Χωρισμός-Επανασυνδεση - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 82
    Senior Member
    θα συμφωνησω με την σονια.
    δεν δειχνει και τοσο ακατανοητος χωρισμος.
    η κοπελα μαλλον ειχε ξενερωσει με ολες αυτες τις συμπεριφορες και αποφασισε να χωρισει.
    για το αν γνωρισε καποιον (ασχετως αν ειναι μαζι του η οχι), δεν το ξερουμε.
    μπορει και να γνωρισε κι ετσι να ανοιξε τα ματια της και αν ειδε οτι υπαρχουν και καλυτερα απο το να συμβιβαζεσαι.
    μην ξεχναμε οτι ειναι και μικρη.
    οι συγκρισεις , ανοιγουν τα ματια μερικες φορες ;)

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Βασικά συγγνώμη κιόλας, αλλά εγώ αν είχα γκόμενο που προσπαθούσε να με πατρονάρει όλη την ώρα και να με γείωνει, σε χρόνο dt θα είχα ξενερώσει γενικότερα με την πάρτη του και ούτε σεξ θα ήθελα, ούτε να τον δω. Δεν έχω καταλάβει γιατί το πρώτο που λέτε μόλις μπαίνει θέμα χωρισμού εδώ μέσα είναι μήπως βρήκε άλλον... Δηλαδή εσείς χωρίς γκόμενο δεν κάνετε, αν δεν σας γεμίζει μία σχέση καθόσαστε εκεί σαν χαζές μέχρι να βρείτε άλλον;

Ο φίλος στην αρχή το έπαιζε βαρύ πεπόνι, μετά μεγάλος αδερφός, μετά αδιάφορος. Ε, πόσο θέλει να ξενερώσει μία κοπέλα;

Εγώ από όλα τα μηνύματα ακούω συνοπτικά τον θεματοθέτη να λέει: "Στα χόμπυ σου μην πας, σε εκμεταλλεύονται, οι φίλες σου είναι γτπ και θέλουν το κακό σου και θα σε παρατήσουν μόλις πάρεις το πτυχίο, άκου εμένα τον ξερόλα, α, εγώ για πολιτική γουστάρω να μιλάω, αν θες μα μιλήσουμε για κάτι άλλο δεν πειράζει, δεν γουστάρεις πολιτική αλλά άκου τον μέγα δάσκαλο και μη παίζεις με το κινητό...
    Α, ναι, ως τώρα έκανα βλακείες και έχεις ξενερώσει, αλλά τώρα που χωρίσαμε απορώ, δεν έχεις το μαντικό χάρισμα να καταλάβεις ότι έχω αλλάξει, μου λες ότι δεν έχουμε κάτι να πούμε, αλλά οκ, εγώ ότι με συμφέρει μόνο καταλαβαίνω".
    Αν δεν σου πω ότι έχεις 100% δίκιο θα είμαι μ**κας.
    Δεν την απεκοψα Ποτέ απο τις φίλες της ούτε την απέτρεψα απο το να κάνει παρέα, μόνη της μου έλεγε συμπεριφορές και καταστάσεις και απλά έλεγα την γνώμη μου. Δεν είπα ποτέ να μην πάει στα χόμπυ της απλά σε χομπι τα οποία την αποτραβουσαν απο τις προτεραιότητες της βρίζοντας την και εξευτελιζοντας την έπρεπε να της πω πως θα μπορούσε να ησυχάσει έπειτα απο δικιά της προτροπή.
    Νάνσυ ωραία η γυναικεία Αλληλεγγύη αλλά όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και τον βλέπεις να τυραννιεται προσπαθείς να τον θεραπεύσεις. Ποτέ δεν απαιτησα να βγει μαζί μου και να μην κάνει δραστηριότητες ή να βγει μαζί μου και να μην πάει στις φίλες της. Μεγάλος γκουρού δεν το έπαιξα ποτέ αν κατέχω αρκετές δεξιότητες τις οποίες αν τις είχαν κάποιοι άλλοι δεν θα σήκωναν μύγα στ σπαθί τους.
    Η κοπέλα με σύγκρινε συνεχώς με πρώην τβς, είσαι ο καλυτερος, σούπερ σεξ, δεν εχω ξανανιώσει έτσι, δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι τόσο σοβαρό και κάτι τόσο ωραίο, αν χωρίσουμε θα ξαναγυρίσω σίγουρα σε σένα, ολο το διάστημα που ήμασταν χώρια και ήταν Αμερική με την οικογένεια της μου έστελνε συχνά πυκνά μηνύματα.
    Δεν είμαι εδώ για να κατακρίνουμε την δική μου συμπεριφορά την οποία ξέρω ότι ήταν λάθος αλλά να βρω μια λύση για την κοπέλα που αγαπώ χωρίς να μην σεβαστώ την απόφαση της. Θέλω με λίγα λόγια να την αποτρεψω από πιθανή επιστροφή της όταν εγώ δεν θα είμαι διαθέσιμος, δεν θέλω να πληγωθεί για κανέναν απολύτως λόγο....

