Originally Posted by
Sonia
Βασικά συγγνώμη κιόλας, αλλά εγώ αν είχα γκόμενο που προσπαθούσε να με πατρονάρει όλη την ώρα και να με γείωνει, σε χρόνο dt θα είχα ξενερώσει γενικότερα με την πάρτη του και ούτε σεξ θα ήθελα, ούτε να τον δω. Δεν έχω καταλάβει γιατί το πρώτο που λέτε μόλις μπαίνει θέμα χωρισμού εδώ μέσα είναι μήπως βρήκε άλλον... Δηλαδή εσείς χωρίς γκόμενο δεν κάνετε, αν δεν σας γεμίζει μία σχέση καθόσαστε εκεί σαν χαζές μέχρι να βρείτε άλλον;
Ο φίλος στην αρχή το έπαιζε βαρύ πεπόνι, μετά μεγάλος αδερφός, μετά αδιάφορος. Ε, πόσο θέλει να ξενερώσει μία κοπέλα;
Εγώ από όλα τα μηνύματα ακούω συνοπτικά τον θεματοθέτη να λέει: "Στα χόμπυ σου μην πας, σε εκμεταλλεύονται, οι φίλες σου είναι γτπ και θέλουν το κακό σου και θα σε παρατήσουν μόλις πάρεις το πτυχίο, άκου εμένα τον ξερόλα, α, εγώ για πολιτική γουστάρω να μιλάω, αν θες μα μιλήσουμε για κάτι άλλο δεν πειράζει, δεν γουστάρεις πολιτική αλλά άκου τον μέγα δάσκαλο και μη παίζεις με το κινητό...
Α, ναι, ως τώρα έκανα βλακείες και έχεις ξενερώσει, αλλά τώρα που χωρίσαμε απορώ, δεν έχεις το μαντικό χάρισμα να καταλάβεις ότι έχω αλλάξει, μου λες ότι δεν έχουμε κάτι να πούμε, αλλά οκ, εγώ ότι με συμφέρει μόνο καταλαβαίνω".