τι μαρκα ?
Printable View
τι μαρκα ?
creta farm
αυτη εχω κι εγω τωρα.
νταξει εχω φαει κ καλυτερες χααχαχ
Να πω και μια συνταγη που την εκανα χθες βραδυ.
Ντουκαν καλαμακια κοτοπουλου
1 στηθος κοτοπουλο,ενα κεσεδακι τοταλ 0% στραγγιστο,μπαχαρικα(εγω εβαλα λιγο αλατι, παπρικα και πιπερι καγιεν),κρεμμυδι.
Κοβουμε το στηθος μπουκιτσες καπως μεγαλουτσικες.Ανακατευουμ� � το γιαουρτι με τα μπαχαρικα και ανακατευουμε με το κοτοπουλο.Τα βαζουμε σε μια σακουλα τροφιμων και τα βαζουμε στο ψυγειο για καμια ωρα.Μερα περναμε τις μπουκιτσες κοτοπουλου σε καλαμακι εναλαξ με το κρεμμυδι που εχουμε ηδη κοψει(αν ειναι μερα PV βαζουμε πιπερια και ντοματα αν θελουμε),εγω εφτιαξα 2 καλαμακια.Βαλτε τα σε ταψι χωρις λαδι και ψηστε στους 200 για 45 λεπτα περιπου(αναλογα το φουρνο).Το αποτελεσματα ειναι απιθανο.Γινονται πολυυ μαλακα και ξεφευγουμε απο το τυπικο κοτοπουλο με ρηγανι.
μπραβο σουρκουνα..θα το τιμησω το πιατακι σου γρηγορα....
Καντο και πες μου πως σου φανηκε :)
ειμαι σιγουρη οτι θα τα γλυψω ολα....ταψια,καλαμακια,δαχτυ λα...χαχαχαχαχα
εχω 2 αποριες
1.
για βραδυ
εφαγα γιαουρτι 0% με ζαχαρινη και 1 κουτ.κακαο
αλλα καπου ειδα να λεγεται οτι το κακαο ανηκει στα tolereted τροφιμα
και δεν πρεπει να το τρωμε στη πρωτη φαση.
να παρατεινω τη πρωτη φαση μια μερα η ειναι πολυ μικρο παραπτωμα και να συνεχισω κανονικα?
2.οταν ειπα οτι πηρα πιτουρο βρωμης αλλα που εχει και φυτρο μεσα ,αλλοι μου παν οτι δεν κανει και να τη ξεκινησω τη πρωτη φαση με απλο πιτουρο βρωμης ,αλλοι μου πανε να κανω τη πρωτη φαση χωρις να καταναλωσω τη βρωμη που αγορασα.
τι λετε εσεις?
εγω την εκανα τη πρωτη μερα της πρωτης φασης με πιτουρο βρωμης με φυτρο που ειχα παρει.
συνεχιζω ετσι?
αν ξερει καποιος τι ειναι σωστο,ας πει.
καλημερα!!!
angelaorangel εξαρταται ποσο αυστηρα θελεις εσυ να τηρησεις το προγραμμα. εχω δει πολλους που ξεκινησαν με κουακερ που ειναι ακρως απαγορευτικο κι εχαναν. νομιζω το πιτουρο με το φυτρο ειναι λιγοτερο κακο. αν ομως υπαρχει δυνατοτητα να βρεις και το σωστο να ξεκινησεις με κεινο και να αφησεις αυτο με το φυτρο για αργοτερα για μενα θα ηταν καλυτερα. προκειμενου ομως να μην τρως καθολου πιτουρο φαε αυτο που εχεις... εσυ αποφασιζεις.... οι γνωμες παντα θα διιστανται...:grin:
λορα οπως σκεφτηκες ετσι σκεφτομουν κι εγω
ηθελα και καμια αλλη γνωμη
αλλα νταξει θα συνεχισω ετσι.
αι στο κορακα με αυτο το ντουκαν
και πολλα κανω για τη παρτη του:lol:
να δεις αυτος τι εχει να κανει για σενα....
εγω πινω νερο στο ονομα του...
λες λες λορα μου?
ξερεις εχω την εντυπωση οτι και να τη τηρησω τη διαιτα
οτι δε θα χασω
νομιζω οτι οταν ειναι να χασεις πολλα κιλα
χανεις ευκολα
και οτι χανεις δυσκολα οταν εισαι απο 62 να πας στα 54.
(μη σας φαινονται τα 54 πολυ λιγα,ειμαι 1.60 και εχω διαβασει απο διατροφολογους οτι το ελαχιστο ικανοποιητικο βαρος για αυτο το υψος ειναι τα 50 και 50 μου φαινονται και πολυ λιγα.)
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by ΛΟΡΑ
να δεις αυτος τι εχει να κανει για σενα....
εγω πινω νερο στο ονομα του...
ρε παιδια σοβαρα
αυτο που μου χει κανει μεγαλη εντυπωση ειναι το ποσο ενθουσιασμενοι ειναι ολοι με αυτη τη διαιτα
τουλαχιστον αυτα που διαβαζω στο ιντερνετ μεσα και στα φορουμ
για αυτο μπηκα και γω στο τριπακι
εγω ουτε μια βδομαδα ειναι που εμαθα για τη διαιτα
και εκανα κοσκινο το ιντερνετ να δω τι γινετε με αυτη τη διαιτα
και ολοι λενε τα καλυτερα λογια.
τωρα τι αλλο να πω...προς το παρον ειμαι και γω ενθουσιασμενη πολυ
σημερα δευτερη μερα και ουτε εχω καταλαβει οτι κανω διαιτα
διαβαζα σχολια απο αλλες κοπελες οτι ανακατευοταν ,ζαλαδες και τετοια στη πρωτη φαση
εγω χαλαρααααα ισα ισα το απολαμβανω
τελικα η ιδεα και μονο οτι ας πουμε κανουν διαιτα,τις αγχωνε και τις αρρωσταινε.
να μη λεω πολλα,
ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
angelaorangel αν σου λεει αυτο κατι ειμαι στον 7ο μηνα dukan (και εγκυος να ημουν θα κοντευα να γεννησω...)
και συνεχιζω να χανω γυρω στο 1/2-1 κιλο την εβδομαδα που ειναι αυτο που πρεπει βαση διαιτολογων... οποτε θα τα χασεις να εισαι σιγουρη...
και το πιο σημαντικο ειναι ακριβωςαυτο. οποιαδηποτε διατροφη κανεις να μην ειναι αγγαρεια αλλα να την απολαμβανεις, να μην κουραζει και να ειναι συμβατη με τις γευστικες προτιμησεις. με λιγα λογια να ξεχνας οτι κανεις διαιτα! ετσι θα μπορει να εχει διαρκεια συνεπως κι επιτυχια