Αμα εχεισ εξουσια η λεφτα ψαξε τον στρατηγο ανεμο και ρωτα για πιο λογο γινονται αυτα εγω ηθελα δουλεια βρηκα δουλεια ο πρωθυπουργοσ γτ τουσ ανακατεψε ολουσ και βαζω εγω τωρα τη ζωη μου κατι παιζει που δεν το ξερω
Αμα εχεισ εξουσια η λεφτα ψαξε τον στρατηγο ανεμο και ρωτα για πιο λογο γινονται αυτα εγω ηθελα δουλεια βρηκα δουλεια ο πρωθυπουργοσ γτ τουσ ανακατεψε ολουσ και βαζω εγω τωρα τη ζωη μου κατι παιζει που δεν το ξερω
εχεις μεγαλο δικιο οτι δενν μπορουμε να τους σωσουμε ολους......
δυστυχως μπηκα εδω ξανα μετα απο καιρο να πω καποια πραγματα για τη θεραπεια μου και ολοι ειναι βυθισμενη στον υπνο τον βαθυ, δλδ στην ψευδαισθηση της ασθενειας τους.....αλλα οπως ειπε και ο Χριστος οποιος εχει αυτια ας ακουσει (και δεν εννοουσε τα αισθητηριακα αλλα τα πνευματικα)
επισης οντως στον παπα που εξομολογηθηκα αν και αναξιος για αυτη τη δουλεια μετα την διαδικασια αισθανθηκα απιστευτη ευφορια και γαληνη μονο και μονο γιατι ειχε το πετραχειλι.......αλλα δεν νομιζω να ξαναπαω για εξομολογηση παρα μονο τυπικα και με τον δικο μου τροπο........
Μην ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι, δεν θα σε ωφελήσει σε τίποτα, και βασικά ακολούθα την εντολή του Ιησού «μην κρίνεις», κι όποτε το θυμάσαι κάνε και για τους άλλους μια προσευχή. Ειδικά αν νομίζεις ότι κάποιος σου έχει κάνει κακό, κάνε γι αυτόν μια προσευχή, και θα δεις σε λίγο καιρό πόσο όμορφα θα νιώθεις μέσα σου.
Στην εκκλησία δεν υπάρχει «δικός μου» και «δικός σου» τρόπος. Ο τρόπος είναι ένας, και είναι κοινός για όλους. Αν ακολουθήσεις τον «δικό σου τρόπο», έχεις ξεφύγει από τον τρόπο της εκκλησίας.
Αυτό το παθαίνεις επειδή κρίνεις τον παπά και τον κάθε παπά με τα δικά σου μέτρα. Άσε τον θεό να κρίνει, εκείνος ξέρει καλύτερα γιατί επέτρεψε στον καθένα να είναι εκεί που είναι, και στην πραγματικότητα δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι ο άλλος. Οι άγιοι δεν είναι μόνο στα μοναστήρια, όπως κι ο θεός δεν είναι μόνο στο άγιο όρος, είναι παντού. Έτσι, υπάρχουν και άγιοι άνθρωποι μέσα στις πόλεις, μπορεί Πχ ο γείτονας σου να είναι ένας τέτοιος κι εσύ να μην το ξέρεις.
Παρατήρησε ότι την ώρα που λες την ευχή, δηλαδή το «Κύριε Ιησού Χριστέ Ελέησον Με», έρχονται στο μυαλό σου σκέψεις άλλες, τι έκανες, τι είπες, τι σου είπαν κλπ. Όλα αυτά λέγονται «προσβολές». Αν εσύ ακολουθήσεις τις σκέψεις αυτές, αυτομάτως έχεις παρατήσει την προσευχή προς τον Ιησού. Κι ενώ Πχ κρατάς στο χέρι σου το κομποσκοίνι, το μυαλό σου δεν βρίσκεται στον Ιησού, αλλά ταξιδεύει αλλού... Να το προσέξεις αυτό.
Και στον πνευματικό σου, να βρεις κάποιον που σ' αναπαύει ο χαρακτήρας του, και να πηγαίνεις.
Παρατήρησε κι εδώ, ότι όταν χρειάζεται να πας για εξομολόγηση, έρχονται σκέψεις διάφορες και σε βασανίζουν, κι αρχίζεις μαζί τους μια εσωτερική συζήτηση, και έρχονται στο λογισμό σου επιχειρήματα που σε πείθουν να μην πας. Μόνο αυτό να σκεφτείς, βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Μην αφήνεις το λογισμό να σε παρασέρνει, γιατί πίσω από τον λογισμό είναι εκείνος που σπέρνει τέτοιους λογισμούς, για να σε κάνει ν' απομακρυνθείς από τον Ιησού.
Πάρε τώρα αυτό το παράδειγμα, και δες όταν έχεις ραντεβού Πχ με τον ψυχολόγο, τι είδους λογισμούς έχεις και τι σου λένε να κάνεις. «Αα, αυτός είναι καλός γιατρός, δεν είναι σαν τον παπά της ενορίας μου που είναι ανάξιος, κλπ».
https://www.youtube.com/watch?v=nMGhxqj_Aic
Τοννι αν δεν εχεισ εξουσια εισαι μεγαλο αλανι και σε αγαπαω οτι κι αν πεισ παντα θα σε αγαπαω
Με την βοηθεια του θεου τεκνα μου
Τοννι φιλε πολεμαω και τουσ ενημερωνω οτι μου λενε λεω αληθεια αυτο που καταλαβαινω δεν ξερω ποια ειναι η αληθεια ακριβωσ κι αν πολεμανε ολοι η μονο εγω μαλλον μονο εγω πολεμαω
Μπορει να πολεμανε και ολοι δεν ξερω
Δουλευω απλα δεν εχω εξουσια δε με πετανε γτ καταλαβαν οτι κατι παιζει
Στρατιωτησ συνταξιουχοσ ειμαι συνταξιουχοσ απο αγροτησ οχι απο στρατο αλλα ειπα να την κανω την εξυπηρετηση αφου θελανε
Τελικα ομωσ εβαλα τη ζωη μου δε μ αρεσε που την εβαλα να ξερεισ
Μπορει να θελουν μονο εμενα δεν ξερω μπορει να πολεμανε ολοι παλι δεν ξερω
Κατι τετοιο
Εγω ειμαι πορωμενοσ με τη δουλεια οχι με την εξουσια κ τα λεφτα