Results 46 to 59 of 59
Thread: Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;;
-
09-01-2019, 23:24 #46
επειδη εσυ μηλας με πολυ ευγενεια οπως φενεται ! εγω απο πλευρας μου απλα σου ειπα οτι φιλια δεν ειναι μονο να παιρνεις,αλλα εσυ μαλον αυτο ψαχνεις!λυπαμαι αλλα δεν θα βρεις κατις τετοιο!
Οσο για το μπουλινγκ επειδη εχω βαρεθει να το ακουω, εχει γινει μοδα μαλον! θα σου πω κατις , οταν πηγαινα σχολειο, ντροπημου μεν αλλα ετσι ειναι η ζωη εκανα εγω μπουλινγκ σε αλλους! δεν ντρεπομαι να το πω, ντρεπομαι που το εκανα κι μαλιστα εχω βρει τα παιδια αυτα κι τους εχω ζητησει να με συγχωρεσουν !ομως επειδη ετσι ειναι η ζωη, θελει τους αδυναμους να παιρνουν συνεχως απο επιθεσεις και τους δυνατους να πρεπει να ασκουν την δυναμη τους ειδαλοως θα τους φαει καποιος αλλος οπως ενιωθα κι εγω μικρος!
Προσωπικα μεγαλωσα σε μια κοινωνια οπου η βια ηταν τροπος εκφρασης! δεν φταιω λοιπον οπου εγινα κι εγω ετσι! διοτις πολυ απλα αν δεν γινομουν ετσι δεν θα επιζουσα! θα ειμουν συνεχως του κλωτσου και του μπατσου! Ειμαι ομως υπερηφανος στο οτι σαν μεγαλωσα κι επαψαν οι βιαιωτητες να ειναι αναγκαιες ειμουν απο τους πρωτους που το αντιληφθηκα και χαρηκα! προσαρμοστηκα αμεσα! κι μπορω να πω με υπερηφανια οτι σδεν ειμαι καθολου βιαιο ατομο, ειμαι υπερ της επιλησεις δυαφορων με τον λογο και θεωρω τα βιαια ατομα προβλημα της κοινωνιας! Δυστυχως καποιοι παιδικοι μου φιλοι αργησαν να το καταλαβουν και ειτε δεν προσαρμοστηκαν πωτες ειτε το καναν επαγγελμα την βια.
Η δικη μου η γνωμη για την βια ειναι οτι ειναι εκφραση των ζωων, νομιζω οτι οι ανθρωποι μπορουν με τον λογο να επιληνουν τις οποιες διαφορες τους!
Οσο για εσενα, δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εισαι τοσο επιθετικια απεναντι μου! ποσο μαλον που εφαγα χρονο προσπαθωντας να σου δωσω να καταλαβεις οτι πρεπει να ριξεις λιγο νερο στο κρασι σου! οτι πρεπει να κανεις κι εσυ λιγο πισω, να μην εισαι τοσο εξωργισμενοι με τους ανθρωπους! αλλα εσυ επιμενεις να εισαι. δικο σου προβλημα κι συγνωμη αλλα κουραστηκαν τα δαχτυλα μου.
- 10-01-2019, 00:28 #47
Εγώ μπήκα εδώ για έναν έρωτα...! Βασικά έψαχνα πληροφορίες για παρανοικές ιδέες, ψυχώσεις κτλ επειδή ο τότε σύντροφος μου παρουσίασε κάτι τέτοια συμπτώματα και είχα φρικάρει εντελώς όντας τελείως άσχετη με το θέμα και η αναζήτηση με οδήγησε στο φόρουμ.
Αρχικά έμεινα γιατί βρήκα όντως πολλές πληροφορίες και θεωρώ οτι βοηθήθηκα και έμαθα πολλά πράγματα για τις ψυχικές ασθένειες που δεν ήξερα και επίσης γιατί ψυχολογικά είχα γίνει κουρέλι.
.
