Ευχαριστώ πολύ savatage για να είμαι ηλικρινης περίμενα να με κραξετε..
Μπορεί να μην τα κατάφερα οκ..αλλά έχω και ένα ευχάριστο νέο κάνω τώρα πια μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα..και μάλιστα απτό ένα μισή πακέτο που κάπνιζα...
Printable View
Οταν λες "τωρα πια" εδω και ποσες μερες εννοεις?
Εγω οσες φορες το εκανα τρελαθικα. Επινα τον καφε μονορουφι μια χαινεκεν με εκανε να χανω την μπαλα και γενικως καμια συνηθισμενη λειτουργεια σε σχεση με πριν. Το ειπα στον ψ και μου ειπε οχι να μην το κοψω. Δεν συνισταται. Δοκιμασα κ ηλεκτρονικο αν και πιο υγειης εκανα μαλακιες αδικαιωλογητες στην δουλεια μου
Στάλθηκε από το ZTE Blade A450 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και ''εκτός χορού'',βλέπω στους γύρω μου πως είναι κάτι πολύ δύσκολο...
και ειναι πραγματικα δυσκολο..απλως υπαρχουν και ανθρωποι που λενε θα το κοψω και οντως το κοβουν και μαλιστα μπορω να πω και με μεγαλη ευκολια,,,εχω δει πολλους ανθρωπους ετσι..εγω πιστυεω οτι ειναι θεμα οργανισμου,,κατα ποσο εθιζετε κανεις.εχω δυσκολευωμε παρα πολυ..μαλιστα το οτι αντεξα και ποσες ωρες απορουσα
Η πρωτη βδομαδα ειναι δυσκολη. Σκεφτομαι εντονα αυτες τις μερες να καπνισω μονο ενα... Ειμαι 6 χρονια καθαρος. Παω να φαω κατι να ξεχαστω.
Παιδια υπαρχουν και ιατρεια διακοπης καπνισματος δωρεαν. Μη διστασετε να ζητησετε βοηθεια.
Λειτουργουν στα δημοσια νοσοκομεια. Καλυτερα γκουγκλαρε για να εχεις ακριβεις πληροφοριες.
Πως παει η προσπαθεια;