Results 46 to 60 of 77
Thread: Επανασύνδεση πριν το διαζύγιο
-
25-01-2018, 08:36 #46
σε γενικες γραμμες ηταν καλες αλλα τον τελεταιο καιρο υπηρχαν μια διαφορα απο πιο παλια ηταν επηρεασμενη απο ολη την κατασταση με μενα ,δεν μου ειπε οτι ειχαμε θεμα εκει , αυτο το οτι με βλεπει σαν αδερφο το ειπε οτι τις ειπα σε αγαπαω ειμαι ερωτευμενος ακομα , και εκει απαντησε σε αγαπαω σαν αδερφό μου .
Last edited by gilm; 25-01-2018 at 10:12.
- 25-01-2018, 10:40 #47
25-01-2018, 11:25 #48
ειναι λογικο να κατεβασει ρολα οχι οτι δεν καναμε σεξ ,οταν εγω ειχα ρουτινιασει την σχεση δεν ειχε κατεβασει ρολα απογοητευμενη ηταν περρισοτερο ,το οτι σε βλεπω σαν αδερφο μου το ειπε την τελευταια μερα πριν φυγει απο το σπιτι γενικως ηταν ομως επιθετικη και ειχε αυτοπεποιθησει και μου τονιζε τα λαθη μου, ομως ακουσα την ιδια να μου λεει δεν φευγει για αλλον... δεν ξερω τι να πω αλλο
25-01-2018, 12:00 #49
tespa.
ας ελπισουμε να αλλαξει κατι και να το ξανασκεφτει, αλλα ειναι μεγαλης σημασιας, ΑΝ αλλαξει κατι να σε βλεπει ερωτικα. δεν γινεται ΕΙΔΙΚΑ μετα απο τοσο μεγαλο κλονισμο να πας για επανενωση (και μαλιστα για συνεχεια με παιδια κλπ) χωρις να υπαρχει ερωτισμος.
εσυ μην πονοκεφαλιαζεις αλλο. οτι ηταν να σκεφτεις, το σκεφτηκες.
κανε την κινηση σου με οσα λεγαμε κι αν ανταποκριθει, καλως.
αν οχι, δεν μπορεις να κανεις κατι απο το να το παρεις αποφαση.
25-01-2018, 12:33 #50
αυτο ελπιζω να μου δωσει μια ευκαιρια ,εγω την αγαπω ειμαι ερωτευμενος μαζι της δεν το λεω εγωιστικα ,δεν ξερω για τα συναισθηματα της ,μακαρι να γυριζα τον χρονο πισω να τα εσβηνα ολα και να ημουν οπως πρεπει ... θα κανω την κινηση μου αν δεν με προλαβει το διαζυγιο , και το οτι εχει νοικιαση σπιτι ..ειναι δυσκολο αλλα θα προσπαθησω
29-01-2018, 09:00 #51
εμαθα απο τον κολλητο μου οτι ηταν η μητερα τις στο νοσοκομειο και αυτη την εβδομαδα και ειπα να στειλω ενα μην για περαστικα απλα χωρις να γραψω μου λειπεις και τετοια η απαντησει της ηταν οτι ολα καλα με την μητερα μου και απαντησα περαστικα και να σαι καλα να προσεχεις και η απαντησει της ηταν οτι "αρκετα νοιαστηκες για μενα φτανει "
δεν απαντησα μετα, προφανως θελει να κοψει καθε επικοινωνια με μενα δεν ξερω τι να κανω
29-01-2018, 10:18 #52
πολυ απωθητικη η απαντηση της, σου εβαλε παγο δλδ, αλλα παρατηρω, οτι εχει θυμο.
αν απλα φοβοταν μην ανοιξετε παρτιδες, θα ελεγε η μονο για την μανα της και μετα δεν θα απαντουσε, η θα ελεγε ενα τυπικο 'ευχαριστω", η θα ελεγε κατι σαν "ευχαριστω, αλλα μην ξαναστειλεις σε παρακαλω".
το "αρκετα νιαστηκες, φτανει' σημαινει δεν νιαστηκες αρκετα, σημαινει 'τωρα μας θυμηθηκες", σημαινει αρκετα που κρυβουν απωθημενα και θυμο.
μπορει ακομα και να σημαινει "ναι, θυμηθηκες να στειλεις περαστικα για την μανα μου, αλλα εμενα με εχεις γραμμενη".
εγω νομιζω οτι μπορουσες επι τοπου να συνεχισεις την κουβεντα, ηταν καλο πατημα.
μπορουσες να της πεις "παντα νιαζομαι για σενα, αν μονο με αφηνες να σου δειξω ποσο νιαζομαι". κατι τετοιο.
29-01-2018, 10:32 #53
Καλημέρα
Εμένα θυμό μου δείχνει το τελευταίο της μήνυμα! Αν ήταν αδιαφορία θα μπορούσε να μην απαντήσει καν ή να γράψει ένα τυπικό ευχαριστώ.
Ενήλικες άνθρωποι είστε, δεν καταλαβαίνω τι κάνετε τόσο καιρό.
Λες πως έχεις μετανιώσει, την θες πίσω, είσαι ακόμα ερωτευμένος κτλ...ε πώς θα το ξέρει αυτό; Με τηλεπάθεια; Τρώγεσαι τόσο καιρό για το αν θα επικοινωνήσεις ή όχι και τελικά βρήκες την ασθένεια της μητέρας της για να πεις κάτι χωρίς να ρισκάρεις τίποτα.
Αν την θες, ρίσκαρε να τα ακούσεις φίλε μου, να σε απορρίψει και να σε βρίσει, αλλιώς πάρτο απόφαση οτι την έχασες και προχώρα.
Κατά την γνώμη μου στείλτης ένα μειλ/γράμμα κάτι που θα της εξηγείς όλη την συμπεριφορά σου. Πες της ότι τόσο καιρό ήθελες να επικοινωνήσεις αλλά δεν το έκανες γιατί είσαι κότα κι έβρισκες δικαιολογία οτι θες να της αφήσεις χρόνο να σκεφτεί επειδή φοβόσουν την απόρριψη. Εξήγησε όσο πιο αναλυτικά μπορείς όοοολες τις βλακείες που πιστεύεις ότι έκανες, πείσε την για το πώς νιώθεις.
Αν ανταποκριθεί καλώς, αν μετά από αυτό συνεχίζει να μην θέλει να σε ξαναδεί άφησε την ήσυχη.
29-01-2018, 10:34 #54
29-01-2018, 11:42 #55
το πρωτο μην που εστειλα ηταν " καλησπερα εμαθα οτι η μητερα σου ειναι στο νοσοκομειο και ελπιζω να πανε ολα καλα " η απαντηση που ελαβα κατα λεξη ηταν "καλησπερα καλα ειναι δεν ηταν τιποτε " και εγω απαντησα τοτε " τα περαστηκα μου να πανε ολα καλα να βγει απο το νοσοκομειο ,να σαι καλα να προσεχεις" και εκει μου εστειλε " αρκετα νοιαστηκες για μενα φτανει " εστειλα ολοι την συνομιλια για να γινει πιο κατανοητω δεν απαντησα για να μην τα κανω χειρωτερα
29-01-2018, 11:53 #56
το αλλο που ειδα στο instagram ανεβαζει διαφορα εικονες- λογια χθες ανεβασε οτι " ολα στην ζωη ειναι γραμμενα ισως γεννηθηκα για σενα " ινστραγραμ δεν εχω αλλα το ειδαν φιλοι μου ,ανοιξα λογαριασμο να το δω το ειδα αλλα δεν την εχω κανει follow γιατι φοβαμαι οτι θα με μπλοκαρη , υποθετω οτι παιζει κατι με αλλον, στο facebook εχουμε σελιδες ξεχωριστες αλλα ακομα με εχει φιλο και μας δειχνει παντρεμενους δεν εχει αλλαξει κατι ουτε εχει κατεβασει φωτο αλλα μαλλον με εχει μπλοκαρει να βλεπω τη ανεβαζει γιατι εχω να δω αναρτησει της απο 25 δεκεμβρη υποθεση κανω ,
29-01-2018, 11:54 #57
29-01-2018, 12:13 #58
29-01-2018, 12:23 #59
σημερα μιλησα με τον φιλο μου και μου ειπε οτι εχει ενα θεμα με το αμαξι της και χρειαζεται φτιαξιμω λογο ειναι μηχανικος χθες που μιλησανε του ειπε οτι της εστειλα μην. και του ειπε ακριβως τη μου απαντησε στο μην τωρα θα δουμε θα τις μιλησει φιλικα φυσικα οσο μπορει του λεει οτι πρεπει να μαθω δλδ δεν θα του πει οτι ειναι με καποιον αλλο μπορει να του πει πχ μην με ξαναενοχλησει ο φιλος σου ,οτι πες του οτι ειμαι με αλλον κλπ , θα δουμε .. παντως την παρασκευη ποπυ μιλησε με τον φιλο μας και κουμπαρο ρωτησε τι κανω κτλ και ειπε οτι δεν τις εχω στειλει μην η τηλ. ε και που τις εστειλα το Σαββατο μου τα εχωσε στο τελος οπως ειπα και παραπανω
29-01-2018, 12:33 #60
Πάντως εγώ αν ήμουν τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο και έκανε αυτές τις κινήσεις θα σκεφτόμουν : Τι χέστης που είναι!!!
Θα ήταν ακόμα πιο ξενερωτικό και εκνευριστικό και θα τον έριχνε ακόμα περισσότερο στα μάτια μου από το να μην έκανε τίποτα καθόλου.
Νομίζεις πως είναι χαζή και δεν ξέρει ότι ο φίλος σου θα ρθει και θα στα πει; Νομίζεις ότι είναι χαζή και δεν κατάλαβε γιατί σε έπιασε ο πόνος για την μάνα της; Απλά πέφτεις περισσότερο στα μάτια της!
Ο, τι είναι να κάνεις, πάρε την ευθύνη και το ρίσκο και κάντο μόνος σου χωρίς μεσάζοντες. Συγγνώμη αλλά φέρεσαι σα να μην έχεις καταλάβει ακόμα ότι την χάνεις. Αν δεν την έχασες ήδη δηλαδή. Και η μόνη σου έννοια είναι να μην ρίξεις τα μούτρα σου. Η συμπεριφορά σου είναι άκρως εγωιστική. Κάθεσαι και κάνεις σενάρια και υποθέσεις, βάζεις μεσάζοντες, βρίσκεις ευκαιρίες κι όλα αυτά για να μην ρισκάρεις να φας την χυλόπιτα ολόκληρη. Αν όντως είχες καταλάβει τα λάθη σου στη σχέση σας και δεν ήταν εγωιστικό το θέμα οτι την έχασες, θα χες γυρίσει τον κόσμο ανάποδα τώρα για να την βρεις.