οκαααα
Printable View
οκαααα
ΒloodyKate δεν αντιλαμβάνομαι τι θεωρείς οτι καταφέρνεις με αυτή τη συμπεριφορά και το συνεχές τρολάρισμα, αν γράφτηκες εδώ για βοήθεια την έλαβες από τόσα άτομα αλλά την αρνείσαι, μη περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος για πολύ ακόμα μαζί σου γιατί η έως τώρα αντίδραση σου δείχνει οτι τα λόγια όσων το προσπάθησαν πάνε χαμένα... κι αυτό αγνοώντας την άθλια αντίδραση σου στη smart...
Τεσπά, μια συμβουλή από μένα... αν υπάρχει όντως ο διαιτολόγος σου και δε τον επινόησες καλό θα είναι να του ζητήσεις το πτυχίο του.
AN ΘΕΣ... διάβασε κι αυτό...
Quote:
THE SACRED HEART MEMORIAL HOSPITAL SOUP DIET
Jun 24, 2011 | By Lawrence Adams
Fad diet plans often lure people with their exaggerated health claims about losing weight fast. The Sacred Heart Memorial Soup Diet is a variation of the Cabbage Soup Diet, which proponents claim can help you drop extra pounds in one week. This diet is not recommended by medical professionals, so discuss your diet plans with a doctor to ensure they are healthy for you.
FEATURES
The Sacred Heart Memorial Hospital Soup Diet is a fad diet plan that lasts seven days. Each day of the diet features a different set of foods that dieters are permitted to eat. In addition to this restricted daily food list, dieters may eat large amounts of homemade soup. According to Diet.com, the soup diet helps you drop 10 to 17 lbs. over the course of one week.
SOUP
An essential part of the Sacred Heart Memorial Hospital Soup Diet is a homemade soup. Soup ingredients include fat-free beef broth, stewed tomatoes, green onions, chicken noodle dried soup mix, celery, green beans, carrots and green peppers. Dieters may season the soup with bouillon, salt, pepper, Worcestershire sauce or hot sauce.
MEAL PLAN
The soup diet restricts dietary intake to 1 or 2 food groups each day. For example, you may eat any fruit except bananas on day one, only vegetables on day two, fruits or vegetables on day three, bananas and skim milk on day four, beef and tomatoes on day five, beef and vegetables on day six and brown rice and vegetables on day seven. Only the specified foods are allowed on each day, although dieters consume the homemade soup every day for the duration of the diet.
CONSIDERATIONS
Although the Sacred Heart Memorial Hospital Soup Diet name suggests that the diet was developed by medical professionals, its origins remain unclear. Several hospitals named Sacred Heart have denied any association with the diet plan. The American Heart Association warns that fad diets such as the soup diet may cause nutrient deficiencies or other health problems. Before beginning the diet, talk to a doctor to make a healthy, balanced meal plan that can help you lose weight without sacrificing your health.
Read more: http://www.livestrong.com/article/47...#ixzz1lmgDsLQn
ποιο τρολαρισμα μωρε?
ειπαμε οκ και ελπιζα να τελειωσει εκει το θεμα.
αλλα τρολαρισμα το λεμε τωρα
το πτυχιο του το εχω δει και εχει αδυνατισει πολυ κοσμο εδω δυστηχως εγω δεν ειχα αρκετα λεφτα για να συνεχισω τη συνεργασια μαζι του.
μια ερωτηση εκανα δεν απαντηθηκε απο κει και περα εληξε απο τη μερια μου
την απαντηση τη βρηκα απο τη ζυγαρια μου. Τον αλλο μηνα κανω λιπομετρηση να δω ποσο μυικη μαζα εχω χασει :Ρ
θα προμυθευτω και ενα καροτσακι ενα Π κατι τελος παντων να τα βγαλω περα οταν μεινω αναπηρη :ΡΡΡ (πλακιτσα ηταν το τελευταιο)
Καλη επιτυχια λοιπον.Εχε υποψη σου οτι εδω δεν ειναι φορουμ για καρδιοπαθεις που θα κανουν χειρουργειο αρα βαλε τη ''διαιτα'' της σουπας σε αντιστοιχο φορουμ.Θα τους βοηθησεις πριν το χειρουργειο ισως.
BloodyKate υπάρχει και άλλος τρόπος για να χάσεις κιλα. Πριν 2 χρόνια έκανα μια τέτοια διαιτα για 2 εβδομάδες . Έπαιρνα περίπου 300 θ/η . Αποτέλεσμα να χάσω 2 κιλα τα οποία ξανα πήρα και να ψωμολισαξω . Εε είσαι 100 κιλα . Σε ένα χρόνο με σωστή διατροφή μπορείς να πας και στα 70 αρκεί να το θέλεις και όχι να ακολουθείς δίαιτες express
Δε θα εμπιστευόμουν κάτι τέτοιο για νορμάλ διατροφή (κι όχι για να μπεις νοσοκομείο πιο ελαφρύς). Όλα αυτά κάνουν μπαμ πόσο αναξιόπιστα είναι και η καλύτερη στατιστική είναι όσοι τα δοκίμασαν εδώ.
Αν η πολυφωνία βοηθάει συνήθως (αν και επί του προκειμένου διατηρώ τις αμφιβολίες μου) θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ τις πληροφορίες που έχω για αυτή τη σούπα...Πρόκειται για επαναστατική φυσική μέθοδο απώλειας κιλών. Κιλών. Κιλα δε σημαίνει λίπος φυσικά. Εφαρμόζεται σε καρδιοπαθείς οι οποίοι έχουν ανάγκη να χάσουν βάρος πριν από το χεορουργείο και καμία άλλη μέθοδος δεν ενδείκνυται για τέτοια περιστατικά. Οι παρενέργειές της είναι πολλές αλλά σε σχέση με τα οφέλη ενός χειρουργείου για τον ασθενή είναι προφανώς καλύτερες οι επιπτώσεις της σούπας. Είσαι καρδιοπαθής? Βρίσκεσαι έστω υπό ιατρική παρακολούθηση?Εκείνοι πάντως, ναι. Είσαι μεγάλης ηλικίας και δεν έχεις περιθώρια πειραματισμών μέχρι να βρεις μία ισορροπημένη φόρμουλα διατροφής?Μήπως έχεις κάτι άλλο -πέρα από ανυπομονησία- και επείγεσαι να αδυνατίσεις?
Αν απάντησες ναι έστω και σε ένα από αυτά θα σου πότεινα να πας σε έναν ειδικό και φυσικά να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου. Θα σου έλεγα να προσπαθήσεις να αλλάξεις διατροφική νοοτοπία από μόνη σου αλλά νομίζω πως δεν θα άντεχες να περιμένεις. Σεβάσου το σώμα σου είναι η συμβουλή μου και ασκήσου παράλληλα με σωστή διατροφή, όχι δίαιτα.
Ελπίζω να σε βοήθησα έστω και κατ'ελάχιστο.
.
Πάντως για ένα γεύμα και με ότι λαχανικά βρίσκονται στο σπίτι εμένα αυτή η σουπίτσα (όχι με 16 κρεμμύδια και κρεμμυδόσουπα) και μου αρέσει και με βολεύει.
Ρε παιδια γιατι επαναφερουμε αυτο το ηλιθιο τοπικ που ειναι βλαβερο κ επικινδυνο;Ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!Προτεινω οπως ειπε κ ο Φιλιππος να διαγραφτει απο τους διαχειριστες.:thumbdown: