ebita εχεις u2u :)
Printable View
ebita εχεις u2u :)
ειναι ιδεα μου .. η βοηθαει και στο θεμα δυσκοιλιοτητας το ροφημα???
Aναλογα τον οργανισμο...
Είδα αυτό και μου έκανε πραγματικά μεγάλη εντύπωση, σιγά τα ωά. Με 180γρ. κοτόπουλο στήθος ψητό παίρνεις 205 θερμίδες, 38γρ. πρωτείνη, 2γρ. υδ/κες και 5γρ. λίπος δηλ. σχεδόν διπλάσια πρωτεΐνη, υποπολλαπλάσιους υδ/κες και αισθητά λιγότερο λίπος. Και δε μπορώ να φανταστώ πως το ρόφημα σε χορταίνει καλύτερα από ένα κομμάτι κοτόπουλο... Καλύτερα είναι τα στοιχεία και για οποιοδήποτε άπαχο κρέας καθώς και για ψάρια φυσικά αλλά με το κοτόπουλο η διαφορά είναι εντυπωσιακή.Quote:
Originally posted by marouli
Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλα βρηκα το παρακάτω....
Υποκατάστατο Γεύματος PreVent με γεύση Βανίλια
Τύπος Υδατανθράκων
Συστατικά του προϊόντος:
Βιταμίνη Α, Bιταμίνη D, Βιταμίνη Ε, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Β1, Βιταμίνη Β2, Βιταμίνη Β6, Bιταμίνη B12, Νιασίνη, Πρωτείνη, Υδατάνθρακες, Λίπη, Νάτριο, Kάλιο, Ασβέστιο, Μαγνήσιο, Φωσφόρο, Σίδηρο, Ψευδάργυρο, Χαλκό, Iωδιούχο άλας, Μαγγάνιο, Σελήνιο, Φυλλικό οξύ, Παντοθενικό Οξύ, Βιοτίνη, guar gum, β-καροτένιο, φρουκτόζη, Μαλτοδεξτρίνη
Γλυκαντική ουσία: Acesulfame-K
Θρεπτικά Συστατικά / ανά 100gr σκόνη / ανά μερίδα έτοιμη προς πόση (16,6g σε 300ml γάλα 1,5%)
?Πρωτεΐνες 58,0g / 20,0g
?Υδατάνθρακες 20,0g / 17,0g
?Λίπος 9,4g / 6,4g
?Ενέργεια 1706 kJ (404 kcal) / 877 kJ (208 kcal)
Λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή.
Kοιτα εχεις δικοιο, ως προς τα συστατικα τροφιμου - ροφηματος
Εγω ανακατευω το ροφημα με γιαουρτι και με κραταει, δεν νιωθω να πειναω
Θα φαω γευμα μετα απο 4-6 ωρες
Το ξαναγραφω....εχοντας κανει ολικη αφαιρεση θυροειδη, εχοντας εξαντληση ολες τις διαιτες και διαιτολογους, κατεληξα εδω
Αν δεν δω τα αναμενομενα αποτελεσματα, φυσικα και τη σταματαω
Το καλο εδω ειναι οτι στο μεσημεριανο δεν αποκλειεται κανενα ειδος τροφης.....δεν θα αντεχα διαιτα χωρις φρουτα λαχανικα, και γιαουρτι
Καλημερα,
ειμαι νεα στην παρεα.....οποτε Hello everybody!!!!
Σημερα ξεκινησα prevent...ο θεος να βαλει το χερι του.....
Αλλα οπως φαινεται, βλεπω να ερχεται απο μακρια μεγαλη πεινα....
Αλλα και απο την αλλη αν δεν πεινασεις και λιγο δεν καταφερνεις τιποτα....
Ο στοχος μου ειναι πολλα κιλα...αλλα αυτο σιγουρα θα μου παρει αρκετο καιρο....
Καλο κουραγιο σε ολους.....
Καλως ηρθες στη παρεα μας ladypakoulina
Επετρεψε μου να σου πω οτι ξεκινας τη διαιτα με λαθος φιλοσοφια.....δεν ειναι απαριατητη η πεινα για να χασεις βαρος,καλο θα ειναι να μη κανουμε τετοιες σκεψεις αλλα μονο θετικες
Θα ελεγα οτι αν δεν αλλαξουμε τις κακιες συνηθειες διατροφης δεν βλεπουμε αποτελεσμα
Και εγω πεινουσα το πρωτο τριημερο, μπορει να ηταν και η φαση προσαρμογης, αλλα τωρα που εκλεισα εβδομαδα και εχω χασει πανω απο δυο κιλα, ειλικρινα δεν πειναω καθολου
Ασε που η ζυγαρια σου ανεβαζει τη ψυχολογια, το μονο μπερδεμα ειναι η προετοιμασια του μεσημεριανου, αλλα αφου δεν αποκλειει κανενα ειδος διατροφης, νομιζω οτι αξιζει
Καλη επιτυχια φιλη μου και εδω θα ειμαστε να τα λεμε :blush:
Ευχαριστω πολυ Εβιτα μου,
σιγουρα η ζυγαρια παιζει σημαντικο ρολο....αυτη η ψυχολογια θα μας φαει...:bigsmile:
Καλη συνεχεια και σε σενα!!!
Το έχω πει και στην Εβιτα κατ ιδιαν αλλά νομιζω ότι αξιζει τον κοπο να το αναφέρω...υπάρχει γραμμή στην οποια μιλάς με διαιτολογογια οποιαδήποτε αποριακαι ειναι ιδιαιτέρως εξυπηρετικοί!!!
