Originally Posted by
elisabet
Βρε Μιλιβα εχεις βαφτίσει τον εαυτό σου προβληματικό και το παίρνεις όλο πάνω σου για κάποιο λόγο! Δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παρελθόν σου και λες πως έχεις φοβία με το σεξ, αλλά είσαι πολύ μικρή, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να νιώθεις μειονεκτικά κι ότι έχεις μείνει πίσω.
Αν ήθελες απλά τις εμπειρίες χωρίς να σε νοιάζει τίποτε άλλο, δεν θα ήμασταν εδω να το συζητάμε τώρα, θα το είχες κάνει ήδη. Αυτό που σε σταματάει δεν είναι η "φοβία"σου ή όπως αλλιώς το ονομάζεις, είναι το ένστικτο σου και η διαίσθηση σου που πιάσανε τα σήματα που σου έδωσε ο άλλος και που δεν είναι αυτά που θες. Να μάθεις να ακους το ένστικτο σου! Πολλές φορές πιάνει σημάδια που με την λογική ή συνειδητά δεν μπορούμε να πιάσουμε και σ αυτή την περίπτωση νομίζω οτι αυτό είναι που συμβαίνει.
Ακόμα κι αν δεχτούμε όμως πως έχεις κάποια φοβία με το σεξ (εσύ ξέρεις καλύτερα) δεν μπορώ να σκεφτώ χειρότερο τρόπο να την ξεπεράσεις από το να πας με τον λάθος άνθρωπο. Και λάθος δεν εννοώ από θέμα χαρακτήρα ή κάτι τέτοιο αλλά απ ότι έδειξε με τις κινήσεις του είναι πολύ πιο βιαστικός από σένα. Καταλαβαίνω πως η ανάγκη σου να στραφείς σε αυτόν είναι ίσως η ανάγκη σου να ξεκολλήσεις από αυτό που ονομάζεις φοβία. Τον θεωρείς "καλό κυνηγό", ξέρει πώς να σου φερθεί, δεν σε ξενέρωσε με την μία και επειδή είναι επίμονος νιώθεις μάλλον πως αυτός θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις, θα σε ταρακουνήσει ή θα σε "παρασύρει" λίγο. Υποψιάζομαι έτσι όπως τα λες πως με έναν τύπο που θα πήγαινε πιο αργά, που θα ήταν πιο μαζεμένος θα ένιωθες ίσως πως δεν θα το έπαιρνες ποτέ απόφαση να προχωρήσεις. Δεν ξέρω αν είναι αυτό... αν είναι αυτό πάντως κι έχει κάποια βάση αυτό που λέω, σκέψου μήπως είναι αυτός ο λόγος που προσελκύεις κοντά σου τέτοια άτομα. Φοβάσαι ότι με έναν πιο διστακτικό τύπο, εσύ είσαι τόσο διστακτική από μόνη σου που δεν θα γινόταν ποτέ τίποτα;
Αν είσαι σίγουρη πάντως πως είναι μόνο η εμπειρία που θες, εγώ θα σου έλεγα να προχωρήσεις κι ο, τι γίνει. Εντάξει, έξυπνη κοπέλα είσαι να προφυλαχτείς όπως πρέπει, ξέρεις. Στο λέω αυτό γιατί νιώθω πως στην ουσία θες να τεστάρεις τον εαυτό σου με αυτή την ιστορία, θες να δεις αν έχεις όντως φοβία όπως λες, να την νικήσεις. Εσύ ξέρεις αν είναι όντως έτσι και πόσο μεγάλη είναι αυτή σου η ανάγκη. Αν είναι μετά να μετανιώνεις που δεν προχώρησες και να νιώθεις ακόμα πιο άσχημα για τον εαυτό σου και να τον βαφτίζεις φοβικό, καλύτερα να το κάνεις.