Κριτηρια επιλογης ψυχιατρου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Mac ισως λογω του εθισμου σου στα ζαναξ να μην ησουν σε θεση να το συνειδητοποιησεις, αλλα εκεινη η ψυχιατρος που ειχε αρνηθει να σου γραψει την υπερογκη ποσοτητα που της ειχες ζητησει, ηταν ισως η μονη εντιμη ψυχιατρος που ειχες επισκεφτει. Μπορει να θυμωσες επειδη σου αρνηθηκε αυτο που ζητησες και σε ειρωνευτηκε, ομως εκεινη πηγε να σου κανει ενα καλο.
    Αγαπητη savatage , λες να μην το ξερω οτι τα ζαναξ που παιρνω ειναι πολλα ? το ξερω , αλλα η ειρωνεια ειναι απαραδεκτος τροπος να σου το δειξει καποιος , δεν ειρωνευομαι ποτε και δεν ανεχομαι ειρωνειες , το βρισκω πολυ ' φτηνο ' .............. αλλωστε εχω βρει τον τροπο να κοψω τα ζαναξ , αντικαθιστωντας τα με τα σεροκουελ , με 25-50 mg ειμαι ενταξει , ακομη και με τα λυρικα μπορω , αλλα θελω πρωτα να χασω τα εξτρα κιλα που εχω , διοτι λιγουλακι μου ανοιγουν την ορεξη τα σεροκουελ και τα λυρικα , οχι πολυ , τοσο ομως ωστε να παραμενω στα ιδια κιλα ...........αλλωστε σε αυτην ειχα απευθυνθει ως ειδικο για να κοψω το αλκοολ ( οποτε με εκρινε για τα ζαναξ εκ του ασφαλους ) , αμα την κρινω εκ του μηδαμινου αποτελεσματος , δεν ηξερε τι της γινοταν , αφου πιστευε οτι με τα τοπαμακ θα κοψω το αλκοολ ...... ουτε καν το μειωσα τοτε , το 07 , το 10 τοκοψα μονος ......
    τα ζαναξ τα προμηθευεσαι πανευκολα , λογω της οικονομικης κρισης ........και χωρις αυτην ......στην Ευρωπη δεν ισχυει κατι τετοιο , ακομη και το depon και ταντιβιοτικα θελουν συνταγη , εδω ειναι ' μπατε σκυλοι αλεστε ' κατασταση ....... πρεπει να μπει μια ταξη , να υπαρξουν μετρα , ποινες , αλλα τι ψαχνω τωρα .........
    ευχαριστω πολυ παντως για το ενδιαφερον .......

Συμφωνω σε πολλα σημεια με τον Μ87 , ο τωρινος ψυχιατρος ειναι ο καλυτερος απο τους 4-5 προηγουμενους , αλλα και παλι , αποδεικνυεται ανεπαρκης , οπως ολοι οι ψυχιατροι , για την θεραπεια της κτθλψης , μονος του οτι καταφερει ο καθενας , εκει εχω καταληξει ..........αφου εχω γινει ειδημων στην κτθλψη μετα απο τοσα χρονια ......... αμα παθαινα τωρα την κτθλψη , δεν θα πηγαινα σε ψυχιατρο ....... το 99 ομως , δεν ηταν τοσο διαδεδομενη η κτθλψη , και η μονη οδος ηταν ο ψυχιατρος , θα προτιμουσα εναν ψυχολογο , αλλα δεν ειχα τοτε τα κριτηρια να τον κρινω αν ειναι καλος .........
    Last edited by Macgyver; 21-01-2018 at 04:54.

Senior Member
    Quote Originally Posted by M87 View Post
    ....

