:) Πάντα στη διάθεση σας!Όποτε δείχνετε να χάνετε το δρόμο...
Εμένα να δούμε ποιός θα με μαζέψει!Ίσως κάποτε ο μπόγιας!Χεχε
Το τσομπανόσκυλο του φόρουμ
Printable View
:) Πάντα στη διάθεση σας!Όποτε δείχνετε να χάνετε το δρόμο...
Εμένα να δούμε ποιός θα με μαζέψει!Ίσως κάποτε ο μπόγιας!Χεχε
Το τσομπανόσκυλο του φόρουμ
ε όχι και τσομπανόσκυλο! Γλύκα είσαι!:)
Η αλήθεια είναι πως ξέρω να κουνώ την ουρά μου με χάρη!Να μη με αδικήσω!:roll::roll::roll:
puzzle τα κιλά σου δεν είναι πολλά για μια εγκυμοσύνη!
Εγώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησα στα 115 κιλά, με ύψος 1.77. Πόσο ΔΜΣ έχεις;Έχεις προβλήματα υγείας;
Σκέφτεσαι αποκλειστικά μόνο το δακτύλιο ως επέμβαση;
Είναι μια σχετικά απλή επέμβαση, την επόμενη μέρα πας σπίτι σου και στη δουλειά μπορείς να πας μετά από μια βδομάδα.Απλά θα νιώθεις λίγο αδύναμη την πρώτη εβδομάδα που θα πίνεις μόνο υγρά.Οι ρυθμίσεις δεν πονάνε, γίνονται σταδιακά, αρχικά ανά 2-3 μήνες.
Γνώμη μου όμως είναι πως δε χρειάζεσαι βαριατρική επέμβαση για τόσο λίγα κιλά.Ενημερώσου καλά, γιατί υπάρχουν πολλά ποσοστά αποτυχίας απώλειας και συντήρησης βάρους μ'αυτή τη μέθοδο,όπως και επιπλοκών. Σε άλλες χώρες τον κατήργησαν σχεδόν.Πληθαίνουν συνεχώς τα άτομα που τον αφαιρούν και είτε προχωρούν σε άλλη επέμβαση είτε όχι.
To να μπορώ να βλέπω πάλι πραγματικά τον εαυτό μου στον καθρεφτη.....
Πριν δεν με κοίταζα πραγματικά γιατί με επιανε καταθλιψη...
Μπήκα σε κινέζικο μαγαζί και αγόρασα με 5 ευρώ ένα κολάν στο μικρότερο νούμερο (S/M), ενώ πριν δύο χρόνια απορούσα γιατί δεν χωρούσα στο XL/XXL και ακούμπαγα τα λεφτά μου σε πανάκριβα μαγαζιά "με μεγάλα νούμερα"...
Χα χα χα σωτηρια τα κινέζικα ειδικά αυτή τη μεταβατική περίοδο!! Εγώ αγόρασα μία φόρμα XL ενω πριν ήθελα xxxxl..... + οτι κάθε τρεις εβδομάδες θέλω καινουργιο παντελονι (εφτασα στο 52) και με 10 ευρουλάκια καθαριζω!
Πέρα από τα κινέζικα, υπάρχουν και οι λαικές αγορές, όπου μπορεί κανείς με 10-20 ευρώ να πάρει πολύ χαριτωμένα πραγματάκια και μάλιστα φτιαγμένα από ελληνικά υφάσματα. Μόνο που κι εκεί υπάρχει ένας όρος.. Ο γνωστός. Πρέπει να είναι όσο το δυνατό λιγότερα κιλά για να πετύχει τα πραγματικά "κελεπούρια".
Κι όμως στο παρελθόν είχα βρει πολλά κομματια και όταν φόραγα 3 και 4 xl και στις λαϊκες και στα κινέζικα. Μέχρι και μπουφάν!! Δυστυχώς δεν μπορώ να πηγαίνω στη λαικη γιατι δουλεύω.... Στα πανηγύρια όμως το ξεσκίζω....
Παιδια να ρωτησω κατι;Μη με παρεξηγηστε απλως εχω μια απορια:με το ρυθμο που χανετε τα κιλα,δεν χαλαρωνει το δερμα;Εννοω το σωμα;
lessing εγώ θα σου απαντήσω σε λίγο καιρό :D αλλά πρώτη μου ξαδέλφη που έχασε 57 κιλά μέσα σε ένα χρόνο μου είπε πως δεν χαλάρωσε σχεδόν καθόλου παρά λίγο στην κοιλιά που όμως είχε ήδη κάποια χαλάρωση μιας και είχαν προηγηθεί 3 γέννες
Εγω μπρατσα κ´ εσωτερικο μοιρων οχι τραγικα ομως, κοιλια δεν ειχα ποτε ευτηχως, αλλα και παλι με τοσα κιλα μειων ,ολα καλα :) :)
πως αλλαξε η ζωη μου ε?
τι ωραιο θεμα!!!
Λοιποοον, φυσικα ψωνιζω και εγω σε νορμαλ μαγαζια και οχι σε πνκριβα και κακογουστα μονο και μονο για μπω σε ενα ρουχο. Επιτελους βρηκα το στυλ μου.
Κουρευτικα οπως παντα ηθελα και επαψα να μαζευω και να τραβαω τα μαλλια μου για να μη μου τονιζουν τα μαγουλα και τα προγουλια
δεν ξεχιλωνουν τα παπουτσια μου και τα πατουσακια μου χωρανε σε ολα τα στυλ παπουτσιων. θυμαμαι ρε παιδια μια φορα ειχα παει σε να πολυ γνωστο μαγαζι στην Αθηνα και ρωταω αν υπαρχει ενα μοκασινακι φλατ στο νουμερο μου. Με κοιταζει απο πανω μεχρι κατω η πωλητρια και μου απανταει "δεν εχω κατι που να χωραει το ποδι σας" ο πληθυντικος ευγενειας σε μαρανε, κοτα!
και φυσικα πανω απο ολα αλλαξε η ψυχολογια μου, το πως αισθανομαι εγω οτι με βλεπουν οι αλλοι. Και αυτο νομιζω ειναι το ποιο συμαντικο απο ολα!!!!!
Συμφωνώ gilie, η ψυχολογία παίζει σημαντικότατο ρόλο!
Σε 2 μέρες έχεις τα πρώτα σου σληβογενέθλια!!!:tumble:
<<Χρόνια πολλά- χρόνια πολλάαα,
τώρα είμαι μια χαράαα
μην ξαναγυρίσετε παλιοκιλάαα! >>:spin:
lessing δεν ξέρω τη χαλαρωση θα εχω όταν με το καλό πλησιασω το στοχο μου, γιατι εκεί πραγματικά θα φανεί φανταζομαι. Πάω όμως και γυμναστηριο σταθερά 2-3 φορες την εβδομάδα για να προλάβω ότι μπορώ. Αυτό που σίγουρα μπορώ να σου πω ότι έχει υποστεί χαλάρωση είναι το στηθος μου(και λόγω θηλασμου) αλλά δεν με πειράζει γιατι απο 100 d τώρα μπαινω σε 85c οπότε δεν είναι και τόσο χάλια. Φανταζομαι πως και η κοιλιά θα έχει ε΄να θέμα αλλά δεν ξέρω πόσο μεγάλο .... αλλα ειλικρινα δε με νοιάζει και τόσο. Η απώλεια του βάρους μου δεν είχε να κανει τόσο με την εμφάνιση όσο με το να αρχίσω να ξαναζώ τη ζωή μου...