Senior Member
    Μα δεν καταλαβαίνεις ότι βγάζεις υπερβολική σιγουριά και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και αυτή την υποτιμάς; Αρχικά φάνηκε ότι θα ήθελες να έρθει η κοπέλα πάλι κοντά σου και τώρα που σου είπε ότι δεν έχετε κάτι να πείτε, τα γυρνάς ότι φοβάσαι μήπως αυτή γυρίσει και σε θέλει πίσω κι εσύ είσαι αλλού και την πληγώσεις. Ξεκαβάλα λίγο!

Member
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Μα δεν καταλαβαίνεις ότι βγάζεις υπερβολική σιγουριά και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου και αυτή την υποτιμάς; Αρχικά φάνηκε ότι θα ήθελες να έρθει η κοπέλα πάλι κοντά σου και τώρα που σου είπε ότι δεν έχετε κάτι να πείτε, τα γυρνάς ότι φοβάσαι μήπως αυτή γυρίσει και σε θέλει πίσω κι εσύ είσαι αλλού και την πληγώσεις. Ξεκαβάλα λίγο!
    Αυτή μου είχε πει ότι θα ξαναγυρίσει. Μπορεί να είναι λόγια του αερα...αλλά αν συμβεί και δεν είμαι διαθέσιμος; Γενικότερα δεν είχα σοβαρό θεμα με κοπέλες σχέσεις κτλ ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω πως θα την αντιμετωπίσω σε τέτοια περίπτωση, ωστόσο την προκειμένη θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να κάνω μια καινούργια αρχή. Θέλω να καταλάβει ότι όντως αυτό τ διάστημα εχω αλλάξει και θα αφήσω και αλλο χρόνο για να σιγουρευτεί...

Senior Member
    Αντί λοιπόν να παίζεις την κολοκυθιά, αν είσαι σίγουρος ότι την θες την κοπέλα, γιατί δεν της το λες να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση; Αν πλέον έχει ξενερώσει, που έτσι φαίνεται, απλά το παίρνεις απόφαση και πας παρακάτω. Αν στο μέλλον της γυρίσει απλά η βίδα, που δεν το βλέπω, κι εσύ είσαι άλλου, πρόβλημά της. Με το να αφήνεις ένα διάστημα χωρίς όμως να της λες τα αισθήματά σου, μπορεί κι αυτή να υποθέσει ότι είσαι ίδιος κι απαράλλακτος ή ότι δεν σε επηρέασε και τόσο όλο αυτό και δεν καίγεσαι. Κανείς δεν έχασε από την ειλικρίνεια ποτέ μακροπρόθεσμα, από τους εγωισμούς και τα τσαλιμάκια μπορεί να έχασε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by taekwondis View Post
    Αυτή μου είχε πει ότι θα ξαναγυρίσει. Μπορεί να είναι λόγια του αερα...αλλά αν συμβεί και δεν είμαι διαθέσιμος; Γενικότερα δεν είχα σοβαρό θεμα με κοπέλες σχέσεις κτλ ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω πως θα την αντιμετωπίσω σε τέτοια περίπτωση, ωστόσο την προκειμένη θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να κάνω μια καινούργια αρχή. Θέλω να καταλάβει ότι όντως αυτό τ διάστημα εχω αλλάξει και θα αφήσω και αλλο χρόνο για να σιγουρευτεί...
    το πρωτο που θα επρεπε να κανεις αν θελεις μια δευτερη ευκαιρια , ειναι να παραδεχτεις στην κοπελα ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ, συγκεκριμενα και να ζητησεις συγνωμη.
    το εχεις κανει αυτο;
    η κοπελα εχει ξενερωσει κι εσυ εξακολουθεις να φερεσαι σαν να φταιει σε κατι.
    να εφυγε χωρις λογο και περιμενεις μηπως επιστρεψει μονη της , χωρις να κανεις κατι.

Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το πρωτο που θα επρεπε να κανεις αν θελεις μια δευτερη ευκαιρια , ειναι να παραδεχτεις στην κοπελα ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ, συγκεκριμενα και να ζητησεις συγνωμη.
    το εχεις κανει αυτο;
    η κοπελα εχει ξενερωσει κι εσυ εξακολουθεις να φερεσαι σαν να φταιει σε κατι.
    να εφυγε χωρις λογο και περιμενεις μηπως επιστρεψει μονη της , χωρις να κανεις κατι.
    Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να εχω ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη μου και θέλω να τ κάνω για να βεβαιωθώ. Στην τελευταία μας συνάντηση προχτές σε σημείο το οποίο θα ερχόμασταν σε ρήξη κατάπια Δεν μαλωσα και της είπα ότι έχει δίκιο. Τότε με μια λάμψη στα μάτια μου λέει πρώτη φορά μου λες ότι εχω δίκιο εκεί συνειδητοποιησα ακόμα περισσότερο πόσο λάθος ήμουν και πως λίγες φορές υποχωρουσα προκειμένου να ικανοποιήσω τον εγωισμό μου. Δείχνει να με θέλει, δεν μπορούσε με ευκολία να με κοιτάξει στα μάτια....Μου είπε ότι μετά τον πρωτο χωρισμό ίσως ήταν λίγο γρήγορη η επιστροφή της αν και είδε σημάδια αλλαγής σε μένα μόνο τις πρώτες μέρες....
    Είμαι βλάκας ηλίθιος πείτε ότι θέλετε τα παραδέχομαι όλα Εγώ με την ανάρμοστη και επιπόλαια συμπεριφορά μου της έδειξα τον δρόμο της διαφυγής. Μακάρι να μπορέσω να βρω μια γρήγορη διέξοδο να την προλάβω πριν απομακρυνθεί για τα καλά!

Senior Member
    Φιλε, μακαρι να αγαπαγαν ολοι σαν κι εσενα μονο αυτο εχω να σου πω. Αυτη χανει.

Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Φιλε, μακαρι να αγαπαγαν ολοι σαν κι εσενα μονο αυτο εχω να σου πω. Αυτη χανει.
    Να σου πω, ξέρω πολλούς άνδρες οι οποίοι αγάπησαν πραγματικά και δεν είχανε την δύναμή το κουράγιο ή την διάθεση να διεκδικήσουν αυτο που θέλουν. Εχω βρεθεί σε παρόμοια φάση παλιότερα κάτι που μετανιωνα κατόπιν εορτής. Όσο μεγαλώνω και αντιλαμβάνομαι τον κόσμο και βλέπω ποιο σφαιρικά κάποιες απόψεις και καταστάσεις όταν είσαι σίγουρος ότι θες κάτι κυνήγησε το και ας φας τα μούτρα σου. Πολλοί άνθρωποι κυρίως γυναίκες στους εξω φαίνονται να περνούν τέλεια αλλά οι καρδιά τους Έχει γίνει χίλια κομμάτια...
    Εγώ είμαι 24 θα μου πεις έχεις να ζήσεις ακόμα εμπειρίες και εγώ θα σου πιθανόν, εχω πάει περίπου με 50κοπέλες και έχω κάνει 6 σχέσεις όλες με τα υπερ και όλες με τα κατά τους. Καμία δεν μου φέρθηκε σαν και αυτή την κοπέλα Καμία δεν μου πρόσφερε τόση αγάπη και σε καμία δεν είχα τόση εμπιστοσύνη, με οδηγούσε με κλειστά μάτια...
    Δεν θέλω να φτάσει στο σημείο να με συγκρίνει με άλλους...όταν και αν επιστρέψει ίσως Τ δω εγωιστικά και ενώ θα την θέλω ακόμα θα πνίξω τον καημό μου.
    Ήδη είμαι σε τροχιά λήψης πτυχίου και μετεκπαίδευσης στην Σκωτία δεν θέλω να κάνω νέα αρχή Και αυτή να λείπει, ίσως δεν είναι γραφτό να πορευτούμε στην ζωή για πάντα αλλά το βιβλίο μας δεν τελείωσε, τελείωσε ενα δύσκολο κεφάλαιο και ο συγγραφέας έμεινε απο έμπνευση. Προσπαθώ να γράψω νέα κεφάλαια να οδηγηθούμε σε ενα happy end . .