Ο νευρολόγος δεν διαγνώνει υπερκόπωση επειδή "έτσι του αρέσει" ή "έτσι πιστεύει". Την διαγνώνει επειδή αυτό δείχνουν οι εξετάσεις στις οποίες υπέβαλε τον ασθενή του, μεταξύ των οποίων και οι αιματολογικές εξετάσεις του. Συνεπώς η εκ του πονηρού έκφραση σου "όπως εκεί" το οποίο στοχεύει στο να παραπλανήσει τον αναγνώστη να πιστέψει ότι είναι "ένα και το αυτό" η νευρολογία και η ψυχιατρική, δεν ισχύει μέχρι να μου πεις με ποιές κλινικές εξετάσεις ο ψυχίατρος διαγνώνει οποιαδήποτε από τις συμβατικώς αποκαλούμενες "ψυχικές νόσους/διαταραχές/σύνδρομα/παθήσεις".

Όταν δεσμευτεί η ψυχιατρική σε μια λίστα "ψυχικών νόσων/παθήσεων/διαταραχών/συνδρόμων" τις οποίες θεωρεί ανίατες - οπότε και θα χάσει τα πελατάκια τα οποία διέγνωσε ότι πάσχουν με αυτά, επειδή θα αναζητήσουν την θεραπεία ή την οικονομικότερη βελτίωση αλλού - τότε θα έχει δεσμευτεί επίσης και στο να επιδείξει την θεραπεία όλων των υπόλοιπων ψυχικά ασθενών, πράγμα το οποίο δεν θα γίνει ποτέ.

Ισχυρίζεσαι δηλαδή - πάντα έμμεσα - ότι η θεμελίωση "επιστήμης" και μάλιστα ιατρικής ειδικότητας, χωρίς αποδείξεις σχετικά με το δόγμα του Wilhelm Wundt ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη ψυχή, ανήκει στις "δεκαετίες προόδου"; Ποιάς ψευδοεπιστήμης; Από όσο ξέρω ο Wilhelm Wundt προηγήθηκε του Freud. Σε ποιόν πλανήτη το έχεις ακούσει εσύ αυτό να γίνεται Remedy;
    οχι, δεν ειναι ενα και το αυτο η νευρολογια και η ψυχιατρικη. και μπορει ο νευρολογος να εχει ΚΑΙ κλινικες ενδειξεις απο εξετασεις πχ, για την διαγνωση του.
    το "όπως εκει", αναφερεται στο οτι ο ασθενης παει στον γιατρο γιατι δεν νοιωθει "καλα" και κουρασμενος, οπως και ο ασθενης του ψυχιατρου κι οχι γιατι εσπασε κατι . μπορει δλδ να εχει ενοχλησεις παραπλησιες η και ιδιες με καποιον που παει στον ψυχιατρο. κι υπαρχουν και περιπτωσεις που θα χρειαζονταν οντως νευρολογο και οχι ψυχιατρο.

και η βασικη ενδειξη για το οτι θεραπευτηκε, ειναι το οτι νοιωθει πλεον "καλα". εκει σταματουν οι ομοιοτητες.

απο εκει και περα, απ οτι καταλαβαινω η μεγαλη ενσταση σου ειναι οτι οι ψυχιατροι κανουν διαγνωσεις μονο απο οτι ακουν χωρις να τις στηριζουν σε κλινικα ευρηματα, αν οχι σε ολες τις περιπτωσεις, τουλαχοστον στην μεγαλη πλέιοψηφια των περιπτωσεων.
    πιθανον να μην υπαρχουν καν κλινικα ευρηματα για τις ψυχικες ασθενειες, πιθανον και να υπαρξουν στο μελλον, ομως. δεν το ξερουμε.
    ολες σχεδον οι επιστημες ειναι σε εξελιξη. δεν ξερουμε που θα βρεθουν στο μελλον.
    το θεμα ειναι ΑΝ στο σημειο που βρισκεται τωρα η ερευνα τους, εχουν λογο υπαρξης η οχι.
    αυτο υποθετω οτι κρινεται με βαση τους ανθρωπους που βοηθιουνται απο αυτην.

τι θα ελεγες δλδ σε τοσα ατομα που μας λενε οτι βοηθηθηκαν η οτι θεραπετηκαν κιολας? να μην πανε στους γιατρους γιατι δεν τους εγκρινεις εσυ?
    υπαρχουν ανθρωποι εδω που μια αλλη εποχη (που επισης υπηρχε ψυχιατρικη αλλα σε ενα αλλο επιπεδο πρωτογονο), θα ζουσαν δεμενοι σε καποιο υπογειο και τωρα ζουνε αναμεσα μας και εργαζονται.
    τι προτεινεις?
    να τους δεσουμε στα υπογεια μεχρι να προοδευσει η ψυχιατρικη, η να τους στελνουμε στον παπα για εξορκισμους ππως μας προτεινες παλιοτερα?

και οχι δεν θα χασει πελατακια η ψυχιατρικη αν μαθεις εσυ ποιες ασθενειες ειναι ανιατες (γιατι οι αλλοι τις ξερουν, μονο εσυ δεν τις ξερεις), διοτι οσοι απευθυνονται στους ψυχιατρους, ξερουν οτι μπορει να μην γινουν εντελως καλα, αλλα τους ενδιαφερει ακομα και μια βελτιωση απο αυτο που θα ζουσαν χωρις την βοηθεια τους.

με τον βουντ και τον φροιντ, εξακολουθεις να μνημονευεις την ψυχιατρικη ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ. καμια πιο προσφατη ενημερωση δεν εχεις?
    κανεις δεν ασχολειται με το αν υπαρχει ψυχη η οχι στην ψυχιατρικη, γιατι η ψυχιατρικη ασχολειται με την προσωπικοτητα, οχι με την ψυχη... αν σε βραχυκυκλωνει τοσο η ονομασια, τιμης ενεκεν, θα πρεπει να το ξεπερασεις καποτε..

Senior Member
    Χαρα στο κουραγιο σου ρεμεντυ..
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    υπομονετικη/ο σε βρισκω ρεμεντυ

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν ειναι ενα και το αυτο η νευρολογια και η ψυχιατρικη. και μπορει ο νευρολογος να εχει ΚΑΙ κλινικες ενδειξεις απο εξετασεις πχ, για την διαγνωση του.
    το "όπως εκει", αναφερεται στο οτι ο ασθενης παει στον γιατρο γιατι δεν νοιωθει "καλα" και κουρασμενος, οπως και ο ασθενης του ψυχιατρου κι οχι γιατι εσπασε κατι . μπορει δλδ να εχει ενοχλησεις παραπλησιες η και ιδιες με καποιον που παει στον ψυχιατρο. κι υπαρχουν και περιπτωσεις που θα χρειαζονταν οντως νευρολογο και οχι ψυχιατρο.
    Για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις να χρησιμοποιείς ως σημείο αναφοράς σου την υπαρκτή επιστήμη της νευρολογίας και νευροχειρουργικής αντί να ξεκινάς με δεδομένο την "ψυχιατρική" [βλ. κoκκινισμένο κείμενο], για να μη σε πάρουν οι νευρολόγοι στο κυνήγι. Ντροπή σου. Η δυσκολότερη ιατρική ειδικότητα και την εξάρτησες από την "ψυχιατρική".

και η βασικη ενδειξη για το οτι θεραπευτηκε, ειναι το οτι νοιωθει πλεον "καλα". εκει σταματουν οι ομοιοτητες.
    Στην περίπτωση όλων των ιατρικών ειδικοτήτων, πλην της ψυχιατρικής, το ότι ο ασθενής νιώθει πλέον "καλά" συνοδεύεται από επιβεβαίωση της απουσίας κλινικών ευρημάτων. Στην ψυχιατρική αυτό απλά δεν υπάρχει, όπως και δεν υπάρχει και η σαφής, επαναλήψιμη εργαστηριακή δοκιμή η οποία επιβεβαιώνει την ύπαρξη της όποιας ψυχικής νόσου.

Απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι το DSM (Diagnostic and Statistical Manual) ή Ελληνιστί "
    εγχειρίδιο ψυχιατρικής" συντάσσεται με ψηφοφορία μιας ολιγαρχίας ψυχιάτρων. Ούτε στατιστικές συμπεριλαμβάνονται μέσα σε αυτό, ούτε έρευνα, ούτε και οποιαδήποτε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ κλινική ένδειξη η οποία να προσφέρει επαναληψιμότητα αποτελεσμάτων. Η μόνη "επαναληψιμότητα" η οποία απαντάται στην ψυχιατρική διάγνωση είναι το ότι το σύνολο των μελών της ψυχιατρικής κοινότητας, αφού πρώτα διαβάσουν την όποια έκδοση του DSM, βήχουν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως επιθυμούν οι συντάκτες αυτού να βήξουν.

Κάπως έτσι φτάσαμε στην έκδοση 5 του DSM στην οποία ο θρήνος της απώλειας προσφιλούς προσώπου χρήζει συνταγογράφησης αντικαταθλιπτικών επειδή ΠΛΕΟΝ κατηγοριοποιείται κάτω από την ΜΕΙΖΩΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Στην έκδοση 4 και πρίν από αυτή όμως, παρότι εξακολουθούσαν να πεθαίνουν προσφιλή πρόσωπα, η θλίψη λόγω θρήνου δεν ήταν ψυχική νόσος... φαίνεται δεν είχαν στριμωχτεί αρκετά οι φαρμακοβιομηχανίες ώστε να χρειάζονται ένα πιο κερδοφόρο τρίμηνο.

Τα ίδια με όσους δεν έχουν κλίση στα μαθηματικά (ψυχική διαταραχή από το DSM 5 και μετά).

Τα ίδια με τους έφηβους οι οποίοι επαναστατούν για να αναπτύξουν την προσωπικότητα τους (ψυχική διαταραχή από το DSM 5 και μετά).

Και δεν τα λέω εγώ αυτά. Ο δικός σας ο Allen Frances τα λέει. Τι να λέμε τώρα Remedy; Τι κάθεσαι και υπερασπίζεσαι δεν το καταλαβαίνω.

Υπομονή. Στην έκδοση 6 του DSM [αν υπάρξει] όσοι σκουπίζετε τον κώλο σας με το δεξί σας χέρι θα πάσχετε από ψύχωση. Να μου το θυμηθείτε.

Σημ.: Όσοι το σκουπίζουν με το αριστερό θα έχουν μανιοκατάθλιψη.

απο εκει και περα, απ οτι καταλαβαινω η μεγαλη ενσταση σου ειναι οτι οι ψυχιατροι κανουν διαγνωσεις μονο απο οτι ακουν χωρις να τις στηριζουν σε κλινικα ευρηματα, αν οχι σε ολες τις περιπτωσεις, τουλαχοστον στην μεγαλη πλέιοψηφια των περιπτωσεων.
    πιθανον να μην υπαρχουν καν κλινικα ευρηματα για τις ψυχικες ασθενειες, πιθανον και να υπαρξουν στο μελλον, ομως. δεν το ξερουμε.
    ολες σχεδον οι επιστημες ειναι σε εξελιξη. δεν ξερουμε που θα βρεθουν στο μελλον.
    το θεμα ειναι ΑΝ στο σημειο που βρισκεται τωρα η ερευνα τους, εχουν λογο υπαρξης η οχι.
    Θεωρείς εσφαλμένα ως δεδομένο ότι ΕΙΝΑΙ ασθένεια αυτό το οποίο σήμερα συμβατικά αποκαλούμε "ψυχικές νόσους/σύνδρομα/διαταραχές/παθήσεις". Με ποιανού τον ορισμό; Της ολιγαρχίας των ψυχιάτρων οι οποίοι συντάσσουν το DSM; Οι οποίοι αποφάσισαν αυτοβούλως ότι όποιος θρηνεί, ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΜΕΙΖΩΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ για να μπορεί ο ψυχοτέτοιος να συνταγογραφήσει αντικαταθλιπτικά; Δεν πα να κουρευτούν λέω 'γω; Ο ίδιος ο Emil Kraepelin είπε ότι "είναι αδύνατη η διάκριση μεταξύ φυσιολογικών και θνησιμαίων (morbid) συμπεριφορών". Εάν αμφισβητείς εσύ ή η ψυχιατρική κοινότητα τα όσα είπε ο Kraepelin - ο οποίος χρεώνεται και την ίδρυση της ΝΕΑΣ ή ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ - θα ήθελα πολύ να με παραπέμψεις στο σχετικό κέιμενο γιατί με ενδιαφέρει να το διαβάσω.

