε τρομερα σοβαρος λογος, απλα ηθελα να διαγραφουν καποια θεματα ως πραξη απελευθερωσης/ψυχικης επουλωσης, για να προχωρησω. Και με ενοχλει και με πληγωνει ακομα που ειναι δημοσιευμενα αυτα τα θεματα, ειναι ενα κομματι της ζωης μου που θελω διεγραμμενο απο παντου, απο τη μνημη μου, απο το φορουμ και απο προσωπου γης. Να μην υπαρχει κανενα καταλοιπο τους.
Το ηθελα ως πραξη εξιλεωσης.
Και δεν θεωρω οτι τοσο συγκεκριμενες προσωπικες πληροφοριες θα βοηθουσαν κανεναν, απαντησεις παρομοιες με αυτες που ελαβα υπαρχουν σε ενα σωρο αλλα θεματα και υπηρχαν πριν καν εφευρεθουν τα φορουμ.
Εκτος αυτου ομολογουμενως εχω τον φοβο πως θα μπορουσε να μου συμβει αυτο που περιεγραψες με τη Μαρια απο το γραφειο. Γραφω τοσα πολλα που δεν θα ηταν καθολου απιθανο να με αναγνωρισει κανεις, απο λεπτομερειες και απο τον συνδιασμο των θεματων που εχω ανοιξει κλπ. Αλλα αυτο κλαιν...η ντροπη δεν ειναι λογος, το παραδεχομαι. Ουτε θα καταστρεφοταν ο κοσμος αμα εβρισκε το προφιλ μου κανενας. Μεγαλη μαλακια, πολυ αβολο, αλλα το δεχομαι πως δεν ειναι σοβαρος λογος διαγραφης αυτο. Ποιος χεστηκε που νιωθω εκτεθειμενη (χωρις να εχω δωσει ξερω γω το αφμ μου που λεει και η ρεμεντι).
Τελοσπαντων περα απο τα γραφομενα μου παραπανω και ασχετως του δικου μου θεματος, εγω δεν θυμαμαι να μου λεει καποιος κατι για ειδικες περιπτωσεις οπως το λες οταν ρωτησα τη διαχειρηση, μονο αυτο με τα ονοματα τις διευθυνσεις κλπ ειχα λαβει νομιζω ως απαντηση (για απευθειας προσωπικες πληροφοριες δηλαδη).
21-01-2018, 22:00 #50
Χαχαχαχαχα ποσο βαριεσαι;
21-01-2018, 22:01 #51
Τι να σου πω, εγώ νιώθω άσχημα όταν βλέπω ποστ στα οποία απάντησα με κάθε καλή πρόθεση να σβήνονται, νιώθω σαν να μην με υπολογίζει αυτός που άνοιξε το θέμα... Και ξαναλέω, δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου το μέλος που άνοιξε το θέμα κινδυνεύει με οποιονδήποτε τρόπο, αναφέρομαι σε ποστ που γράφουν κάτι απλό και μετά το σβήνουν... Ή και στην άλλη περίπτωση που αν δεν τους αρέσει η αντίδραση σου (για κόσμιες καταστάσεις μιλάω αλλά όπου υπάρχει διαφωνία) πάνε πάλι και σβήνουν ότι έγραψαν γιατί είναι κότες...
Επίσης το ότι είμαστε εδώ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε ασταθείς χαρακτήρες... Εγώ π.χ. δύσκολα θα αλλάξω γνώμη... Άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα κι άλλο η σταθερότητα του χαρακτήρα νομίζω, φαντάσου αν ήμασταν έτσι π.χ. και στις σχέσεις μας με τους άλλους στην έξω ζωή και την μία να θέλαμε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο δίπλα μας και την άλλη να τον διώχναμε γιατί θα ήμασταν φτερά στον άνεμο; (δεν μιλάω αποκλειστικά για ερωτικές σχέσεις)... Δεν θα ήταν αυτό πολύ κρίμα για τον άλλον;Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
21-01-2018, 22:04 #52
21-01-2018, 22:06 #53
Σ' αυτό που γράφεις σε καταλαβαίνω... Τους λόγους για τους οποίους θα ήθελες να διαγραφεί το συγκεκριμένο θέμα... Μήπως να έκανες μια ακόμα προσπάθεια αν έχει περάσει πολύς καιρός που το είχες συζητήσει;
Κάποτε είχα κι εγώ πρόβλημα για λόγους κινδύνου αναγνώρισης από επαγγελματικό περιβάλλον αν θυμάμαι καλά και τότε είχαν τροποποιηθεί κάποια μηνύματα μου λόγω αυτού (ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια κι έχω και μια ηλικία)
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
21-01-2018, 22:18 #54
Καλά ρε Αλέκο σκάω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
21-01-2018, 22:40 #55
https://www.e-psychology.gr/oroi-hri...ostirixis.html
A.4.1 Τροποποίηση μηνυμάτων.
