Διαγραφή του λογαριασμού μου. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 106
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν θεωρω πως εγινα κατανοητη....διαφωνω στο "να μη σβηνονται θεματα σε καμια περιπτωση που λετε καποιοι. Αν συντρεχει καποιος καλος λογος (οχι με το παραμικρο) πρεπει να ειναι εφικτο. Θεωρω πως σε αυτη τη περιπτωση δεν εχει καμια σημασια ποσοι απαντησανε και ποσοι ασχοληθηκαν με το θεμα και ποσο ασχοληθηκαν αν ο θεματοθετης διατρεχει κινδυνο να εκτεθει/να βρει τον μπελα του.

Προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου οταν βλεπω σβησμενα μηνυματα σε θεματα με τα οποια εχω ασχοληθει. Τι να πω ρε παιδια, ισως ειμαι εγω παραλογη που σεβομαι το προσωπικα ορια του καθενα και το δικαιωμα του στην ιδιωτικοτητα. Δεν με πειραζει να γραψω εκθεση σαν απαντηση σε ενα θεμα και καποιος να διαγραψει τα ποστς του μετα...πραγματικα με ενδιαφερει σε 0 βαθμο το ζητημα.
    Και δεν χρειαζεται ουτε ονοματεπωνυμο ουτε διευθυνση ουτε αριθμος ταυτοτητας για να ειναι δυνητικα αναγνωρισιμη μια ιστορια, μπορει απλα να ειναι μια αρκετα κουλη ιδιαιτερη ιστορια και να κολλανε ολες οι λεπτομερειες με καποιο ατομο που ξερει καποιος που θα διαβασει το φορουμ. Και οκ, να προσεξεις τι θα γραψεις, οκ, και να συμβει κατι τετοιο δεν ειναι τοσο τραγικο ισως (η αισθηση ντροπης και η αισθηση οτι εχεις ξεβρακωθει σε τετοια περιπτωση ας θεωρησουμε πως ειναι ασημαντη, δεν θα σε ρωτησω ρεμεντυ πως θα ενιωθες αν μαθαινε ο κυκλος σου για το φορουμ). Αλλα αν υπαρχουν καποιες πραγματικες συνεπειες για τη ζωη του ατομου λογω μιας τετοιας συγκυριας; Που μπορουσε να αποφευχθει με μια γαμημενη επεξεργασια η με μια διαγραφη υπο συγκεκριμενους ορους, για σοβαρους λογους;
    Δεν καταλαβαινω που ειναι το παραλογο σε αυτο που λεω. Η απολυτοτητα ως προς το "ποτε σε καμια περιπτωση να μη διαγραφονται μηνυματα" σε τι ωφελει; Ποια θα ειναι η μεγαλη καταστροφη αν δωθει η δυνατοτητα σε εξαιρετικες περιπτωσεις; Να σου πω ποια; Ο πονοκεφαλος του να διαβαζονται μηνυματα και να αρνουνται οι διαχειριστες διαρκως τη διαγραφη για χαζους λογους σε καμποσα ατομα που θα το ζητανε για ψυλου πηδημα για ένα διαστημα. Θα ειναι κουραστικο να εξηγουν τους λογους γιατι οχι στον καθενα για λιγο. Αλλα θεωρω πως μετα απο ενα διαστημα προσαρμογης αφενος μπορει να γινει πιο ξεκαθαρο στα μελη το οτι πρεπει να συντρεχουν σοβαροι λογοι και αφετερου θα διαμορφωθουν σιγα σιγα πιο συγκεκριμενα και οργανωμενα οι οροι υπο τους οποιους θα ειναι δυνατη η διαγραφη θεματων/μηνυματων. Αλλα....αυτο θελει πολλη δουλεια και δεν αξιζει ο κοπος μιας και δουλευει ουτως η αλλως το μαγαζι. Αρα ενα "οχι διαγραφες" γενικα και αοριστα τα καλυπτει ολα. Και για τα ενα, δυο τρια ατομα που θα εχουν σοβαρο λογο να το ζητανε τι α κανς, α κατς α σκαεις;
    Πάντως είχα την αίσθηση πως αυτό που περιγράφεις (για όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι κτλ) οτι γίνεται. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους διαχειριστές του φόρουμ να μου διαγράψουν μνμ, αλλά έχω την αίσθηση οτι το έχω δει να γράφεται πως όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και μετά από συνεννόηση με τους διαχειριστές δέχονται να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν κάποια μνμ. Νομίζω το είχα γράψει κάποιος από τους μοντ πριν λίγο καιρό. Λες οτι το προσπάθησες αυτό και παρόλα αυτά δεν έγινε;

