Μείνε μακριά από το πορνό. Στράβωσε που στράβωσε το κλήμα, μην το φάει κι ο γάιδαρος. :P
Printable View
Αν είσαι σε καλή φυσική κατάσταση και δεν έχεις κάνει καταχρήσεις, και στα 50 μπορεί να σου είναι όπως στα 18. Ο σημερινός τρόπος ζωής όμως πολλές φορές επιφέρει κάμψη νωρίτερα (no pun intended :D). Αναφέρομαι σε έλλειψη ύπνου, στρες, κάπνισμα, αλκοόλ, κατανάλωση ζάχαρης, καθιστική ζωή, παχυσαρκία, έκθεση σε ρύπους και γενικά βλαβερές ουσίες ...
Ούτε καπνίζω, πίνω ούτε παχύσαρκος. Αθλουμαι τακτικα, βόλτες στην φύση και γενικά να σου πω παρόλο που είμαι 42 αισθάνομαι σαν 20αρης.
Βεβαια τώρα είμαι στα πολύ down μου λόγω χωρισμού και απογοήτευση, πιστεύω πως θα επανέλθω σύντομα παλιά που είχα θέμα πάλι με γκόμενά έκανα μια εξέταση όπου το βράδυ έβαζα ένα δαχτυλίδι στο πέος και μετρούσε τις στυσεις.
Ήταν παραπάνω από καλά, καταλάβω ότι ήταν ψυχολογικό και ξεκίνησα ύπνο θεραπεία (μην γελάσετε δουλεύει) όπου σε κατασταση ύπνωσης ο γιατρός σε φέρνει ας πούμε σε σεξουαλικο mood ας πουμε, και εκείνη την στιγμή ένιωσα κάτι να ξεμπλοκαρε και στην κατάσταση της ύπνωσης μου έγινε κάγκελο.
Ο γιατρός μου είπε λόγω των πολλών απιτυχιων με την κοπέλα και την αρνητική της στάση το υποσυνείδητο μου δεν έδινε εντολή με τίποτα στο εγκέφαλο να αιματωθει το πέος.
Γενικα μην αγχώνεστε εσείς τα νέα αγόρια με το σεξ, δεν είναι και κάτι θα το κάνεις και μετά θα δείτε ότι απλά έρχεται μόνο του φυσιολογικά.
Το άγχος μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, πιείτε κάνα ποτάκι και μην πιεστειτε να πηδηξετε γιατί απλά πρέπει να πηδηξετε.
Όλα ξεκινούν από τα πάνω κεφάλι το κάτω απλά ακολουθεί.
αυτό το δαχτυλίδι δεν το έχεις τώρα?
πόσο καιρό έκανες υπνοθεραπεια? πόσο κόστισε?
Ναι @vox μια χαρά είμαι, προσπαθώ πλέον να μην με επηρεάσει κάτι, έχω γίνει αρκετά ισχυρός γιατί παλαιότερα φλερτάρα με την κατάθλιψη χωρίς να το καταλαβω.
Μου πήρε αρκετό καιρό να εκτιμισω τον εαυτό μου και να με αγαπήσω πραγματικά, όλα αυτά με εσωτερικές διεργασίες χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, πλέον με γνωρίζω καλά ξέρω πόσο αξίζω και δεν ρίχνω τα στάνταρ μου.
Βέβαια ο χωρισμός ήταν χτύπημα κάτω από την μέση που δεν το περίμενα αλλά ήταν μια ευκαιρία να αναθεωρήσω κάποια πράγματα.
Γενικά πιστεύω ότι οι δυσκολίες στην ζωή μας έρχονται για να μας ξυπνήσουν. Κάπου χάσαμε τον δρόμο μας και πρέπει να τον ξαναβρουμε.
@panos19 καμία εβδομάδα το είχα αυτό το δαχτυλίδι. Με το που σηκωνονταν το πέος και εσφιγγε καταγραφε σαν καρδιογραφημα την στύση διάρκεια και πόσο έντονη ήταν σε μια κεντρική μονάδα.
Η ύπνο θεραπεία δεν την λες και φτηνή είχα τότε λεφτά, αλλά πιστέψτε με βοηθάει.