Κοντευει να αραχνιασει το ποστ αυτο.....
Για να δωσω αναφορα....
15 μερες εκλεισα σημερα στη privent και η ζυγαρια εδειξε - 3.300
Για να χασω αυτο το βαρος με κανονικη διαιτα θελω 3 χρονια
Φυσικα και δεν πειναω καθολου, δεν μου λειπουν τα γλυκα που σε αλλες διαιτες με επιανε λυσσα, δεν τσιμπολογω ενδιαμεσα....και γενικα δεν με αναγνωριζω...
Μη με ματιασετε και στραβωσουν ολα :bigsmile::P:bigsmile::P
Γειά σας, ήμουν και εγώ στο πρόγραμμα Prevent.Οταν ξεκίνησα ήμουν 79 κιλά.Μου πήρε όμως καιρό να φτάσω τα 73.Νομίζω 3 μήνες.Πάντα με ιατρική παρακουλούθηση.Τα παράτησα γιατί απελπίστηκα.Μπορώ να πω ότι ζηλεύω εσάς που χάσατε τόσο εύκολα.Δεν έκανα ΚΑΜΙΑ και το εννοώ ΚΑΜΙΑ παρασπονδία.Η γιατρός που με παρακολουθούσε μου έλεγε ότι μπορεί να αντιδρά ο οργανισμός για λίγο και μετά να ξεκινήσω να χάνω πολύ πιό εύκολα.Δεν έφτασα σε αυτό το σημείο.Εχω και ταλαιπωρημένο μεταβολισμό από του κόσμου τις δίαιτες.Ομως πρέπει να παραδεχτώ ότι τα κιλά που έχασα ήταν καθαρά και μόνο ΛΙΠΟΣ.Πράγμα που ήταν εμφανές επάνω μου.Φαινόταν οπτικά ότι είχα χάσει παραπάνω.
Καλημερα,
χρονια πολλα, χριστος ανεστη σε ολους με υγεια!!!
Εγω παιδια με το πριβεντ εχω ριξει τρελη πεινα....μαλλον τοσα χρονια ειχα συνηθησει τον εαυτο μου σε πολυ φαγητο και τωρα που το ελατωσα κατα πολυ εχω παθει αμοκ...
συνεχεια..μα συνεχεια πειναω......βεβαια παντα βρισκεται ολος τυχαιως καποιος φιλος κοντα που τρωει κατι λαχταριστο....και ειμαι να με κλαινε οι ρεγγες....
εχω ενα μονιμο σαλακι κρεμασμενο στο χειλι....σαν τον καπαμαρου...που εβλεπε τις μακαροναδες και του τρεχαν τα σαλια....
βεβαια δεν μπορω να πω πως δεν εχω χασει σχεδον 3 κιλα...αλλα....τα 30 που θελω ακομα δυσκολα τα κοβω....χρειαζεται υπομονη που δυστυχος εγω δεν εχω.....
Εμενα οπως εγραψα δεν με αναγνωριζω πλεον......μα να μη μου λειπει τιποτα ??? Βεβαια πεινουσα πολυ τις 3 πρωτες μερες ειπα τετελεστε !!!!
Αυτο το τικερακι για να αλλαξει ειναι Ομηρου Οδυσεια ......
Πρεπει να παρω τη χαρα του διψηφιου !!! Εχω να δω διψηφιο νουμερο ......................:no:
καλημερα, χρονια πολλα :)
αποφασησα να το ακολουθησω και εγω συστηματικα, θα παω στο γιατρο σημερα να με ζυγιζει, να δουμε τι λιπος εχω,τι διατροφες χρειαζομαι κλπ κλπ ..
αφορμη ηταν μια κοπελα που ειχα να δω εναμιση μηνα .. παιδια ειχε 'λιωσει' με την καλη εννοια.. πραγματικα ειχε χασει παρα πολλους ποντους! μου ειπε βεβαια πως πεινουσε αρκετα, .. ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να συνηθησει .. χαρακτηριστικα μου λεγε πως οταν πεινουσε ελεγε στον εαυτο της .. δεν πεινας .. διψας! χαχα ( αλλα μου λεει ειναι και θεμα μυαλου ... οταν σκεφτομουν πω πω με ενα ποτηρι γαλα τοσες ωρες πεινουσα ... οταν ειχα αλλα στο μυαλο μου ... εφτανε η ωρα να φαω και δεν το καταλαβαινα πως περασε το διαστημα τως 5 ωρων.. ) ,
αλλα την κανει καταγραμμα! ουτε μια γουλια αλκοολ ( για μενα αυτο ειναι το δυσκολο βασικα ..ειναι δυνατον να βγεις και να μην πιεις???? ουτε μια φορα την βδομαδα?? πφφ ) καιρος ομως ειναι να τελειωνω με τα κιλα που μου εχουν μεινει. δυο μηνες εντατικο προγραμμα διατροφης και γυμανστηριο και πιστευω πως θα ερθω στα ισα μου επιτελους! ερχετε και το καλοκαιρακι ...
θα ενημερωσω για τις εξελιξεις .. λεω να γραφω και καθημερινα το προγραμμα μου εδω ... ωστε να με ελεγχς ακομη επρισσοτερο ..
Kαλη επιτυχια Ζωιτσα εδω ειμαστε και θα τα λεμε....
Κοιτα και εγω την ημερα του Πασχα τη παραβιασα.....δεν εφαγα σαν κτηνος αλλα δεν τη τηρησα το μεσημερι...
Μετα ενιωθα χαλια, φουσκωμα στο στομαχι....ειχα καιρο να φαω ετσι....αλλα μετα ολα ο.κ