Στην συνέχεια νομίζω οτι έμεινα γιατί ως ένα βαθμό μου έγινε κάπως συνήθεια και έπειτα γιατί βρήκα αρκετά ενδιαφέροντα άτομα εδώ που "δέθηκα" κάπως μαζί τους. Επίσης βρίσκω την ενασχόληση εποικοδομητική για μένα. Διαβάζοντας ή σχολιάζοντας την ιστορία κάποιου αγνωστου, θεωρώ οτι μαθαίνω ταυτόχρονα πράγματα για τον εαυτό μου.
10-01-2019, 00:54 #48
εγω σου λεω οτι οι περισσοτεροι ανθρωποι απαξιωνουν το ιδιο ακριβως πραγμα που χειροκροτουν γιατι απλα δε μπορουν να αποφασισουν τι θελουν μεχρι να εμφανιστει ενας τρελος και να αποφασισειι ποτε θα κανει το ενα και ποτε το αλλο και να γινει πηγη εμπνευσης.
10-01-2019, 00:55 #49Miliva21GuestΈτσι ρε Ελισάβετ δώσε μας λίγο έρωτα .....Έτσι θέλει η ζωή...Ναι και εγώ το παθαίνω αυτο με τις ιστορίες άλλων.....
Ειναι κιόλας αυτό που με πιάνει το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας .......Που θέλω να βοηθάω τους άλλους....; που νιώθω παντοδύναμη και μυαλωμενη και είμαι έτοιμη να προσφέρω βοήθεια;;;; δεν ξέρω....τι είναι αυτό το σύνδρομο που έχω..........Και ακούω τα εσωψυχα ανθρώπων και είμαι πρόθυμη να τα βάλω σε μια τάξη όσο μπορώ
Ειναι θέμα καλοσύνης;;;; είναι θέμα ότι θες να βοηθάς ανθρώπους;; ή είναι και λίγο εγωιστικό Και ναρκισσιστικο του στυλ ότι ξέρεις να διαχειρίζεσαι καταστάσεις και ότι έχεις τη δύναμη και μπορείς να το κάνεις....Δεν ξέρω τι κρύβετε τελικά...Πρέπει να το φιλοσοφησω
10-01-2019, 00:57 #50
10-01-2019, 01:05 #51
10-01-2019, 01:36 #52
Δεν σου ευχομαι ακριβώς έναν τέτοιο γιατί το τέλος ήταν ιδιαίτερα τρομακτικό και σοκαριστικό αλλά οκ , δεν τον μετανιώνω έτσι κ αλλιώς
Στο ερώτημα σου τώρα προσωπικά για μένα έχω καταλήξει στα εξής : Σε ένα μικρό ποσοστό είναι ανιδιοτελής η βοήθεια. Στο μεγαλύτερο της ποσοστό είναι γιατί πρώτον με το να βάζω σε τάξη τα των άλλων, νιώθω οτι βάζω σε τάξη τις δικές μου σκέψεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα χαώδεις πολλές φορές και σίγουρα περιέχει στοιχεία αυτοεπιβεβαίωσης, ναρκισσισμού όπως λες με την έννοια οτι νιώθεις πως κάνεις κάτι καλό και επιβεβαιώνεσαι. Στο μεγαλύτερο μέρος πάντως νομίζω ότι είναι καθαρά για μένα. θεωρώ οτι μαθαίνω έτσι κ μ αρέσει.
10-01-2019, 01:44 #53
ο ναρκισσος ειναι αναρηχομενο φυτο μια φραση λεει μονο οι σαυρες και τα πουλια μπορουν να φτασουν στη κορυφη και μη πεις οτι η σαυρα ειναι κατι αρνητικο ειναι το αλογακι της παναγιας
10-01-2019, 09:16 #54
Ελισαβετ μου μην περναμε πραγματα που θα κανουν κακο σε εναν συνανθρωπο μας. Το οτι σε εβλαψε εσενα ο συγκεκριμενος, ακομα και μαχαιρι να εβγαλε επειδη μπορει να τον χωρισες και κοντεψε να γινει εγκλημα παθους, αυτο δεν παει να πει πως η Μιλιβα η η καθε Μιλιβα δεν πρεπει να βρει τετοιο ερωτα γιατι θα της κανει τα ιδια, ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος και δεν κρινουμε απο μια αρρωστια, ναι; Εξαλλου κι εσυ μπορει να τον χωρισες και να τον πληγωσες πολυ, την δικια σου ευθυνη την εχεις σκεφτει;
10-01-2019, 15:29 #55
Λες να μην έχω σκεφτεί την δική μου ευθύνη βρε λουλούδι;
Δεν είπα ποτέ οτι με έβλαψε. Δεν θα το είχα θέσει ποτέ έτσι. Αλληλοσπαραχτήκαμε λουλούδι μου.
