χαχαχα σωστη σε βρισκω...
εγω δε θελω πολλα μωρε..
θα παω να κανω μια λυποαναροφηση για να μη καθηστερω πολυ, κ εγω εναν περσοναλ τρεινερ παραλακω και ενα σεφ!!!! και να ξεχρεωσω τοπ αμαξι μου... τα αλλα στην ακρη.. δε ζηταω πολλα το καημενο...
Printable View
χαχαχα σωστη σε βρισκω...
εγω δε θελω πολλα μωρε..
θα παω να κανω μια λυποαναροφηση για να μη καθηστερω πολυ, κ εγω εναν περσοναλ τρεινερ παραλακω και ενα σεφ!!!! και να ξεχρεωσω τοπ αμαξι μου... τα αλλα στην ακρη.. δε ζηταω πολλα το καημενο...
ολες βλεπω τιποτα δε ζηταμε...λιτες και απεριττες στα ΄θελω΄ μας! χααχα
καλα ας κερδισω και θα σε αγορασω κι εσενα bomo...
εγω εχω κανει λιποαναροφηση...μη τρελενεσαι ...κι αυτο αν δε το συντηρησεις δεν εχει νοημα...
ασε που η λιποαναροφηση εχει μεγαλυτερο νοημα στους αδυνατους ανθρωπους με καποιο τοπικο παχακι(ουτε καν παχος) οπου σε κανει οντως επιπεδο αν εχεις παχακι.
υπαρχουν καλα και κακα με τη λιποαναροφηση...!
παντως κοντευω να τρελαθω με τοσες πληροφοριες περι διατροφων και διαιτων τον τελευταιο καιρο..
ερχεται το καλοκαιρι και σεληνιαστηκαμε ολοι~!!!
bomo ποσο υψος εχεις?νομιζα 9 κιλακια εχεις να χασεις μονο...τωρα το διαβασα που εγραψες οτι σε εκανα και γελασες!!ναι δεν το σκεφτηκα ετσι..οτι εβαλες μικρο στοχο για αρχη...σορυ!χααχα
αν και αναρωτηθηκα...πως γινεται να θες να φτασεις τα 90... ποσο υψος να εχει...
αλλα μου την ελυσες την απορια...χαχα
ακυρη ειμαι ωρες ωρες~!!
1.66. Αν και το 65 που έχω ως στόχο τελικό ίσως να είναι υπερβολή για μένα. και στα 70 που ήμουν τόσα χρόνια ένιωθα απλά σούπερ...
πραγματικα εχουμε χτυπισει κοκκινο με τη ζεστη και τον ερχομο του καλοκαιριου.......!!!!!!!!!!
για να δουμε......
εγω βασικα δεν εχω παει σε ειδικο και ο γυμναστης-διατροφολογος που ειχαστο γυμναστηριο μου ειχε δοσει μια εννιαια φορμα διατροφης, οποτε ψαχνομαι κ εγω για καλι καλυτερο... πιστευω αν βρω το σωστο δρομο να χανω σταθερα 1 κιλο τη βδομαδα δε θα εχω και τοσο αγχος αν κανω κατι σωστα ή οχι..
mtsek85 εσυ καλα τα λες...και εχεις δικιο...
το δυσκολο ειναι η εφαρμογη!
ααααχ να δουμε...
Καλησπερα,κοριτσια και καλως σας βρηκα!!! Χαιρομαι πραγματικα παρα πολυ που επιτελους πηρα την αποφαση να σας γραψω, παρ'ολο που ειμαι εγγεγραμμενη αρκετο καιρο τωρα.. Ειμαι η bourboulithroula, χαιδευτικα ομως μπορειτε να με λετε bourbou (ετσι για να σπασει ο παγος,χιχι). Ειμαι 23 ετων και αισιως ζυγιζω 95 κιλα με 1.67 απο 58 που ημουν πριν 2 χρονια..Συγγνωμη για την εισαγωγη, αλλα επρεπε να συστηθω :-) Ηθελα απλως να σας πω πως την επομενη βδομαδα προκειται να παω σε μια ειδικη γιατρο για βελονισμο. Ανεκαθεν ημουν αρκετα δυσπιστη μ'ολες αυτες τις μεθοδους,χαπια κλπ., αλλα κοριτσια,συναντησα προ ημερων μια οικογενειακη φιλη που ειχα κατι μηνες να δω και κυριολεκτικα επαθα την "πλακα" μου..εχασε 25 κιλα σε 4 μηνες. Την ρωτησα τι και πως και μου ανεφερε αυτην τη μεθοδο,που της περιοριζε κατα πολυ(εως και της εξαφανιζε) το αισθημα της πεινας,λιγουρας,οτι ακριβως ανεφερε κ η bomo παραπανω..(*για να μην παρεξηγηθω,εννοειται η κυρια αυτη προσεχε κ λιγο τη διατροφη της).Συγκεκριμενα μου ειπε πως περνουσε απο φουρνο,ζαχαροπλαστειο και δεν την ενοιαζε τπτ..Και ετσι αποφασισα να κλεισω κ εγω ραντεβου. Τι να πω; Παντως,εαν θελετε να σας ενημερωνω για τυχον αποτελεσματα μου(αντε να δουμε),πολυ ευχαριστως!! Σας φιλω ολες. Να εχετε ενα καλο απογευμα κ ελπιζω να τα λεμε συχνα!
