Originally Posted by
λουλούδι
Γιωργο, εισαι οτι να ναι πραγματικα!! Εβγαλες τη χολη σου απλα οπως κανουνε πολλοι. Οταν λεω οτι αξιζω, οχι δεν αξιζουμε ολοι το ιδιο και ουτε ισχυουν αυτα που λες. Εσυ απλα αναπαραγεις αυτα που ελεγαν οι παλαιοτερες γενιες, οπως οτι το ξυλο ειναι καλο. Εγω εχω δικη μου γνωμη με συγχωρεις πολυ. Φιλος ειναι αυτος που θα σου δωσει κουραγιο, οχι που θα στο παρει. Και αν θες δεν αξιζω εγω το ιδιο με εναν καλοπερασακια που κοιταει πως να εκμεταλλευτει, οχι. Δεν με ποναν γιατι ειναι αληθεια, αλλα γιατι με κατηγορεις αδικα!! Με υποτιμας παρα πολυ επειδη ετσι εχεις μαθει. Και να την χεσω εγω την δημοτικοτητα, και ο Τσιπρας πρωθυπουργος ειναι αλλα εχει καταστρεψει την Ελλαδα, οτι να ναι ψηφιζουν!! Στο σχολειο μου εκαναν μπουλινγκ, αλλα επειδη ηταν περισσοτεροι, φαινοταν σαν αυτοι να ειχαν δικιο, ειχαν ομως ΑΔΙΚΟ, μηδενιζαν μια προσωπικοτητα για την πλακα τους, οπως κανεις κι εσυ. Το οτι εχω χαμηλη αυτοπεποιθηση ισα ισα δειχνει οτι αξιζω πολλα, γιατι αμα ξερεις μαθηματικα, ΑΝ λεω, το τι αξιζουμε ειναι ενα κλασμα, οπου αριθμητης ειναι τι ειμαστε και παρανομαστης τι νομιζουμε οτι ειμαστε!! Οποτε εγω που νομιζω οτι ειμαι ενα τιποτα ανεβαινει η αξια μου οπως και της κοπελας που ειπες να αυτοκτονησει!! Κανεις παλι λαθος οτι ολο εγω παιρνω, χωρις να δινω, εγω δινω και την ψυχη μου, οι αλλοι ειναι εγωιστες και το παραδεχονται, και φαινεται και στη σχεση μου αυτο ποσο με εκτιμα ο ανθρωπος μου γιατι δεν θα τον προδιδα ποτε!! Αυτα τα λιγα απο μενα, ελπιζω να πηρες ενα μαθημα που το αποκλειω, γιατι το iq σου ειναι πολυ χαμηλο!!