Banned
    και στη προκειμενη περιπτωση εγω δεν αλαζω γνωμες για οτι γραφω αλλα επειδη αυτοι που μιλω μαζι τους μπορει να μη θελουν να τα λεω γι αυτο τα σβηνω καπιες φορες δηλαδη και να μη τα εσβηνα θα μου ηταν αδιαφορο.

Banned
    διαγραψτε κ εμενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Πάντως είχα την αίσθηση πως αυτό που περιγράφεις (για όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι κτλ) οτι γίνεται. Δεν έχω ζητήσει ποτέ από τους διαχειριστές του φόρουμ να μου διαγράψουν μνμ, αλλά έχω την αίσθηση οτι το έχω δει να γράφεται πως όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι και μετά από συνεννόηση με τους διαχειριστές δέχονται να διαγράψουν ή να τροποποιήσουν κάποια μνμ. Νομίζω το είχα γράψει κάποιος από τους μοντ πριν λίγο καιρό. Λες οτι το προσπάθησες αυτό και παρόλα αυτά δεν έγινε;
    Εγω το ειχα συζητησει με καποιον διαχειριστη μια περιοδο που ομολογουμενως δεν συνετρεχε τρομερα σοβαρος λογος, απλα ηθελα να διαγραφουν καποια θεματα ως πραξη απελευθερωσης/ψυχικης επουλωσης, για να προχωρησω. Και με ενοχλει και με πληγωνει ακομα που ειναι δημοσιευμενα αυτα τα θεματα, ειναι ενα κομματι της ζωης μου που θελω διεγραμμενο απο παντου, απο τη μνημη μου, απο το φορουμ και απο προσωπου γης. Να μην υπαρχει κανενα καταλοιπο τους.
    Το ηθελα ως πραξη εξιλεωσης.
    Και δεν θεωρω οτι τοσο συγκεκριμενες προσωπικες πληροφοριες θα βοηθουσαν κανεναν, απαντησεις παρομοιες με αυτες που ελαβα υπαρχουν σε ενα σωρο αλλα θεματα και υπηρχαν πριν καν εφευρεθουν τα φορουμ.
    Εκτος αυτου ομολογουμενως εχω τον φοβο πως θα μπορουσε να μου συμβει αυτο που περιεγραψες με τη Μαρια απο το γραφειο. Γραφω τοσα πολλα που δεν θα ηταν καθολου απιθανο να με αναγνωρισει κανεις, απο λεπτομερειες και απο τον συνδιασμο των θεματων που εχω ανοιξει κλπ. Αλλα αυτο κλαιν...η ντροπη δεν ειναι λογος, το παραδεχομαι. Ουτε θα καταστρεφοταν ο κοσμος αμα εβρισκε το προφιλ μου κανενας. Μεγαλη μαλακια, πολυ αβολο, αλλα το δεχομαι πως δεν ειναι σοβαρος λογος διαγραφης αυτο. Ποιος χεστηκε που νιωθω εκτεθειμενη (χωρις να εχω δωσει ξερω γω το αφμ μου που λεει και η ρεμεντι).