αυτο υποθετω οτι κρινεται με βαση τους ανθρωπους που βοηθιουνται απο αυτην.
    Έχασες. Εγώ ανήκω σε αυτούς που δεν ασχολήθηκα μαζί της και την κατακρίνω μια χαρά. Να ξαναπούμε όμως, για τον ισχυρισμό σου ότι "βοηθιούνται" γιατί είναι ευκαιρία:

Εμμένεις στην σύγκριση Α και αγνοείς την σύγκριση Β:

Α. [ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ "
    επαγγελματία ψυχικής υγείας"] και [ΤΙ ΠΗΡΕ από τον "επαγγελματία ψυχικής υγείας"].

Β. [ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ "
    επαγγελματία ψυχικής υγείας"] και [ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ από τον "επαγγελματία ψυχικής υγείας"].

Είναι σαν και να μου έρθεις εμένα με δεκατοειδή πυρετό και να έχεις καρκίνο και να στο παίξω εγώ "ογκολόγος" χορηγώντας σου μια κομπρέσα. Υπό τη στενή - και εν προκειμένω βλακώδη - έννοια της βελτίωσης εσύ θα είσαι βελτιωμένος. Δεν θα μπορείς να αρνηθείς π.χ. ότι η κομπρέσα σε δροσίζει. Είναι αυτό που χρειαζόσουν όμως; Εσύ μπορεί να έχεις ανάγκη ενός χειρουργείου για να αφαιρεθεί ο καρκίνος ή ακτινοθεραπείας ή άλλων φαρμάκων. Όσο λοιπόν επιμένεις ότι εσύ πήρες "βελτίωση" εγώ θα σε ρωτάω "που είναι οι αποθεραπευμένοι των επαγγελματιών ψυχικής υγείας;".

Αλμπάνης ψυχοτέτοιος ξέρω να το παίζω και εγώ. Δεν θέλει κόπο... μόνο να μη σε νοιάζει ότι παίζεις με ανθρώπινες ψυχές και πραγματικό πόνο.
    Last edited by M87; 21-01-2018 at 19:20.

Banned
    τι θα ελεγες δλδ σε τοσα ατομα που μας λενε οτι βοηθηθηκαν η οτι θεραπετηκαν κιολας? να μην πανε στους γιατρους γιατι δεν τους εγκρινεις εσυ?
    "Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε". Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την "ψυχιατρική" και βλέπουμε τι λύση θα δώσουμε σε όσους βασανίζονται. Εγώ θα τους πω να αναζητήσουν λύση οπουδήποτε αλλού συμπεριλαμβανομένου και της εκκλησίας.

Επίσης, οι ψυχίατροι δεν είναι γιατροί όπως αφήνεις να εννοηθεί. Τουλάχιστο όχι παραπάνω γιατροί από ότι ο ανειδίκευτος απόφοιτος ιατρικής ή αλλιώς ο Γενικός Παθολόγος. Προσωπικά δεν θα την έκανα αυτή τη σύγκριση λόγω ηθικών κριτηρίων... σε ότι αφορά το γνωστικό αντικείμενο όμως, δεν μπορώ να αμφισβητήσω το πτυχίο ιατρικής στην κατοχή τους. Και δεν το λέω μόνο εγώ. Οι γιατροί των υπολοίπων ειδικοτήτων το λένε αν και εφόσον σέβεσαι την γνώμη τους και κάτσεις να συζητήσεις μαζί τους.