Όσο για την αρρώστια, δεν μπορεί να είναι λόγος ρατσισμου αλλά ούτε και δικαιολογία. Ο καθένας μας κρίνεται απτις πράξεις του και οι γύρω μας επιλέγουν πόσα μπορούν και θέλουν να αντέξουν, όλοι έχουμε όρια.
Ευχήθηκα στην μιλιβα έναν έρωτα χωρίς αυτό το σοκαριστικό τέλος, δεν είπα κάτι παραπάνω.
10-01-2019, 15:38 #56
10-01-2019, 16:58 #57
Μπήκα πριν ένα μισή χρόνο περίπου..έμαθα για την υπογονιμότητα μου και στεναχωρέθηκα πολύ.. αισθάνθηκα ότι μειώθηκε ο ανδρισμός μου...με αποτέλεσμα να πάθω στυτική δυσλειτουργία...έχοντας λοιπόν στυτικο πρόβλημα είπα να ψάξω στο ίντερνετ κάποιο βοήθημα κάποια λύση..την οποιαδήποτε λύση..είτε αυτό ακούει στο όνομα ψυχολογία είτε κάποιο φάρμακο είτε κάποιο ματζουνι είτε είτε είτε...
Έψαχνα απεγνωσμένα μια λύση...έτσι έπεσα πάνω σε ένα μέλος με παρόμοιο πρόβλημα και είπα να μπω να διαβάσω τη έκανε εκείνος μήπως βοηθήθω και εγώ..και αυτό ήταν το e psychology...είδα πολλές καλές απαντησεις και μου άρεσε...οπότε έγινα και μέλος..και αυτό ήταν...μου άρεσε πάρα πολύ εδώ...περνούμε και δίνουμε βοήθεια όσο μπορούμε φυσικά..πολύ καλό φόρουμ με πολύ καλά παιδιά και πάντα πρόθυμα να βοηθάνε...κύριος λόγος λοιπόν ήταν η στυτική δυσλειτουργία..
10-01-2019, 21:59 #58
Κι εγώ όπως πολλοί άλλοι και άλλες εδώ μετά από κάποιες πολύ πιεστικές καταστάσεις που πέσαν όλες μαζί και κράτησαν μήνες, έπαθα το αδιανόητο για την μέχρι τότε ιδιοσυγκρασία μου: γενικευμένη αγχωδη διαταραχή.
Μέσα στο χάος που ζούσα κατάφερα να ξεκαθαρίσω τη ζωή μου κάπως, να κάνω κινήσεις που έπρεπε να γίνουν και να θέσω τα θεμέλια για το μετά.
Η ΓΑΔ όμως εκεί πανταχού παρούσα και άρχισα να ψάχνω τι έχω , γιατί , αν το έχουν άλλοι και πως το αντιμετωπίζουν και βρέθηκα εδώ στο φόρουμ όπου ανακάλυψα ότι δεν είμαι μόνος , ούτε τρελός, ούτε περίεργος και τα συμπτώματα που βίωνα δεν ήταν μοναδικά σε εμένα μόνο.
Έκτοτε έχω κάνει προόδους και πισογυρισματα, χάος και τάξη και πάλι χάος και αποφάσισα πως αν μπορώ με δύο τρία λόγια που θα γράψω να ανακουφίσω έναν συνάνθρωπό μου και να ανακουφιστω ο ίδιος, θα το κάνω.
'of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice'"Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."
24-02-2019, 03:35 #59
Γιατί ακόμη δουλεύω μέσα μου το να πάω να επισκεπτώ κάποιον ειδικό.