Originally Posted by
mila
Όχι, δεν άφησα διεύθυνση, ήξερε τη χώρα, την πόλη και την εταιρεία που έπιασα δουλειά. Αλλά είχαμε επικοινωνία εξ αρχής και μου έλεγε ότι θέλει να αλλάξουν τα πράγματα, να έρθει, κτλ.
εμεις δεν εχουμε επικοινωνια καθολου ομως εχω να την δω η να μιλησω απο την ημερα που ηρθε να παρει καποια τελευταια πραγματα πριν 10 ημερες και μιλησαμε τιπικα τι κανεις κτλ. ημουν σε αμηχανια και εγω και νομιζω και εκεινη, μακαρι να μου ελεγε και εμενα τετοια πραγματα να μου αφηνε πορτακι
Αν ήταν οριστική η απόφαση, θα είχε πάει ήδη σε δικηγόρο.
Θα σου πρότεινα να μην χάνεις καθόλου χρόνο. Και οι δυο εβδομάδες πολύ μου φαίνονται. Δείξε της ότι σου λείπει, ότι νοιάζασαι για αυτήν, ότι θες να αλλάξεις. Μίλα της και εξήγησε της ότι έχεις καταλάβει, ότι έχεις μετανιώσει και να σου δώσει μια ευκαιρία για να αποδείξεις ότι εννοείς αυτά που λες.
Και μην βρίσκεις δικαιολογίες του τύπου ότι λόγω της φύσης της δουλειάς της μπορεί να μην τη βρουν για να της δώσουν τα λουλούδια. Ο άνθρωπος που θα παραδώσει τα λουλούδια πρώτα θα την πάρει τηλ και μπορεί να συνεννοηθεί μαζί της, αν δεν είναι στη διεύθυνση που έδωσες.
λογικα εχει ρωτησει γιατι μου ειπε την ημερα που ηρθε να παρει πραγματα οτι καποια στιγμη να δηλοσουμε την διασταση στο λογιστη αλλα για δικηγορο δεν ειπε κατι νιμιζω τι αφηνει να το χωνεψω και να μου το πει δεν ξερω
Από την πρώτη στιγμή που έφυγα είχαμε επικοινωνία. Δεν με άφησε ούτε για μια στιγμή, παρόλο που υπήρχαν φορές που τον γείωνα. Βέβαια ήταν λίγο διαφορετική η δική μας περίπτωση, γιατί αντί για "θέλω χρόνο" εγώ είπα "ή αλλάζουμε ή χωρίζουμε" και χάραξα την πορεία που ήθελα να ακολουθήσει αυτή η σχέση. Και έκανε και κινήσεις μόνος του, όπως να στείλει λουλούδια στη δουλειά, να μου πάρει δαχτυλίδι και να μου κάνει 2η πρόταση γάμου, να τα παρατήσει όλα για να έρθει εκεί που ήμουν, κτλ.
μακαρι να μου ελεγε "ή αλλάζουμε ή χωρίζουμε" βεβαια μου το ελεγε με τον τροπο της πολυ καιρο αλλα εγω δεν πηρα χαμπαρι
Να κάνω μια ερώτηση; Αυτό που σου είπε, ότι σε βλέπει σαν αδερφό... μήπως τα τελευταία χρόνια υπήρχε σεξουαλική αδιαφορία από τη μεριά σου ή τη μεριά της; Ή όλα ήταν καλά σε αυτό το κομμάτι; Ρωτάω γιατί εμάς το σεξουαλικό έπαιξε έναν Χ ρόλο σε πολλά πράγματα...