υπαρχουν ανθρωποι εδω που μια αλλη εποχη (που επισης υπηρχε ψυχιατρικη αλλα σε ενα αλλο επιπεδο πρωτογονο), θα ζουσαν δεμενοι σε καποιο υπογειο και τωρα ζουνε αναμεσα μας και εργαζονται.
    τι προτεινεις?
    Ισχυρίζεσαι ότι, σήμερα που εσύ και εγώ μιλάμε τόσο ευχάριστα, στα ψυχιατρικά ιδρύματα "δεν παίζει" μηχανική καθήλωση / ηλεκτροπληξία / ινσουλινοθεραπεία / ψυχοχειρουργική σε κάποιες χώρες και πολλά άλλα, γλυκιά μου Remedy;

να τους δεσουμε στα υπογεια μεχρι να προοδευσει η ψυχιατρικη, η να τους στελνουμε στον παπα για εξορκισμους ππως μας προτεινες παλιοτερα?
    Θες να μου παραθέσεις το σημείο στο οποίο παρέπεμψα οποιονδήποτε για εξορκισμό για να το θυμηθώ και εγώ ή να αρχίσω να σου βάζω και σένα λόγια στο στόμα σου; Πως θες να το κάνουμε;

και οχι δεν θα χασει πελατακια η ψυχιατρικη αν μαθεις εσυ ποιες ασθενειες ειναι ανιατες (γιατι οι αλλοι τις ξερουν, μονο εσυ δεν τις ξερεις), διοτι οσοι απευθυνονται στους ψυχιατρους, ξερουν οτι μπορει να μην γινουν εντελως καλα, αλλα τους ενδιαφερει ακομα και μια βελτιωση απο αυτο που θα ζουσαν χωρις την βοηθεια τους.
    Οι "άλλοι" δεν είμαι εγώ και εγώ δεν είμαι από τους "άλλους" και ΜΟΝΟ οι "αλλοι" ξέρουν ποιές ψυχιατρικές ασθένειες είναι ανίατες - και δεν μου λένε εμένα αλλά ούτε και κάνει αυτό να το μάθουμε οι υπόλοιποι επειδή είναι μυστικό (θύμισε μου να βρω και μια καλή δικαιολογία για το γιατί δεν κάνει οι υπόλοιποι να μάθουμε ποιές είναι οι ανίατες εκ των ψυχιατρικών νόσων). Εσύ που ξέρεις Remedy πρέπει να είσαι από τους άλλους... αλλά δεν μου λες.

...Στο μεταξύ εγώ πάω στο υπόγειο να δω αν η νταμιτζάνα με το πλουτώνιο που την φυλάνε δύο είναι ακόμα στη θέση της.

Δε μας χ***** ρε Remedy;

Όταν οποιαδήποτε ψυχιατρική εταιρεία βγάλει flash haber ποιές είναι οι ανίατες και ποιές οι ιάσιμες "
    ψυχικές νόσοι" πάρε με τηλέφωνο στο 6975-ΦΤΟΥ-ΚΑΙ-ΒΓΑΙΝΩ.

με τον βουντ και τον φροιντ, εξακολουθεις να μνημονευεις την ψυχιατρικη ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ. καμια πιο προσφατη ενημερωση δεν εχεις? κανεις δεν ασχολειται με το αν υπαρχει ψυχη η οχι στην ψυχιατρικη, γιατι η ψυχιατρικη ασχολειται με την προσωπικοτητα, οχι με την ψυχη... αν σε βραχυκυκλωνει τοσο η ονομασια, τιμης ενεκεν, θα πρεπει να το ξεπερασεις καποτε..
    Μη μου στενοχωριέσαι με το θέμα της ψυχής, το αν υπάρχει ή όχι και το αν απέδειξε την μη-ύπαρξη της ο Wilhelm Wundt πριν την ένταξη της "ψυχιατρικής" στην ιατρική ως ειδικότητα. Αν θες εσύ να πιστεύεις σε κάτι το οποίο έχει στραβά θεμέλια εξ' αρχής δεν θα σε αποτρέψω εγώ. Αυτό που βλέπω εγώ όμως, είναι ότι οι απόψεις μου σου κάθονται βαριές στο στομάχι σου.

