irenep... πολλα ζυμαρικα δεν σου εδωσε αυτη η διαιτολογος?
Printable View
irenep... πολλα ζυμαρικα δεν σου εδωσε αυτη η διαιτολογος?
EΓΩ ΠΑΝΤΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΕΤΡΩΓΑ ΤΟΣΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΙΖΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ
ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ
ΕΓΩ ΤΡΩΩ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΟΝΟ 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΙΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ IRENEP !!!!!!
ΦΙΛΙΑ
καλησπερα,
ήθελα να ρωτήσω σε αυτη την διατροφή των συνδυασμών ειναι πραγματι απεριοριστες οι ποσότητες ή πρέπει να εχουμε μέτρο ?
Ευχαριστώ LIDA!
GEO, αν διαβάσεις και προηγούμενα μηνυματα στο τόπικ θα δεις πως μαρτυρίες αναφέρουν μεγάλες ποσότητες αλλά απώλεια κιλών. Λογικά λειτουργει ο διαχωρισμός.
Εγώ προσπαθω να μην τρωω ανεξελεγκτα, αν έχω όμως όρεξη και δεν κρατιέμαι θα φάω και δεύτερο πιάτο. Σήμερα για παράδειγμα έφαγα 3 καλαμάκια κοτόπουλο με μια χωριάτικη γιατί πεινούσα. Εμένα αυτή η ποσότητα μου φαίνεται μεγάλη. Τα καλό της υπόθεσης είναι: Δε χρειάζεται να μαγειρεύεις μπορείς να παραγγείλεις κ απέξω και μπορείς να φας όσο θες για να χορτάσεις, δεν είπαμε και την κατσαρόλα, σε λογικές ποσότητες. Το λογικό του καθενος είναι διαφορετικό. Δοκίμασε τη και θα δεις αν σου κάνει.
κοριτσια προς θεου. την διαιτα αυτη την βρηκα στο διαδυκτιο απο μια διατροφολογο σαν αφορμη του συνδυασμου τροφιμων.απλως μου εκανε εντυπωση πως συνδυαζει πρωτεινες με υδατανθρακες γι'αυτο και ηθελα να την δειτε και εσεις!! δεν την ακολουθω ουτε την συνιστω. παντως μπραβο yoko. καλη συνεχεια!
de leei pouthena gia salates nomizw.....epitrepontai h oxi???
ki an nai ola ta laxanika??
ΑΥΤΗ Η ''ΔΙΑΙΤΑ''ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ...
Α) ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΨΑΡΙΑ,ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ,ΜΑΛ� �ΚΙΑ,ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
ΟΛΑ ΤΟ ΤΥΡΙΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΓΑΛΑ,ΑΥΓΑ.
ΞΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΜΗΛΑ ΑΧΛΑΔΙ ΑΝΑΝΑΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΓΚΕΙΠ-ΦΡΟΥΤ
ΠΟΤΑ
ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ( 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
Β) ΑΜΥΛΟΥΧΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΡΥΖΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΩΜΙ ΦΑΒΑ ΚΟΥΚΙΑ ΒΡΩΜΗ
ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΙΖΕΛΙΑ(ΑΡΑΚΑΣ) ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ)
ΓΛΥΚΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΕΠΟΝΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ
ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΥΚΑ
ΠΟΤΑ
ΜΠΥΡΑ (1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΦΡΕΣΚΟ, ΒΟΥΤΗΡΟ ,ΛΑΔΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΟ ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΩΜΟ,
ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
- ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΟΜΑΔΑ
- Α ΚΑΙ Β ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
- ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
ΣΤΗΛΗ ΤΡΟΦΩΝ Η ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΗΛΗ
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
- ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΩΝ 4 ΩΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΣΟΔΑ
ΤΟΝΙΚ, ΚΑΦΕ, ΤΣΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
- ΧΑΝΕΤΕ 11 ΚΙΛΑ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ
- ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙ
- ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
π.χ.ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
Ολα τα λαχανικά που δεν αναγράφονται στις 2 στηλες θεωρούνται ουδέτερα και καταναλώνονται και με τις δύο κατηγορίες
ok. s efxaristw poli
apofasisa na thn ksekinisw kai gw....apo simera den ginete giati hdh exw piei kafe me zaxarh alla apo avrio dinamika!!!!
