Quote:
Originally posted by basia
τους πρωτους 2 μηνες ετρωγα οτι ηθελα, ελεγα πως σιγα μην συγκρατηθω αφου ετσι και αλλιως τρωω πολυ λιγο, θα κοιταω και το τι τρωω? αλλα τωρα που ψαχτηκα λιγο αρχισα και προσεχω πολυ. μου ειπαν οτι πρεπει να χασεις οσο μπορεις περρισοτερο τους 6 πρωτους μηνες. τωρα προσπαθω να μην τρωω βλακειες, γυμναζομαι και προσπαθω να τρωω 6 φορες την ημερα γιατι πριν επειδη ετρωγα μια μπουκια ειχα ενα πιατο μονιμος διπλα μου και τσιμπουσα κατι μια μια μπουκια. αλλα αυτο ειναι λαθος. ο γιατρος μου ειπε τρεις μπουκιες μπορεις να φας τρεις θα φας. ξανα σε 2 ωρες.
και η πεινα πεινα, μην νομιζετε δηλαδη οτι ειναι ολα ευκολα, γρελινες και μ@κιες. απλως χορταινεις πολυ γρηγορα και αν πας να φας κατι παραπανω περνεις αγκαλια την τουαλετα
τωρα εχω μια καλη απωλεια 5 με 6 κιλα το μηνα. αυτο που με χαλασε ειναι που τον πρωτο μηνα ενω το 99% των εγχειρησμενων χανει απο 10-15 κιλα εγω εχασα μονο 8, και αυτο με εχει ριξει λιγο πισω απο απωλεια...
ειδωμεν. καθε απωλεια δεκτη, δεν ειμαι και αχαριστη, με τιποτα δεν θα εχανα μονη μου αυτα τα κιλα