και ειδικα ο κακος κοσμος.. που αυτον εχω να αντιμετωπισω....
εγω παντως δε τα παραταω... και οτι βγει....
Printable View
και ειδικα ο κακος κοσμος.. που αυτον εχω να αντιμετωπισω....
εγω παντως δε τα παραταω... και οτι βγει....
Καλά μόνο ο δικός μου μετράει μπουκιές και είναι με τη ζυγαριά στο χέρι;
Πάντως να ειμαι ειλικρινης άντρα σαν τους δικούς σας δεν εχω γνωρισει. Να ειναι άνετος δλδ και να του αρέσουν τα κιλά. Όλοι που ξέρω ειναι απίστευτα κολλημένοι με τις αδύνατες γκόμενες και επειδή έχω και πολλούς φίλους ακούω ότι σκανάρουν τις γυναίκες κανονικά "αυτή έχει λίγο παραπάνω περιφέρεια' και τέτοια.
ισως επειδη εισαι σσε χωρο αθλησης συνηθως κ οπως ειπες κ εσυ ειχες σχεση με αθλητες.εμενα ολοι οι φιλοι μου "φτιαχνονται" με πιασιματακια κ γενικα κανουν σχολια αν μια κοπελα εχει στηθος πχ.ποτε δεν εχω ακουσει να λενε εχει κοιλια η τετοια αρνητικα.
Οι περισσοτεροι ειναι οντως ετσι Δαναη μου.Ενα γνωστο μου μονο ξερω που του αρεσουν οι παχουλες (οχι απλα υπερβαρες).Ειναι θεμα γουστου και δε με εκπλησει τιποτα βασικα.Ο φιλος μου ξερω οτι θα θελε να ειμαι πιο αδυνατη αλλα κι ετσι που ειμαι του αρεσω.Δεν ειναι τοσο κολλημενος με τις αδυνατες, και απο διασημες οσες μου δειχνει δεν ειναι ανορεκτικες.Προτιμαει γυναικες με καμπυλες.:) Το καλο με μενα ειναι οτι δε με πιεζει ουτε να κανω διαιτα αλλα ουτε και να φαω.Μου λεει συνεχεια κανε οτι νομιζεις για να εισαι εσυ καλα.:)Quote:
Originally posted by Danai20
Πάντως να ειμαι ειλικρινης άντρα σαν τους δικούς σας δεν εχω γνωρισει. Να ειναι άνετος δλδ και να του αρέσουν τα κιλά. Όλοι που ξέρω ειναι απίστευτα κολλημένοι με τις αδύνατες γκόμενες και επειδή έχω και πολλούς φίλους ακούω ότι σκανάρουν τις γυναίκες κανονικά "αυτή έχει λίγο παραπάνω περιφέρεια' και τέτοια.
Εγω εχω να πω οτι παχυνα τον τελευταιο χρονο
γιατι ετρωγα ιδιες ποσοτητες με τον αντρα μου!
Δλδ απειρα! Και φαγητα και γλυκα!
Και να σημειωσω οτι ειναι μοντελακι ο ατιμος.
Παραπανω απο αυτον δεν νομιζω οτι μπορω να
φαω γιατι πολυ απλα...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ!
Εγώ πάλι και αδύνατη να ήμουν δε θα πήγαινα με κάποιον με τέτοια <κολλήματα>.'Εχω και εγω φίλους που είναι κολλημένοι με τις αδύνατες και μόνο (γενικά ο πήχης στα ύψη), αλλά κανείς από αυτούς δεν έχει κάνει μία φυσιολογική σχέση που να διαρκέσει..Quote:
Όλοι που ξέρω ειναι απίστευτα κολλημένοι με τις αδύνατες γκόμενες και επειδή έχω και πολλούς φίλους ακούω ότι σκανάρουν τις γυναίκες κανονικά "αυτή έχει λίγο παραπάνω περιφέρεια' και τέτοια.
Mια απο τα ιδια.Ξερω μια παρεα αντρων που βαζουνε και βαθμολογιες κιολας, και λενε τις κοπελες με το ονομα τους και απο διπλα το νουμερο.ΠΧ Η Μαρια το 10 (που σημαινει οτι ειναι κουκλαρα)...Ελεος απλα....Quote:
Originally posted by dew
Εγώ πάλι και αδύνατη να ήμουν δε θα πήγαινα με κάποιον με τέτοια <κολλήματα>.'Εχω και εγω φίλους που είναι κολλημένοι με τις αδύνατες και μόνο (γενικά ο πήχης στα ύψη), αλλά κανείς από αυτούς δεν έχει κάνει μία φυσιολογική σχέση που να διαρκέσει..
γαι τους άντρες: ακόμα κι αυτοι που dεν σχολιάζουν,δεν σημαίνει πως δεν παρατηρούν. μπορεί να μην αναλύσουν όλες τις αναλογίες μας όπως εμεις τρωγόμαστε με τα ρούχα μας,αλλά βλέπουν. αν τους νοιάζει ή όχι τωρα...μερικούς ναι,μερικούς λιγότερο,μερικούς σχεδόν καθόλου,γιατι όταν επιλέγουν μια γυναίκα για σχέση,μεγαλύτερο ρόλο παίζει η προσωπικότητα της +η γοητεια της.
Παιδιά εγώ νομίζω ότι ζούμε στην εποχή που η εμφάνιση και γενικά το φαίνεσθαι είναι το πιο σημαντικό. Είναι μια επιφανειακή ζωή, όπως είναι σχεδόν όλα μένουν στην επιφάνεια και το υλικό κομμάτι.
