Originally Posted by
Κύκνος
Μάθε Μ87 ότι πριν μερικά χρόνια πήγα στον πάτερ Βασίλειο για να εξομολογηθώ (ήξερε καλά την οικογένεια μου, από τους παππούδες μου ακόμα γι' αυτό πήγα και σ' εκείνον) κι όταν του μίλησα για τις απόπειρες αυτοκτονίας ο ίδιος με συμβούλεψε ν' αναζητήσω ψυχιατρική βοήθεια... Επίσης για όσο διάστημα δεν έβλεπα ψυχίατρο και συνεπώς δεν είχα κανέναν να μου ρυθμίζει την αγωγή μου ήμουν πολύ χειρότερα... Ναι, ίσως να μην υπάρχει μαγική λύση, ίσως να μην μπορούν κάποιοι να αποθεραπευτούν αλλά και μόνο που υπάρχει ΒΕΛΤΙΩΣΗ στο πως αισθάνομαι, και μόνο που νιώθω λιγότερο δυστυχισμένη, και μόνο που δεν κόβομαι πια ΝΑΙ, αυτό είναι μεγάλη βοήθεια και πρόοδος και ναι, μετράει κι έχει σημασία αυτό όπως ανέφερε κάπου νωρίτερα η Remedy... Και τέλος ΝΑΙ, η ψυχιατρική και η ψυχολογία με βοηθάει να βασανίζομαι λιγότερο... Αν περιμένουμε να ξεμπερδέψεις εσύ με την ψυχιατρική για να μας βρεις λύση για να μην βασανιζόμαστε θα έχουμε αυτοκτονήσει ως τότε άρα εσύ είσαι αυτός που παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων...
Επίσης, θέλω να πω κάτι στους υπόλοιπους: ρε παιδιά, μην του απαντάτε, αγνοήστε τον, μόνο έτσι θα φύγει και θα γλιτώσουμε απ' αυτόν... Όσο ασχολείστε τόσο πορώνεται, δεν το βλέπετε;