Πριν καμιά δεκαριά μέρες έκλεισα 2 χρόνια που γράφω στο e-psychology ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΕΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ 'ΚΑΤΟΣΤΗΣΩ! Αυτό είναι απαράδεκτο. Ντροπή σου. Φτου! Να κοκκινήσεις πατόκορφα και να πας να κρυφτείς να μη σε βλέπω. Άντε καλό ΣΚ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by savatage View Post
    Χαρα στο κουραγιο σου ρεμεντυ..
    Quote Originally Posted by teras View Post
    υπομονετικη/ο σε βρισκω ρεμεντυ
    ειπα, μηπως, αλλα ΔΕΝ ...

Senior Member
    "Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε". Κάτσε να ξεμπερδέψουμε με την "ψυχιατρική" και βλέπουμε τι λύση θα δώσουμε σε όσους βασανίζονται. Εγώ θα τους πω να αναζητήσουν λύση οπουδήποτε αλλού συμπεριλαμβανομένου και της εκκλησίας.
    Μάθε Μ87 ότι πριν μερικά χρόνια πήγα στον πάτερ Βασίλειο για να εξομολογηθώ (ήξερε καλά την οικογένεια μου, από τους παππούδες μου ακόμα γι' αυτό πήγα και σ' εκείνον) κι όταν του μίλησα για τις απόπειρες αυτοκτονίας ο ίδιος με συμβούλεψε ν' αναζητήσω ψυχιατρική βοήθεια... Επίσης για όσο διάστημα δεν έβλεπα ψυχίατρο και συνεπώς δεν είχα κανέναν να μου ρυθμίζει την αγωγή μου ήμουν πολύ χειρότερα... Ναι, ίσως να μην υπάρχει μαγική λύση, ίσως να μην μπορούν κάποιοι να αποθεραπευτούν αλλά και μόνο που υπάρχει ΒΕΛΤΙΩΣΗ στο πως αισθάνομαι, και μόνο που νιώθω λιγότερο δυστυχισμένη, και μόνο που δεν κόβομαι πια ΝΑΙ, αυτό είναι μεγάλη βοήθεια και πρόοδος και ναι, μετράει κι έχει σημασία αυτό όπως ανέφερε κάπου νωρίτερα η Remedy... Και τέλος ΝΑΙ, η ψυχιατρική και η ψυχολογία με βοηθάει να βασανίζομαι λιγότερο... Αν περιμένουμε να ξεμπερδέψεις εσύ με την ψυχιατρική για να μας βρεις λύση για να μην βασανιζόμαστε θα έχουμε αυτοκτονήσει ως τότε άρα εσύ είσαι αυτός που παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων...

Επίσης, θέλω να πω κάτι στους υπόλοιπους: ρε παιδιά, μην του απαντάτε, αγνοήστε τον, μόνο έτσι θα φύγει και θα γλιτώσουμε απ' αυτόν... Όσο ασχολείστε τόσο πορώνεται, δεν το βλέπετε;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μάθε Μ87 ότι πριν μερικά χρόνια πήγα στον πάτερ Βασίλειο για να εξομολογηθώ (ήξερε καλά την οικογένεια μου, από τους παππούδες μου ακόμα γι' αυτό πήγα και σ' εκείνον) κι όταν του μίλησα για τις απόπειρες αυτοκτονίας ο ίδιος με συμβούλεψε ν' αναζητήσω ψυχιατρική βοήθεια... Επίσης για όσο διάστημα δεν έβλεπα ψυχίατρο και συνεπώς δεν είχα κανέναν να μου ρυθμίζει την αγωγή μου ήμουν πολύ χειρότερα... Ναι, ίσως να μην υπάρχει μαγική λύση, ίσως να μην μπορούν κάποιοι να αποθεραπευτούν αλλά και μόνο που υπάρχει ΒΕΛΤΙΩΣΗ στο πως αισθάνομαι, και μόνο που νιώθω λιγότερο δυστυχισμένη, και μόνο που δεν κόβομαι πια ΝΑΙ, αυτό είναι μεγάλη βοήθεια και πρόοδος και ναι, μετράει κι έχει σημασία αυτό όπως ανέφερε κάπου νωρίτερα η Remedy... Και τέλος ΝΑΙ, η ψυχιατρική και η ψυχολογία με βοηθάει να βασανίζομαι λιγότερο... Αν περιμένουμε να ξεμπερδέψεις εσύ με την ψυχιατρική για να μας βρεις λύση για να μην βασανιζόμαστε θα έχουμε αυτοκτονήσει ως τότε άρα εσύ είσαι αυτός που παίζεις με τις ζωές των ανθρώπων...