Τελοσπαντων περα απο τα γραφομενα μου παραπανω και ασχετως του δικου μου θεματος, εγω δεν θυμαμαι να μου λεει καποιος κατι για ειδικες περιπτωσεις οπως το λες οταν ρωτησα τη διαχειρηση, μονο αυτο με τα ονοματα τις διευθυνσεις κλπ ειχα λαβει νομιζω ως απαντηση (για απευθειας προσωπικες πληροφοριες δηλαδη).

Senior Member
    Χαχαχαχαχα ποσο βαριεσαι;

Senior Member
    Ε σε φορουμ ψυχολογιας εισαι ρε κυκνε, τι κι αν ειναι ασταθης χαρακτηρας; Ο σταθερος χαρακτηρας τι δουλεια εχει εδω; Λολ.
    Και που ειναι το κακο να θελει καποιος και βοηθεια αλλα και να προστατευσει και τον εαυτο του;
    Δεν "φταινε" σε κατι τα αλλα μελη αλλα δεν βλεπω τι ακριβως τους κοστιζει...
    Τι να σου πω, εγώ νιώθω άσχημα όταν βλέπω ποστ στα οποία απάντησα με κάθε καλή πρόθεση να σβήνονται, νιώθω σαν να μην με υπολογίζει αυτός που άνοιξε το θέμα... Και ξαναλέω, δεν μιλάω για περιπτώσεις όπου το μέλος που άνοιξε το θέμα κινδυνεύει με οποιονδήποτε τρόπο, αναφέρομαι σε ποστ που γράφουν κάτι απλό και μετά το σβήνουν... Ή και στην άλλη περίπτωση που αν δεν τους αρέσει η αντίδραση σου (για κόσμιες καταστάσεις μιλάω αλλά όπου υπάρχει διαφωνία) πάνε πάλι και σβήνουν ότι έγραψαν γιατί είναι κότες...
    Επίσης το ότι είμαστε εδώ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είμαστε ασταθείς χαρακτήρες... Εγώ π.χ. δύσκολα θα αλλάξω γνώμη... Άλλο τα ψυχολογικά προβλήματα κι άλλο η σταθερότητα του χαρακτήρα νομίζω, φαντάσου αν ήμασταν έτσι π.χ. και στις σχέσεις μας με τους άλλους στην έξω ζωή και την μία να θέλαμε κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο δίπλα μας και την άλλη να τον διώχναμε γιατί θα ήμασταν φτερά στον άνεμο; (δεν μιλάω αποκλειστικά για ερωτικές σχέσεις)... Δεν θα ήταν αυτό πολύ κρίμα για τον άλλον;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Παλιά μπορούσες να το κανεισ να μη φαίνεται ότι είσαι ονλαιν τώρα τι γίνεται
    κατα κανονα αυτοι που εχουν διαθεση να μιλησουν σοβαρα φαινονται

Senior Member
    Εγω το ειχα συζητησει με καποιον διαχειριστη μια περιοδο που ομολογουμενως δεν συνετρεχε τρομερα σοβαρος λογος, απλα ηθελα να διαγραφουν καποια θεματα ως πραξη απελευθερωσης/ψυχικης επουλωσης, για να προχωρησω. Και με ενοχλει και με πληγωνει ακομα που ειναι δημοσιευμενα αυτα τα θεματα, ειναι ενα κομματι της ζωης μου που θελω διεγραμμενο απο παντου, απο τη μνημη μου, απο το φορουμ και απο προσωπου γης. Να μην υπαρχει κανενα καταλοιπο τους.
    Το ηθελα ως πραξη εξιλεωσης.
    Και δεν θεωρω οτι τοσο συγκεκριμενες προσωπικες πληροφοριες θα βοηθουσαν κανεναν, απαντησεις παρομοιες με αυτες που ελαβα υπαρχουν σε ενα σωρο αλλα θεματα και υπηρχαν πριν καν εφευρεθουν τα φορουμ.
    Εκτος αυτου ομολογουμενως εχω τον φοβο πως θα μπορουσε να μου συμβει αυτο που περιεγραψες με τη Μαρια απο το γραφειο. Γραφω τοσα πολλα που δεν θα ηταν καθολου απιθανο να με αναγνωρισει κανεις, απο λεπτομερειες και απο τον συνδιασμο των θεματων που εχω ανοιξει κλπ. Αλλα αυτο κλαιν...η ντροπη δεν ειναι λογος, το παραδεχομαι. Ουτε θα καταστρεφοταν ο κοσμος αμα εβρισκε το προφιλ μου κανενας. Μεγαλη μαλακια, πολυ αβολο, αλλα το δεχομαι πως δεν ειναι σοβαρος λογος διαγραφης αυτο. Ποιος χεστηκε που νιωθω εκτεθειμενη (χωρις να εχω δωσει ξερω γω το αφμ μου που λεει και η ρεμεντι).