Από την ώρα που γεννιομαστε μέχρι να πεθάνουμε το υποσυνείδητο καταγραφεί τα πάντα ορατά και αόρατα, αυτό επιδρά πλέον και στην συνειδητή σου ζωή με διάφορους τρόπους. Όλα κρυβονται εκεί αντο ξεκλειδώσεις θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.
Απλά πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος θεραπευτής και όχι κανένας κομπογιαννιτης.
Διαβάστε όσοι θέλετε ένα βιβλιο
Γιώργος Ζ. Μαρίνος Εγκέφαλος Η σκεπτομενη ύλη πως λειτουργούν ψυχή και συνείδηση.
Για μένα πρώτα είναι ανθρωπος/φίλος και μετά όλα τα άλλα.
Πρώτα χαλαρώνεις μετά έρχεσαι σε κατάσταση ήμι-ύπνωσης. ας πουμε ότι ε έχεις επαφή με το περιβάλλον άκουγα ήχους κ.τ.λ αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι να αντιδράσεις π.χ.
Σε αυτήν την κατάσταση λοιπόν αρχίζει δίνει εντολές ο υπνωτιστή π. Χ νιώθεις το χέρι σου βαρύ σαν πέτρα αυτά γίνονται για να δίνει σήμα ο εγκέφαλος ασυνείδητα χωρίς να κάνεις εσύ κάτι.εαν έχεις υποστείς κάποιο σοκ ο εγκέφαλος είναι κολλημένος δεν δίνει εντολή θέλει reset ας πούμε. Το πώς γίνεται αυτό δεν είμαι ειδικός αλλά γίνεται.
Μετά από κάποιες συνεδρίες μπήκαμε στο σεξουαλικα κομμάτι όπου σου περιγράφει μια σεξουαλικη συνεύρεση με όποιον έχετε συμφωνήσει πριν την ύπνωση και βήμα βήμα σε πάει στο επίμαχο σημείο της στύσης, αυτά!!
Όλα αυτά προσπαθώ να τα εξηγήσω με όσο ποιο απλά λόγια γίνεται και πως τα βίωσα εγώ.
Εάν κάποιος έχει κάνει αντίστοιχη θεραπεία πολύ ευχαρίστως να μοιραστούμε εμπειριες
Ο ουρολόγος θα σου αποκλεισει οτιδήποτε οργανικό. Ψυχολόγος ψυχίατρος υπνωτιστή ότι διαλέξεις εσύ θα σε βοηθήσουν με νευρώσεις, ψυχωσεις γενικά με οτιδήποτε έχεις κάνει σκατα το κεφάλι σου.
Θεωρώ ότι περισσότερο χρηζουμε ψυχολογικής υποστήριξης πάρα ουρολόγο για όσοι έχουμε θέμα στύσης.
Τώρα εάν έχεις θέμα οργανικό εκεί έχει προχωρήσει η επιστήμη σε τέτοιο βαθμό που μπορείς να έχει στύση χωρίς να θες [emoji3][emoji3]
Αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος να σε συμβούλεψε ξέρω εδώ από αυτά που διάβασα υπάρχουν 2-3 που οι άνθρωποι έχουν οργανικό θέμα, οπότε απευθύνσου σε αυτούς.
δεν νομίζω να θεραπεύεται το οργανικό, δεν το λέω με σιγουριά όμως
σκέφτεσαι καθόλου για πληρωμένο σεξ?
Για ποιο λόγο ωραίος είμαι, έξυπνος είμαι λες να μη μπορώ να βρω γυναίκα? Και ειδικά πλέον όπου όλες ψάχνονται.
Μην ρίχνεις τον εαυτό σου, χωρίς να σε ξέρω προσωπικά αλλά απλά από τα post σου διακρίνω έλλειψη αυτοπεποίθηση γιατί τόσο νέος? Κρίμα δεν είναι?
Βγες έξω και φάε τα μούτρα σου με γκόμενές πλήγωσε, άσε να σε πληγωσουν αυτή είναι η ζωή και έτσι γνωρίζεις τον εαυτό σου.
Φιλικές συμβουλές χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, εκεί που ήσουν ήμουν και εγώ και κάθε 40αρης, 50αρης εδώ μέσα.
Βγες και ζήσε.
δεν είπα τίποτα που σε έθιξα, απλώς μήπως με τον πληρωμένο σεξ σε βοηθούσε με την στύση
και πως το ξέρεις ότι ψάχνονται?
ολα τα παραπάνω για εμένα τα λες?