Καλη σου αρχή λοιπον και καλή επιτυχία! Μην ξεχνάς να μας ενημερώνεις !
sabe !!! γειά σου και σένα ;) να μην χάνεσαι να μην κάνεις μήνες να μας χαιρετίσεις άντε .
yoko οταν λες απεριοριστες ποσοτητες τι εννοεις? μεχρι να χωρτασεις ή προσπαθεις να κρατηθεις? 4 ωρες κενο δεν πεινας?
Έτσι μου την έδωσαν, λεει απεριόριστη. Εγώ τρώω μέχρι να χορτάσω. Όσο θέλω (πχ 2-3 καλαμάκια κοτόπουλο με σαλάτα και τυράκι είναι υπερ αρκετα για μένα, σκάω!) Η ουσία είναι πως αν φας ένα ολόκληρο κοτόπουλο επειδή τόσο θες δε θα κάνεις καλό μακροπρόθεσμα γιατί το στομάχι σου θα ζητάει περισσότερο φαγητο. Αποψη μου αυτή.
Στο κενό δεν πεινάω, δεν έχει τυχει ως τώρα, είμαι χορτασμένη. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχουν μαγικές διαιτες. Εμένα αυτή με βολέυει γιατί δε χρειάζεται να μαγειρεύω, όταν παραγγέλνεις πχ δε νιώθεις οτι κανεις διαιατα τουλάχιστον εγώ. Επίσης, στη φάση που ειμαι με το αγχος και το τρέξιμο της δουλειάς μου με βολέυει. Δε θα μπορούσα να μπω σε διαφορετικό πρόγραμμα, μ αυτή τη διατροφή έχω ελευθερία "κινήσεων".
Αυτή την διατροφή την έχει κάνει πολλές φορές η μητέρα μου. Της την έδωσε ένας οικογενειακός φίλος σφυροβόλος και συνήθως την κάνουν αυτοί που κάνουν παρόμοια αθλήματα.
Για να χάσεις πολλά κιλά με αυτή την διατροφή (προσοχή- δεν είναι δίαιτα είναι διατροφή) πρέπει να έχεις πολλά παραπάνω κιλά από το κανονικό επειδή όσα πιο πολλά κιλά είσαι τόσο πιο γρήγορα χάνεις και επίσης να γυμνάζεσαι πολύ και να έχεις καλό μεταβολισμό. Η μητέρα μου που έχει 5-6 παραπάνω κιλά από το κανονικό και χάλια μεταβολισμό έχασε σε 1 μήνα 2 κιλά και έκανε καθημερινά και αερόμπικ. Δεν την συστήνω σαν δίαιτα για να χάσεις πολλά κιλά αλλά σαν διατροφή για να κρατήσεις τα κιλά σου πρίν αποφασίσεις να ξανακάνεις κανονική δίαιτα
εμένα μόνο η λαχανόσουπα με βοήθησε να χάσω
Α ωραία..:P Δε γυμνάζομαι ακόμα..θέλω να χάσω 5-6 κιλά ακόμα και να ξεκινήσω.
Θα ξαναζυγιστώ τη Δευτέρα και θα δούμε τι θα δείξει, είμαι στη δεύτερη εβδομάδα, την πρώτη έχασα 1,5 κιλό.
Αυτή τη λαχανόσουπα την έχω ακούσει από πολλούς..τι είναι ακριβώς? υπάρχει σα θέμα στο φόρουμ να ρίξω μια ματια?
yoko μην επηρεάζεσαι, παίζουν ρόλο πολλοί λόγοι στην απώλεια,σίγουρα η μητέρα της κοπέλας είναι σε μεγαλύτερη ηλικία απο σένα και είναι γνωστό οτι με τα χρόνια οι ρυθμοί του μεταβολισμού πέφτουν.Επειδή όπως σου είπα έχω διαβάσει ολοκληρο βιβλίο σχετικά με την συγκεκριμένη διατροφή, δεν ισχύει οτί είναι διατροφή που την κάνουν κυριώς αθλητές.Οσο για την λαχανόσουπα πρόσεχε ότι χάνεις το βάζεις είναι μόνο υγρά, και μέλος του φόρουμ έχει πάθει ζημιά με την συγκεκριμένη,αν θέλει ας το αναφέρει, ανέτρεξε στο θέμα λαχανόσουπα και διάβασε σχετικά, να μην αναφέρω το πόσο δύσκολη είναι και αηδιαστική.. Τεσπά η απόφαση δική σου απλά επείδη το κατέχω καλά το θέμα δίαιτα σου ξαναλέω ότι η διατροφή με τους συνδιασμούς είναι η καλύτερη.. και πίστεψε έχω κάνει ότι δίατα κυκλοφορει..