Τελοσπαντων περα απο τα γραφομενα μου παραπανω και ασχετως του δικου μου θεματος, εγω δεν θυμαμαι να μου λεει καποιος κατι για ειδικες περιπτωσεις οπως το λες οταν ρωτησα τη διαχειρηση, μονο αυτο με τα ονοματα τις διευθυνσεις κλπ ειχα λαβει νομιζω ως απαντηση (για απευθειας προσωπικες πληροφοριες δηλαδη).
    Σ' αυτό που γράφεις σε καταλαβαίνω... Τους λόγους για τους οποίους θα ήθελες να διαγραφεί το συγκεκριμένο θέμα... Μήπως να έκανες μια ακόμα προσπάθεια αν έχει περάσει πολύς καιρός που το είχες συζητήσει;

Κάποτε είχα κι εγώ πρόβλημα για λόγους κινδύνου αναγνώρισης από επαγγελματικό περιβάλλον αν θυμάμαι καλά και τότε είχαν τροποποιηθεί κάποια μηνύματα μου λόγω αυτού (ελπίζω να τα θυμάμαι σωστά γιατί έχουν περάσει και κάποια χρόνια κι έχω και μια ηλικία )
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλά ρε Αλέκο σκάω
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    https://www.e-psychology.gr/oroi-hri...ostirixis.html
    A.4.1 Τροποποίηση μηνυμάτων.
    Tα μέλη της Κοινότητας έχουν δυνατότητα διαγραφής των μηνυμάτων τους για το χρονικό διάστημα των 24 ωρών που αρχίζει από τη χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε το εκάστοτε μήνυμα. Μετά την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος είναι κατ΄ εξαίρεση δυνατή , μόνο η τροποποίηση των μηνυμάτων κάθε χρήστη, κατόπιν συνεννόησής του με τον διαχειριστή. Ειδικότερα, ο χρήστης οφείλει να αποστείλει σχετικό ε - μειλ στον διαχειριστή , στο οποίο θα εκθέτει τόσο την ανάγκη όσο και τους λόγους που καθιστούν κατ' εξαίρεση αναγκαία την τροποποίηση των μηνυμάτων του. Η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος τροποποίησης θα λαμβάνεται από τους διαχειριστές, οι οποίοι εκτιμούν τη σπουδαιότητα του λόγου που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν τροποποιηθεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.