Επίσης, θέλω να πω κάτι στους υπόλοιπους: ρε παιδιά, μην του απαντάτε, αγνοήστε τον, μόνο έτσι θα φύγει και θα γλιτώσουμε απ' αυτόν... Όσο ασχολείστε τόσο πορώνεται, δεν το βλέπετε;
    Βρε Κύκνε,τι να καταλάβει κάποιος για έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει τα εξής:

Η δωρεάν διέξοδος από αυτή την παγίδα είναι η αναζήτηση κληρικών οι οποίοι πιστεύουν βαθιά και οι οποίοι θα μας προσεγγίσουν με υπομονή, χωρίς να ασκούν κρίση και προσπαθώντας να μπούν στη θέση μας, χωρίς να κοιτάνε το ρολόι τους και χωρίς χρηματικές απαιτήσεις.
    "η μόνη διέξοδος η οποία απομένει σε έναν θεραπευόμενο είναι η ψυχοθεραπεία μέσω της εκκλησίας".
    Συν ότι δεν τολμά να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του site,γιατί φοβάται όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ότι θα φάει ban.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Βρε Κύκνε,τι να καταλάβει κάποιος για έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει τα εξής:

Συν ότι δεν τολμά να έρθει σε αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του site,γιατί φοβάται όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ότι θα φάει ban.
    Why always me, είναι απλό: όλοι το έχουμε καταλάβει νομίζω πως είναι παράλογος αλλά αφού δυστυχώς παρά τις εκκλήσεις μας η διαχείριση δεν τον πετάει έξω ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, η μόνη λύση για να το βουλώσει είναι να τον αγνοούμε, όσο απαντάμε τόσο τρέφεται... Τέλος πάντων, την άποψη μου είπα, σκεφτείτε το και πράξτε όπως νομίζετε... Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά αν συνεχίσει αυτός να τριγυρνάει εδώ μέσα και να αλωνίζει να ζητήσω κι εγώ διαγραφή, θα ενημερώσω όταν θα αποφασίσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    σαβ, ξεχασα να προσθεσω χτες πως 2 ψυχιατρους τους διαλλεξα γιατι ηταν ομορφουλιδες. μεγα λαθος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by teras View Post
    σαβ, ξεχασα να προσθεσω χτες πως 2 ψυχιατρους τους διαλλεξα γιατι ηταν ομορφουλιδες. μεγα λαθος.
    Μπαχαχαχαχαχααχ τελικα ηταν φελοι? Ή το λαθος ηταν οτι σου ετρεχαν τα σαλια και δεν μπορουσες να συγκεντρωθεις στη θεραπυ?
    Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves C G Jung

Banned
    ο ενας ειναι τερμα φελος. ηταν κατι αναμεσα σε φαηλο και καμμενο στην οψη. ακομα απορω τι σκεφτομουν. ο αλλος ομως...ηταν πολυ ωραιος. ντρεπομουν ομως να ανοιχτω γιατι ελεγα κριμα το παλικαρι τι θα ακουσει παλι

Senior Member
    μιξη κρανιδιωτη με καμμενο θεωρηθηκε ομορφουλης? Οκ γουστα ειναι αυτα, μπορει να ειχε βλεμμα γοητευτικο, φωνη σαγηνευτικη, ωραια καδρα στους τοιχους, κατι τελοσπαντων.

Banned
    ειχα μυωπια

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast