alfapark κάνε αυτό για το οποίο νιώθεις ότι θα μετανιώσεις λιγότερο. Λογικά νιώθεις ποιο είναι αυτό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας τον εαυτό σου, την κοπέλα και τη σχέση σας.
Printable View
alfapark κάνε αυτό για το οποίο νιώθεις ότι θα μετανιώσεις λιγότερο. Λογικά νιώθεις ποιο είναι αυτό. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους μας τον εαυτό σου, την κοπέλα και τη σχέση σας.
Εδώ είμαστε... :) :) :) :)
Όλα καλα θα πάνε
alfapark, χρειάζεται να σκεφτείς τι πραγματικά έφταιξε, ανεξάρτητα από το αν εκείνη έχει βρει κάτι άλλο ή όχι. Στο πρώτο σου μήνυμα λες ότι \'όλα ήταν γύρω της\', κι ίσως επειδή ήταν όλα γύρω της υπήρχαν και οι \'γκρίνιες\'. Μήπως αισθανόταν πίεση από αυτό και σκέφτηκε ότι θα είναι \'ασφυκτικά\' μέσα σε ένα γάμο;
Τώρα ως προς το τι να κάνεις, σκέφτηκες μήπως της προτείνεις να αναβάλετε τις σκέψεις για γάμο και να συνεχίσετε όπως πριν, να δεις αν θα είναι εντελώς αρνητική στη συνέχιση της σχέσης και γιατί; Ή ίσως να της προτείνεις να μείνετε μαζί για ένα διάστημα, αν υπάρχει η δυνατότητα - υποθέτω δεν μένατε στο ίδιο σπίτι;
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για ολους αλλα το θεμα μου πηρε πολυ αρνητικη τροπη με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι πρεπει να το αφησουμε οριστικα τη δεδομενη χρονικη στιγμη!!!
ορίστε??????????????????????
Εκείνη σε πήρε τηλέφωνο? Και τι ακριβώς σου είπε??
H νύφη το \'σκασε!
Η ζωή συνεχίζεται...
Με πηρε και οταν την ρωτησα εαν θελει να βρεθουμε η να πουμε κατι μου λεει σου χροσταω μια απαντηση και θελω να σου πω πως ειναι καλυτερο να το αφησουμε την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι καλυτερο και για τους 2 μας. Δεν ξερω η ιστορια θα δειξει εαν κανουμε το σωστο η οχι....
Ισως να κανετε και το σωστο.
Ξερεις αν προχωραγατε και εισαστε μεσα στην αμφιβολια, αυτο που θα καταφερνατε ειναι να καταστρεφατε τις ζωες σας.
Θα ηθελες κατι τετοιο?? και ρωταω για την δικη σου ζωη.
Επιπλεον υπαρχει ενας μυθος αναμεσα στις σχεσεις,
πολλοι πιστευουν οτι μια ελξη, ενας ερωτας αρκει για να κανουν κατι πιο ολοκληρωμενο.
Εγω ρωταω τα εξης:
1. Μεινατε καθολου μαζι στο ιδιο σπιτι τα 4 χρονια σχεσεις σας?
2. Οταν ειχατε κοντρες - διενεξεις κλπ με ποια μεθοδο ατα λυνατε??? υπηρχε αμοιβαια υποχωρηση - κατανοηση??
3. το οτι χωρισατε δεν λεει τιποτα. Μπορειτε καλλιστα καποια στιγμη να ξαναεισαστε μαζι.
Στο παρελθον εχω χωρισει 2 φορες και 2 φορες ξαναημουν μαζι.
Νομιζα οτι θα ταιριαζαμε και επεμενα.
Σημερα αν με ρωτησεις αν εκανα καλα, θα σου απαντησω οτι εχασα το χρονο μου.
Απομονωσε τα μελια και δες την καθημερινοτητα στα δυσκολα της και εκει να βγαλεις συμπερασματα.
Αυτη ειναι η γνωμη μου.
Πιστεύω ότι έχεις μιλήσει για το αποτέλεσμα του προβλήματος κι όχι για το ίδιο το πρόβλημα. Προφανώς κανείς δεν φτάνει να ακυρώσει ένα γάμο έτσι απλά όπως μας το περιγράφεις. Αρα ξέρεις μέσα σου καλύτερα απ τον καθένα τί οδήγησε σ αυτό.
Άλφα, ήμουν έτοιμη να σου γράψω μιαν απάντηση άλλη, μα δεν ταιριάζει πια στα δεδομένα σου..
Δεν ξέρω αν βρήκε άλλον, βλέπω όμως ότι της αρέσει η ζωή της χωρίς εσένα και δεν έχει διάθεση για οπισθοδρόμηση και επανεξέταση της σχέσης σας. Ίσως τρόμαξε απο τον επικείμενο γάμο και πήρε αποφάσεις που δίσταζε να πάρει λόγω συνήθειας και ρουτίνας.
Γνώμη μου, να τη δεις, να καταλάβεις τι στο καλό έφταιξε και φθάσατε στο χωρισμό. Μπορεί να μην τα ξαναβρείτε, αλλά θα σε βοηθήσει στις μελλοντικές σου σχέσεις.
Και... γιατί το να τ αφήσετε είναι το καλύτερο και για τους 2 σας???? Για σένα δεν το βλέπω να είναι ό,τι καλύτερο, επομένως δικαιούσαι και κουβέντα, και εξηγήσεις.
Μου τα εχει εξηγησει ολα
1) Μου ειπε οτι το φταιξιμο ηταν πιο πολυ δικο της που ενω εβλεπε τα προβληματα να ερχονται δεν εκανε κατι να τα σταματησει και ετεροχρονισμενα εκανε τη δικη της εκρηξη που ηταν τοσα πολλα κομματια που δεν μπορεσε να τα μαζεψει και μετα δικο μου λαθος που συμπεριφερομουν περιεργα
2)Η αληθεια ειναι οτι περειμενα να μην ελθει πισω αυτο αισθανομουνα απο την πρωτη στιγμη
3)Οντως η ζωη της χωρις εμενα οταν την ρωτησα εαν ειναι καλυτερη δεν μου ειπε ναι αλλα μου λεει ειναι διαφορετικη και ειναι κατι που μου ελειπε. Μαλιστα μου εφερε σαν παραδειγμα οτι το ΣΚ δεν εκανε τιποτα απολυτως εκατσε μονη της στο σπιτι της και της αρεσε που ηρεμησε...
Εγω πρεπει να προχωρησω τη ζωη μου εστω και με αυτες τις δυσκολιες και πραγματικα εαν ειναι καποια στιγμη να ειναι μαζι μου ας ειναι αν οχι θα δω το τι μπορει να γινει.....
Quote:
Originally posted by alfapark2001
Εγω πρεπει να προχωρησω τη ζωη μου εστω και με αυτες τις δυσκολιες και πραγματικα εαν ειναι καποια στιγμη να ειναι μαζι μου ας ειναι αν οχι θα δω το τι μπορει να γινει.....
βρισκω πολυ ωριμη την σκεψη σου.
Οχι βεβαια οτι η ζωη σου θα ειναι στρωμενη με ροδοπεταλα.
Ωστοσο δεν μπορω να μην σημειωσω οτι αμα το συνεχιζατε παραπερα, θα ειχατε χαντακωσει την ζωη σας.
Εχεις και εσυ αρκετη ευθυνη για να μην γινει αυτο και μπορω να σου πω οτι ειναι οτι πιο σημαντικο πρεπει να κρατησεις.
Τελος θελω να πιστευω οτι κατι πηρες απο αυτη την ιστορια.
Ειτε για σενα ειτε για τις σχεσεις γενικοτερα.
Χρειαζεται πολλη υπομονη για να δεχεσαι και τα καλα και τα κακα.
Θελω να ειμαι ειλικρινης απεναντι στον καθε εναν απο εσας που πραγματικα προσπαθειτε να με βοηθησετε. Ειμαι σε κατασταση που πραγματικα δεν υπαρχει κανενα νοημα στο να ειμαι εδω το μυαλο μου και η καρδια μου ειναι αλλου σε ενα μονο πραγμα. Θελω να σας ρωτησω κατι στην προταση που μου εκανε να μιλαμε και να την περνω τηλεφωνο οποτε θελω μα οποτε θελω εγω πιστευω πως δεν ειναι σωστο και πιο σωστο ειναι να μην εχω επικοινωνια μαζι της τι λετε?
για ενα διαστημα (ας πουμε 6 μηνων) αποφυγε να εχεις σχεσεις.
Οταν με το καλο κανετε ο καθενας τις σχεσεις του (αλλα και οι δυο) και εφοσον δεν εχετε χαλασει καρδιες δεν βλεπω το λογο να μην εχετε επαφη.
κοιτα να δεις το διαστημα με θεμα χρονου δεν ξερεις ποσο ειναι ισως 6-10-100 μηνες μπορει και ποτε!!!