Α.4.2. Διαγραφή μηνυμάτων.
    Εφόσον συντρέχουν εξαιρετικά σπουδαίοι λόγοι οι οποίοι δικαιολογούν την διαγραφή ορισμένου μηνύματος, όπως είναι ενδεικτικά ο κίνδυνος της ψυχικής ή της σωματικής υγείας μέλους, η αναστάτωση της προσωπικής του ζωής λόγω αποκάλυψης της κοινωνικής του ταυτότητας και άρσης της ανωνυμίας του, καθώς και κάθε άλλη περίπτωση που καθιστά το μέτρο της τροποποίησης του μηνύματος μη επαρκές, το μέλος δικαιούται να ζητήσει με e-mail την μερική μόνο διαγραφή ορισμένων δημοσιεύσεών του, εκθέτοντας αναλυτικά τους εξαιρετικά σπουδαίους λόγους που συντρέχουν στην περίπτωσή του. Στην περίπτωση αυτή η διαγραφή του μηνύματος καθίσταται υποχρεωτική για τους διαχειριστές, μόνο εφόσον η απλή τροποποίηση του μηνύματος δεν επαρκεί για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος τον οποίο επικαλείται ο χρήστης.
    Στις λοιπές περιπτώσεις, η απόφαση περί αποδοχής ή όχι του αιτήματος μερικής διαγραφής λαμβάνεται από τους διαχειριστές οι οποίοι εκτιμούν την συνδρομή των ανωτέρω λόγων που επικαλείται το μέλος, σταθμίζουν κατά τα ανωτέρω το ενδεχόμενο κόστος που θα συνεπάγεται για το φόρουμ μια τέτοια ενέργεια με το μέγεθος της βλάβης που θα επέλθει προσωπικά στο μέλος αν δεν διαγραφεί το μήνυμα και σε κάθε περίπτωση συνδιαλέγονται μαζί του.
    Το αίτημα μερικής διαγραφής κάποιων δημοσιεύσεων μπορεί να συνδυαστεί με αίτημα μερικής τροποποίησης των λοιπών επίμαχων σημείων.
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Senior Member
    Σε ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικα ολα. Εχω μια απορια ομως. Το κοστος για το φορουμ το οποιο πρεπει να ζυγιστει απεναντι στην αναγκη του μελους να διαγραφει το μηνυμα του ποιο ειναι;

Banned
    Καλησπέρα,
    βρίσκω πολύ σημαντικό αυτό που έθεσε η Natalia sups, χρειάζεται να υπάρχει η δυνατότητα σε ορισμένες περιπτώσεις να διαγράφονται ολόκληρα θέματα. Πχ αν ένα μέλος είναι σε ψυχωτικό επεισόδιο ή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γενικά και έγραφε διάφορα περίεργα και μετά από μεγάλο διάστημα, μήνες, χρόνο κλπ δεν θέλει να φαίνονται αυτά δεν θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να σβηστούν? Και ας σβηστούν και οι απαντήσεις, γιατί πρέπει να μένουν όλα για πάντα... το μέλος/μέλη που έδωσε την απάντηση πρόσφερε τον κόπο του και ξέρει ότι βοήθησε το συγκεκριμένο μέλος που είχε δυσκολία, δε πειράζει και αν χαθούν κάποιες απαντήσεις, γνώμη μου... Μπορεί κανείς να μην είναι σε πλήρη συνειδητότητα σε κάποια φάση της συμμετοχής του εδώ και δεν είναι κάτι που το διαπιστώνει σε λίγες μέρες αλλά μετά από καιρό... δεν ξέρω...ας υπάρχει τουλάχιστον η δυνατότητα να εξετάζονται κάποιες περιπτώσεις αν και κατανοώ τη δυσκολία του θέματος. Πιστεύω κάποια στιγμή θα τοποθετηθούν και οι διαχειριστές πάνω στο ζήτημα αυτό.

