@elis δεν σε ξέρω μα μου φαίνεται πως είναι ώρα για μια επίσκεψη στον γιατρό σου. γιατί βλέπω ότι δεν είσαι πάντα έτσι, μήπως είσαι σε υποτροπή;
Printable View
@elis δεν σε ξέρω μα μου φαίνεται πως είναι ώρα για μια επίσκεψη στον γιατρό σου. γιατί βλέπω ότι δεν είσαι πάντα έτσι, μήπως είσαι σε υποτροπή;
Οχι αγαπη μου τη βρηκανε απο οτι ενιωσα εγω η σχιζο ειναι μη αποροφηση θρεπτικων συστατικων οταν τρωσ κι οταν γυμναζεσαι γι αυτο ελεγα τα συμπληρωματα κι εκπτωση νοητικων λειτουργιων γι αυτο θελει καλη ποιοτητα καφε αν κανεισ καλη ζωη δηλαδη διατροφη καλομαγειρεμενα και λιγο απασχολεισαι σε τρια χρονια περναει το δικο μου περασε επανηλθα
Το ειχα ξανακανει παλια με συμπληρωματα αλλα δεν ηταν τελειο και το ξαναπαθα γι αυτο παχαινουν ολοι με τα φαρμακα δε φταινε τα φαρμακα
Η αδυναμια που νιωθεται ειναι αυτο η μη αποροφηση θρεπτικων συστατικων και πεφτει ο οργανισμοσ και χτυπανε ολα μετα συμπληρωματακι με τα φαρμακα οπωσδηποτε η καλη διατροφη και θελει τρια με πεντε χρονια και ενοειται δραστηριοτητα και καλεσ παρεεσ
Και τρια χρονια ψυχοθεραπεια μαζι με τα φαρμακα και τα συμπληρωματα και γεια σασ καινουριοι θα βγειτε
@boo @ εσωτερικη αυτα ειναι τα καλυτερα δεν ξερω κατι πιο καινουριο απο αυτα