καλώς ηρθες μπουρμπου! καλή αρχή με τον βελονισμό σου, πραγματικά δεν έχεις τίποτα να χάσεις (εκτός από τα λεφτά τα οποία δεν έχουν δα και τόση αξία μπροστά στην ψυχική σου ηρεμία που θα κερδίσεις αδυνατίζοντας). Εννοείται πως θα πρέπει και συ να προσέχεις λίγο την διατροφή σου. Όπως είπα δεν είχα καθόλου λιγούρες και κατα φαντασίαν πείνα, αλλά όταν πραγματικά πεινούσα δεν τσάκιζα δύο πίτσες αλλά ένα φιλέτο κοτοπουλάκι με μπόλικη σαλάτα.τα γνωστά δηλαδή, όλοι ξέρουμε να προσέχουμε. Θα αδυνατίσεις απλώς πιό ήρεμα, δεν θα βιώσεις κανα θαύμα!
καλή επιτυχία!
Καλημερα, bomo!!! Σ'ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα σου και για οσα εγραψες, γιατι καθως φαινεται επιβεβαιωνουν τα λεγομενα της γνωστης μου και αυτο με κανει διπλα χαρουμενη, γιατι πραγματικα θελω να απαλλαγω απ'αυτην την κατα φαντασιαν(οπως πολυ σωστα εγραψες) πεινα που καθε φορα σαμποταρει την προσπαθεια μου..Ακολουθω και ενα συγκεκριμενο προγραμμα απο διατροφολογο,οποτε ειμαι αρκετα αισιοδοξη πως αυτην τη φορα θα τα καταφερω!!! Ευχομαι πραγματικα καλη επιτυχια κ σε σενα κ θα χαιρομαι πολυ να βλεπω να κατεβαινεις νουμερακια!!! Καλημερααααα!
ρε παιδιά τί να πώ, με όλα αυτά που συζητάμε έχω αρχίσει και γω να ψήνομαι να ξανακάνω βελονισμό................
αφου βρε μπομο εχεις βρει τη λυση.... πηγαινε εκει να βρεις την ηρεμια σου!!!!!
λες να ψαξω κ εγω βελονιστη στην Αθηνα??? χιχι
ποσες συνερδιες κανεις το μηνα και σε ποσο διαστημα χανεις? :Ρ
βρε την λύση την έχω..λεφτά δεν έχω!!! η γνώμη μου είναι να το δοκιμάσεις πάντως. Σοβαρά, εμένα ήταν απ΄τις πιο ήρεμες περιόδους της ζωής μου το διάστημα που έκανα βελονισμό. Μιλάμε για μια αναισθησία..απάθεια..αδιαφο ρία..τέλεια ήταν! αν θυμάμαι καλά έκανα 2-2,5 μήνες, 2 συνεδρίες την εβδομάδα. και πήρα μπρός όσο δεν φαντάζεσαι, έχασα 22 κιλά. βέβαια μετά από καιρό τα ξαναπήρα γιατί το κεφάλι μου είναι ξερό.
Bomo,τα ιδια ακριβως μου ειπε και η γνωστη μου..Αναισθησια πληρης! Γι'αυτο και εγω ψηθηκα! Κοριτσια,την Τριτη εχω ραντεβου..Αντε να δουμε!!!
μπράβο βρε μπουρμπου, έτσι, στη βράση κολλάει το σίδερο, όχι σαν κάτι άλλες-ονόματα δεν λέμε,υπολήψεις δεν θίγουμε-που το λιβανίζουν καιρό..μήπως πονάει,μήπως το ένα, μήπως το άλλο...ΚΙΚΑ ΑΚΟΥΣ;;;; μη ξεροβήχεις, για σένα τα λέω:))))
Bomo μου,σοβαρα,μηπως να 3εκινησεις και συ? Εδω χαλαμε αλλου κι αλλου λεφτα κ αποτελεσματα δε βλεπουμε..οχι τωρα που εχεις και προσωπικη εμπειρια... χαχαχα...Φοβαται η kika? Kika μη μασας..ρωτησα κ εμα8α! Δεν ποναει καθολουυυυυυ.....Βomo,πως και οταν αρχισες να παιρνεις κιλα δεν πηγες ξανα? Γτ εμενα μου ειπε αυτη η γνωστη μου πως της ειπε η γιατρος εαν αρχισει μετα απο καποιο διαστημα να παιρνει κιλα,να παει 3ανα για μια συντηρηση για να προλαβουν τα χειροτερα...