Senior Member
    Σε ευχαριστω, πολυ κατατοπιστικα ολα. Εχω μια απορια ομως. Το κοστος για το φορουμ το οποιο πρεπει να ζυγιστει απεναντι στην αναγκη του μελους να διαγραφει το μηνυμα του ποιο ειναι;
    Σωστη ερωτηση. Σ'αυτο πρεπει να σου απαντησει ο NikosD ή εστω ο Αeon γιατι αν απαντησω εγω, παλι θα πω για το εμπορικο κομματι του εκαστοτε σαητ και θα πεσει να με φαει η ρεμεντυ παλι που πιστευει οτι το e-psychology.gr δε βγαζει καν τα εξοδα λειτουργιας του..
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    Πχ αν ένα μέλος είναι σε ψυχωτικό επεισόδιο ή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γενικά και έγραφε διάφορα περίεργα και μετά από μεγάλο διάστημα
    αυτο ειναι προβλεψιμο αν μιλας συνεχεια με τετοια ατομα ειναι ευκολο να μαντεψεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Οχι δεν εχει καμια σχέση με ανοιχτό ή κλειστό φόρουμ, κλειστό είναι το φόρουμ στο οποίο δεν έχω πρόσβαση στα θέματα του ως μη μέλος. Δεν προτείνω να γίνει κλειστό το φόρουμ σε καμιά περίπτωση.
    Όταν εγώ πχ ως μη μέλος ακόμα έψαχνα θέματα σχετικά με ψυχώσεις, παραισθήσεις κτλ, δεν με ενδιέφερε τι είχε πει το μέλος τάδε το οποίο μπορεί ταυτόχρονα να έγραφε και στην ενότητα Κατάθλιψη ή στην ενότητα Σχέσεις. Με ενδιέφεραν τα θέματα και οι απαντήσεις , όχι τα συγκεκριμένα μέλη. Δεν είναι καθόλου το ίδιο.

Θα σου πω το σκεπτικό μου μιας και ρωτάς γιατί είναι λιγότερο ή περισσότερο κακό.
    Εγώ ως μη μέλος μπαίνω και πέφτω τυχαία σε ένα θέμα που έχεις ανοίξει εσύ στο οποίο αναφέρεσαι στον καβγά σου με μια συνάδελφο. Το περιστατικό που περιγράφεις μου φαίνεται οικείο και μιας και έχω την δυνατότητα μπαίνω στο προφίλ σου και ρίχνω ένα ψαχτήρι και βρίσκω κι άλλα "ασήμαντα" στοιχεία που τυχαίνει να αναφέρεις κατά καιρούς και έτσι μπορώ εύκολα να συμπεράνω πως είσαι η Μαρία από το δίπλα γραφείο.

Αυτό το πολύ απλό δεν θα μπορούσα να το κάνω αν το φόρουμ έδινε την δυνατότητα σε σένα να κρατάς κλειστό το προφίλ σου κι έτσι εγώ αν ήμουν η κουτσομπόλα της γειτονιάς θα πρέπε να χω την υπομονή να ψάξω όοοολα τα θέματα του φόρουμ σε διάφορες κατηγορίες για να ξαναπετύχω δημοσίευση σου.
    Αυτό είναι το σκεπτικό μου κι ίσως φαίνεται ακραίο, αλλά μιλάμε για ένα φόρουμ με τεράστια επισκεψιμότητα και νομίζω από τα ελάχιστα στο είδος του οπότε δεν το βρίσκω καθόλου δύσκολο κάποιος να "αναγνωρίσει" κάποιον άλλον εδώ μέσα.
    καλημερα ελισσαβετ μου.
    καταλαβαινω το σκεπτικο σου κι εχεις δικιο οπως το λες, αλλα εχω δυο επιφυλαξεις.
    η μια ειναι οτι το προσωπο αυτο μπορει να ειναι ηδη μελος η να γινει πανευκολα για να μπορεσει να κανει το ψαχτηρι εφοσον "κατι' του θυμισες. εκτος αν αφαιρεθει απο ολους η δυνατοτητα αυτη.

η αλλη και πιο σοβαρη, ειναι οτι εφοσον το φορουμ παραμεινει "ανοιχτο' σε μη μελη, το ψαχτηρι με βαση το ψευδωνυμο σου, μπορει να το κανει οποιοσδηποτε μεσω της αναζητησης του γκουγκλε, συνδυαζοντας το ονομα σου και το φορουμ. δεν χρειαζεται η αναζητηση η εσωτερικη. απλα ειναι ενα επιπλεον εργαλειο για καποιον που δεν ειναι εκοικειωμενος με το ιντερνετ..

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast