Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Εγώ βρε παιδιά να σας πω, είμαι 50 χρονών και έχει τύχει να ακούσω "εξομολογήσεις" γι αυτή την αντρική φαντασίωση από 2 φίλες (μία σχετικά πρόσφατα και μία καμιά εικοσαριά χρόνια πριν), παντρεμένες και με παιδιά.
Η μία μάλιστα, θέλοντας να ανανεώσει λίγο την σχέση και έχοντας φύγει τα παιδιά από το σπίτι, (σπουδές, δουλειές)τον ρώτησε τον άντρα της τί φαντασιώνεται να κάνουν τώρα που είναι μόνοι τους στο σπίτι και μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Και αυτός άρχισε να την βάζει να βλέπουν πορνό και μετά από λίγες μέρες της "ξεφούρνισε" οτι η πιο επιθυμητή του φαντασίωση είναι να την βλέπει να κάνει σεξ με άλλον άντρα. Καλά, μιλάμε, "της έπεσε το σαγόνι" που λένε! Δεν το περίμενε ποτέ από τον άντρα της, το υπόδειγμα ήθους και συζύγου και πατέρα...
Όμως, το είπε μια φορά και δεν της είπε να το πραγματοποιήσουν και βλέποντας και το σοκ της γυναίκας του...
Εγώ νομίζω οτι φταίει το πολύ πορνό που βλέπει ο κόσμος και τώρα ειδικά τα τελευταία χρόνια με το ίντερνετ που υπάρχει ευκολότατη πρόσβαση.... Ό,τι βλακεία και ανωμαλία βλέπουν μερικοί τους καρφώνεται στον εγκέφαλο και θέλουν να το κάνουν πράξη. Για μένα όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά (και με δύο γυναίκες και έναν άντρα). Οτιδήποτε πέρα από την κανονική πράξη. Αλλά όταν δεν βάλουμε στον εαυτό μας όρια και αφήνουμε το μυαλό μας μα σκέφτεται συνέχεια το σεξ, αυτά συμβαίνουν.
Δεν καταδικάζω κανέναν πάντως για τις προτιμήσεις του. Καθένας ας κάνει ό,τι θέλει. Αρκεί μόνο να σέβεται και να μην κάνει κάτι που δεν είναι σίγουρος οτι το θέλει απόλυτα και ο άλλος.