Originally Posted by
Kostas_14
Αλήθεια τώρα, δεν ξέρω κανένα παντρεμένο ζευγάρι που να είναι ευτυχισμένο. Έχω πάει σε διάφορους γάμους φίλων κλπ. στην αρχή όλα καλά, μετά από κανένα 3μηνο-4μηνο αρχίζουν οι καβγάδες, μπλέκει και το σοϊ της νύφης ενάντια στο γαμπρό, παραλίγο να γίνει ζημιά μεταξύ συγγενών σε βάπτιση για το όνομα του μικρού. Αυτό το πράγμα, εγώ δεν το θέλω στην ζωή μου ρε συ. Θέλω να είμαι χαλαρός, όχι να κλειστώ σε ένα κλουβί. Μόλις έρθει και το παιδί, ο άντρας μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, μπορεί να κάνουν ακόμη και μήνες σεξ, λόγω της καθημερινότητας.
Βλέπεις όλες οι εφαρμογές για ραντεβού, πχ. το badoo, είναι γεμάτες από παντρεμένους, γιατί πολύ απλά δεν κάνουν σεξ με τις γυναίκες τους, οι γυναίκες τους είναι συνεχώς μέσα στα νεύρα και πνιγμένες μέσα στην καθημερινότητα. Ξεσπάνε έπειτα (επειδή δεν κάνει σεξ), στο φαγητό και μετά άστα. Ο άντρας κοιτάει μικρούλες και παχαίνει ταυτοχρόνως και κάπου εκεί, μεγαλώνει και ένα παιδί κάπως μόνο του.
Είναι αυτό τώρα γάμος; Να μου λείπει...
Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν φταίει σε όλα αυτά μόνο η γυναίκα, κυρίως η ευθύνη για όλα αυτά, ανήκει στον άντρα.
Εσύ Γιώργο, ως παντρεμένος συμφωνείς σε αυτά; Εγώ αυτά βλέπω πάντως στα ζευγάρια και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι άλλο, πχ. παντρεμένο ερωτευμένο ζευγάρι.