Quote:
Originally posted by Gray
Τι έχω δει να βοηθάει εμένα...
- Το βράδυ καθαρισμός προσώπου με ένα ειδικό υγρό σαπούνι καθαρισμού, κρέμα νυχτός NIVEA visage DNAge, και ύπνος. Η κρέμα είναι κάπως παχιά (καλά όχι σαν την παλιά nivea την άσπρη και λιγδερή!), και προκαλεί θερμότητα στο πρόσωπο... το πρωί καθάρισμα με με το υγρό σαπουνάκι και το δέρμα νοιώθει σαν μωρού, το νοιώθω από την πρώτη μέρα, αλλά ειδικά αν το κάνω μερικές στη σειρά με πιάνει εθισμός να αγγίζω τη φάτσα μου :P (Ξεχνιέμαι πολλές φορές ή βαριέμαι και δεν...)
- Έχανα πολλά μαλλιά λόγω θυρεοειδή. Ειδικά σε αυτούς τους καθρέφτες του ασανσέρ με τον περίεργο φωτισμό, έφεγγε άσχημα :sniff: Και μετά άρχισα spirulina. Όχι μόνο μειώθηκε η τριχόπτωση, αλλά βλέπω καινούριες τρίχες να ξεπετιούνται συνέχεια (το πιάνω επειδή έχω κάποιες λευκές, βάφω λοιπόν την κουρούπα, και σε μια εβδομάδα πάλι κάποιες λευκές... ε δεν μεγαλώνει με ταχύτητα 2 εκατοστά την εβδομάδα το μαλλί μου, είναι και μακρύ...). Και βασικά δεν "φέγγει" τίποτα πια. Επίσης το μαλλί πολύ πιο γυαλιστερό και όμορφο, που είχε γίνει σαν σφουγγαρίστρα... διάβασα κάπου ότι έχουν πρόβλημα με τα μαλλιά κάποιοι που έκαναν εγχείρηση... εκτός από τη σπιρουλίνα, ακούω διθυράμβους και για το ιπποφαές. Είναι και τα δύο φυτικά (και δεν βοηθούν μόνο στα μαλλιά).
- Κάτι που δεν έχω δοκιμάσει, αλλά πρόκειται... λέει μέσα στο κουτι της σπιρουλίνας, τρίβεις 2 χαπάκια σε ένα κεσεδάκι γιαούρτι, ανακατέβεις καλά και απλώνεις για 15 λεπτά σα μάσκα προσώπου. Θα δοκιμάσω και θα σας πω, αλλά κακό δεν μπορεί να κάνει...
- Αλλά τη μεγαλύτερη αλλαγή που είδα στο δέρμα μου, όντως την είδα όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό. Εκεί που το ένοιθα σαν πετσί, ξαφνικά έγινε δερματάκι. Και τότε έφαγα φρίκη για το τι κακό του έκανα τόσο καιρό, που νερό μεν δεν έπινα, αλλά το τσιγάρο τσιγάρο...
Καμιά καλή σπιτική μάσκα μαλλιών ξέρει κανένα καλό παιδί?