Tα μέλη της Κοινότητας έχουν δυνατότητα διαγραφής των μηνυμάτων τους για το χρονικό διάστημα των 24 ωρών που αρχίζει από τη χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε το εκάστοτε μήνυμα. Μετά την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος είναι κατ΄ εξαίρεση δυνατή , μόνο η τροποποίηση των μηνυμάτων κάθε χρήστη, κατόπιν συνεννόησής του με τον διαχειριστή. Ειδικότερα, ο χρήστης οφείλει να αποστείλει σχετικό ε - μειλ στον διαχειριστή , στο οποίο θα εκθέτει τόσο την ανάγκη όσο και τους λόγους που καθιστούν κατ' εξαίρεση αναγκαία την τροποποίηση των μηνυμάτων του. Η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος τροποποίησης θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές, οι οποίοι εκτιμούν τη σπουδαιότητα του λόγου που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν τροποποιηθεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.
Α.4.2. Διαγραφή μηνυμάτων.
Εφόσον συντρέχουν εξαιρετικά σπουδαίοι λόγοι οι οποίοι δικαιολογούν την διαγραφή ορισμένου μηνύματος, όπως είναι ενδεικτικά ο κίνδυνος της ψυχικής ή της σωματικής υγείας μέλους, η αναστάτωση της προσωπικής του ζωής λόγω αποκάλυψης της κοινωνικής του ταυτότητας και άρσης της ανωνυμίας του, καθώς και κάθε άλλη περίπτωση που καθιστά το μέτρο της τροποποίησης του μηνύματος μη επαρκές, το μέλος δικαιούται να ζητήσει με e-mail την μερική μόνο διαγραφή ορισμένων δημοσιεύσεών του, εκθέτοντας αναλυτικά τους εξαιρετικά σπουδαίους λόγους που συντρέχουν στην περίπτωσή του. Στην περίπτωση αυτή η διαγραφή του μηνύματος καθίσταται υποχρεωτική για τους διαχειριστές, μόνο εφόσον η απλή τροποποίηση του μηνύματος δεν επαρκεί για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος τον οποίο επικαλείται ο χρήστης.
Στις λοιπές περιπτώσεις, η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος μερικής διαγραφής λαμβάνεται από τους διαχειριστές οι οποίοι εκτιμούν την συνδρομή των ανωτέρω λόγων που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν κατά τα ανωτέρω το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν διαγραφεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.
Το αίτημα μερικής διαγραφής κάποιων δημοσιεύσεων μπορεί να συνδυαστεί με αίτημα μερικής τροποποίησης των λοιπών επίμαχων σημείων.Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 22:47 #56
Σε ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικα ολα. Εχω μια απορια ομως. Το κοστος για το φορουμ το οποιο πρεπει να ζυγιστει απεναντι στην αναγκη του μελους να διαγραφει το μηνυμα του ποιο ειναι;
21-01-2018, 22:47 #57
Καλησπέρα,
βρίσκω πολύ σημαντικό αυτό που έθεσε η Natalia sups, χρειάζεται να υπάρχει η δυνατότητα σε ορισμένες περιπτώσεις να διαγράφονται ολόκληρα θέματα. Πχ αν ένα μέλος είναι σε ψυχωτικό επεισόδιο ή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γενικά και έγραφε διάφορα περίεργα και μετά από μεγάλο διάστημα, μήνες, χρόνο κλπ δεν θέλει να φαίνονται αυτά δεν θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να σβηστούν? Και ας σβηστούν και οι απαντήσεις, γιατί πρέπει να μένουν όλα για πάντα... το μέλος/μέλη που έδωσε την απάντηση πρόσφερε τον κόπο του και ξέρει ότι βοήθησε το συγκεκριμένο μέλος που είχε δυσκολία, δε πειράζει και αν χαθούν κάποιες απαντήσεις, γνώμη μου... Μπορεί κανείς να μην είναι σε πλήρη συνειδητότητα σε κάποια φάση της συμμετοχής του εδώ και δεν είναι κάτι που το διαπιστώνει σε λίγες μέρες αλλά μετά από καιρό... δεν ξέρω...ας υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα να εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις αν και κατανοώ τη δυσκολία του θέματος. Πιστεύω κάποια στιγμή θα τοποθετηθούν και οι διαχειριστές πάνω στο ζήτημα αυτό.
21-01-2018, 22:51 #58
Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung
21-01-2018, 23:11 #59
Πχ αν ένα μέλος είναι σε ψυχωτικό επεισόδιο ή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γενικά και έγραφε διάφορα περίεργα και μετά από μεγάλο διάστημα
22-01-2018, 10:05 #60
καλημερα ελισσαβετ μου.
καταλαβαινω το σκεπτικο σου κι εχεις δικιο οπως το λες, αλλα εχω δυο επιφυλαξεις.
η μια ειναι οτι το προσωπο αυτο μπορει να ειναι ηδη μελος η να γινει πανευκολα για να μπορεσει να κανει το ψαχτηρι εφοσον "κατι' του θυμισες. εκτος αν αφαιρεθει απο ολους η δυνατοτητα αυτη.
η αλλη και πιο σοβαρη, ειναι οτι εφοσον το φορουμ παραμεινει "ανοιχτο' σε μη μελη, το ψαχτηρι με βαση το ψευδωνυμο σου, μπορει να το κανει οποιοσδηποτε μεσω της αναζητησης του γκουγκλε, συνδυαζοντας το ονομα σου και το φορουμ. δεν χρειαζεται η αναζητηση η εσωτερικη. απλα ειναι ενα επιπλεον εργαλειο για καποιον που δεν ειναι εκοικειωμενος με το ιντερνετ..