Είτε το λέει κάποιος(όχι μόνο άντρας) είτε όχι, η εμφάνιση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γι αυτό συνεχώς ακούμε και λέμε 'αχ πήρα τόσα κιλά και πρέπει να τα χάσω με την τάδε δίαιτα' , ενώ κανείς δε λέει 'ρε γμτ είμαι ακαλλιέργητος και πρέπει να διαβάσω λίγη φιλοσοφία'.
Δεν λέω ότι είναι οκ αυτό. Αλλά είμαστε οι περισσότεροι μέρος αυτού του τρόπου σκέψης
αχ με συγκινησες, ανατριχιασα, σευχαριστω πολυ!!!Quote:
Originally posted by NADINE
ʼσχετο,αλλά ήθελα μέρες τώρα να σου ευχηθώ,κακό κορίτσι και δεν έβρισκα κατάλληλο τόπικ.
Μου παντρεύτηκες εκεί,που έλειπα και δε σου ευχήθηκα...Να ζήσετε πολλά πολλά χρόνια μαζί,
αγαπημένοι και πλήρεις θετικών εμπειριών,η σπουδαιότερη βέβαια των οποιών,η τεκνοποίηση!
Να πλουτίσετε τον κόσμο με υγιή,ευτυχισμένα και καλότυχα παιδάκια,που θα ολοκληρώσουν
την αγάπη σας!Φαντάζομαι πόσο θα έχεις ηρεμήσει,που πέρασε η απαιτητική προετοιμασία
του γάμου και του σπιτιού!Ελπίζω να απόλαυσες έναν παραμυθένιο γάμο,όπως τον φανταζόσουν
και τώρα που επιτέλους συζείτε να είστε όλο αγκαλίτσες και φιλάκια!Καλή δύναμη στην εντυπωσιακή σου
κάθοδο!Είμαι σίγουρη πως όλα θα σου πάνε όπως τα ονειρεύεσαι γιατί δείχνεις να έχεις πείσμα
στο στόχο!Χρόνια πολλά και για τα επερχόμενα γενέθλια σου,τότε που θα είσαι στα 75 σου kg!
Φιλάκια πολλά πολλά!
μαλιστα, συμπτωση, σκοπευα να σε αναζητησω να δω τι κανεις εχθες αλλα...ξεχαστηκα με τις δουλειες!
νους υγιης εν σωματι υγιει!Quote:
Παιδιά εγώ νομίζω ότι ζούμε στην εποχή που η εμφάνιση και γενικά το φαίνεσθαι είναι το πιο σημαντικό. Είναι μια επιφανειακή ζωή, όπως είναι σχεδόν όλα μένουν στην επιφάνεια και το υλικό κομμάτι.
Είτε το λέει κάποιος(όχι μόνο άντρας) είτε όχι, η εμφάνιση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Γι αυτό συνεχώς ακούμε και λέμε 'αχ πήρα τόσα κιλά και πρέπει να τα χάσω με την τάδε δίαιτα' , ενώ κανείς δε λέει 'ρε γμτ είμαι ακαλλιέργητος και πρέπει να διαβάσω λίγη φιλοσοφία'.
Δεν λέω ότι είναι οκ αυτό. Αλλά είμαστε οι περισσότεροι μέρος αυτού του τρόπου σκέψης
ειμαι μονιμως εκτος εποχης κ μοδας παρεπιπτοντως :D
αυτος που θα ειναι για παντα μαζι σου, ή για περισσοτερο απο τους αλλους,Quote:
δε θα βασταει τιποτε, δε θα μετραει τιποτε, δε θα κρινει τιποτε.
Θα σε αφηνει ελευθερη κ θα σεβεται τις επιλογες σου, και τις διατροφικες, και τα κιλα σου.
Ναι οι αντρες το κανουν αυτο πισω απτις πλατες μας, αλλα οχι οι αντρες "μας".
Κ οσο μεγαλωνουν οι ανδρες ασχολουνται λιγοτερο με αυτα κ τα θεωρουν ανουσια...
Εγώ όμως δεν λέω για τους άντρες ή για οποιαδηποτε ομάδα.
Λέω πως ολοι μας μένουμε πολύ στην επιφάνεια, σαν κοινωνια, ενώ ο καθένας μας ζητάει να μην τον αντιμετωπίζουν έτσι. Ότι την αρχή πρέπει να την κάνουμε εμείς δλδ.στο να μη βλέπουμε τα πράγματα υλικά και εφήμερα.
εμενα ο δικος μου τρωει τον αμπακο και χωρις τυψεις και εχει υφακι οτι κανει και διατροφη!!!και μετραει τις μπουκες μου επισης και αν δει φουσκωμενη κοιλιτσα την επισημενει κατευθειαν!!!(καμια σχεση με αθλητη ο λεγαμενος αλλα εχει "αποψη" για τα παντα ολα)!αν δει στην τιβι καμια με περιφερεια κατευθειαν λεει "α το μπαζο"...δεν αντεχω αλλο...
αυτος βεβαια δεν παιρνει γραμμαριο,εμεις μην τολμησουμε να το ριξουμε λιγακι εξω...αι σιχτιρ πια
Οι φελοι κ τα κακα μενουν στην επιφανεια :D:D τελικα εχει μεγαλη δοση αληθειας αν κ αηδιαστικο, ετσι?
πες τα χρυσοστομη!!!