Banned
    Θεματοθετη και συνφορμιτη ,το διαχρωνικο ανδρικο μας λαθος ειναι οτι παμε με την λογικη κι με την δικη μας φιλοσοφια να καταλαβουμε τις γυναικες κι σγκεκριμενα εσυ, την κοπελα σου! Δυστχως το μυαλο της και η σκεψεις της ειναι δυσκολο να τις ανακαληψεις! οσο κι να προσπαθησεις ισως να μην μαθεις πωτες τον πραγματικο λογο που δε σε θελει πλεον!
    Το θεμα ειναι οτι οταν μια γυναικα ξενερωσει συναισθηματικα πολυ δυσκολα να αλλαξει παλυς σε αντιθεση με εμας οπου μπορουμε ευκολα να ξανα βρουμε θετικα συναισθηματα προς την προιν μας! δυστυχως απο οσα γραφεις - ειδικα για το σεξ! οι γυναικες βλεπουν αλλιως το σεξ απο εμας ειδικα με καποιον που κανουν ερωτα! - ετσι λοιπον θα σου ελεγα να παψεις να εχεις ελπιδες!
    Θα μπορουσες βεβαια να κανεις μια απεγνωσμενη προσπαθεια οπου μερικες φορες πιανει - προσωπικα εχω μεινει εκπληκτος στις απιθανες στιγμες που επιασε!

το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:54.

Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Θεματοθετη και συνφορμιτη ,το διαχρωνικο ανδρικο μας λαθος ειναι οτι παμε με την λογικη κι με την δικη μας φιλοσοφια να καταλαβουμε τις γυναικες κι σγκεκριμενα εσυ, την κοπελα σου! Δυστχως το μυαλο της και η σκεψεις της ειναι δυσκολο να τις ανακαληψεις! οσο κι να προσπαθησεις ισως να μην μαθεις πωτες τον πραγματικο λογο που δε σε θελει πλεον!
    Το θεμα ειναι οτι οταν μια γυναικα ξενερωσει συναισθηματικα πολυ δυσκολα να αλλαξει παλυς σε αντιθεση με εμας οπου μπορουμε ευκολα να ξανα βρουμε θετικα συναισθηματα προς την προιν μας! δυστυχως απο οσα γραφεις - ειδικα για το σεξ! οι γυναικες βλεπουν αλλιως το σεξ απο εμας ειδικα με καποιον που κανουν ερωτα! - ετσι λοιπον θα σου ελεγα να παψεις να εχεις ελπιδες!
    Aδελφέ πιστεύω η κάθε γυναικά θέλει και τον έρωτα (αισθησιακό) και το άγριο πάνω στο σεξ. Όλοι μας θέλουμε παίχνιδι ιδίως στο ερωτικό κομμάτι για να μην καταντήσει μονοτονία (κάθε μέρα πατσιτσιο που λένε). Με την κοπέλα είχαμε αρκετή φαντασία πάνω σε αυτό το κομμάτι ενιώτε με βρισιές και άλλες φορές με πιο δραστικά μέτρα σδχμ. όχι πολύ βία όμως μέχρι εκεί που το ανέχεται η άλλη. Η πρώην κοπέλα μου επειδή αισθανόταν τυχερή που με βρήκε και δεν είχε καλή ανάμνηση από την πρώτη της φορά θέλησε να μου προσφέρει ότι πολυτιμότερο είχε, την πίσω πόρτα της. Δεν ήταν φαν του πρωκτικού σεξ μην σου πω σιχαινόταν και μόνο στην ιδέα αλλά θεώρησε τελικά να μου προσφέρει κάτι το οποίο δεν πρόσφερε σε κανέναν και πολύ δύσκολα θα ξαναπροσφέρει.
    Καλό είναι στην ζωή μας να είμαστε και λίγο φεμινιστές χωρίς όμως αν αναστραφούν οι ρόλοι και φτάσουμε στο σημείο να είμαστε υποταγμένοι στην γυναίκα. Οι γυναίκες είναι το ωραιότερο δώρο του θεού προς τον άντρα και πρέπει να τις προσέχουμε να τις στηρίζουμε και να έχουμε υπομονή. Ουδέποτε σκέφτηκα να ασκήσω βία σε γυναίκα και οποιον έβλεπα να φωνάζει ή να πάει να απλώσει χέρι σε γυναίκα ήμουν κοντά στο να του το κόψω.
    Δεν ζούμε σε αρχαικές εποχές, η γυναικά πλέον έχει το εισοδημά της, έχει τις φιλες με τις οποίες θα βγαίνει και θα έχει και τα φλέρτ της (σε πιθανή έξοδο με φίλες) χωρίς ωστόσο να σε απατά, εκεί βρίσκεται πόσο σε θέλει κάποιος ή κάποια.
    Ανα πάσα στιγμή και ώρα και η γυναίκα και ο άντρας μπορεί να απατήσει, το θέμα είναι το αξίζει το άλλο πρόσωπο; Το αντέχει η συνείδηση;
    Εχώ προσωπικά το έχω κάνει και μετά από 5χρόνια ακόμα το σκέφτομαι....
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:54.

Banned
    Ο τροπος που το εγραψα ειναι αλλος απο αυτο που εννοω! δεν λεω να την δηρεις επειδη εχεις νευρα! εννουσα να της φερθεις αγρια! κι να της κανεις βια με τροπο τοσο ωστε να μην κινδυνευει! βλεπεις η δυσλεξια μου ειναι μεγα προβλημα!
    Κοιτα, διαβαζωντας τα παραπανω σου μηνυματα, αν κι λιγο μπερδευομαι διοτις υπαρχουν αντιφασεις μερικες φορες, θα σου καταθεσω την γνωμη μου.
    Την γυναικα , μαλον την εχασες! κι αυτο διοτις οταν ακους οτι δεν νιωθω κατις κατα το σεξ παει να πει "αντε γεια" η γυναικες νιωθουν το σεξ αλλιως απο εμας σε σχεση! δεν το βλεπουν μονο ως μια σοματικη αναγκη οπως πολλες φορες εμεις! επισης οταν στην γυναικα ραγισει το γυαλι ειναι δυσκολα τα πραματα!
    Απο την αλλη , εσυ, φιλε μου , εισαι λιγο υπεροπτης, δειχνεις ανθρωπο οπου νιωθει πολυ υπερηφανος κι οπου οι γυναικες εχουν περασει καλα, μαζι του, γραφεις οτι εισαι ενας πολυ καλος κι ζηλευτος εραστης! Αυτο ομως δεν σε αφηνει να γινεις καλητερος! οταν πηστεευεις οτι εισαι μεγας εραστης! δυσκολα θα γινεις καλητερος λογο του οτι δεν θα προσπαθησεις !αφου εισαι ειδη αρκετα καλος για την συνηδηση σου! αυτο δεν στο γραφω με λογο υπεοπτικο! μπορει οντως να ειναι οπως τα λες! βεβαια αν ηταν αληθεια αυτα που ελεγες, που περιγραφεις τωρα το προβλημα σου θα ειχε πληθυντικο ως προς τις γυναικες!
    Επειδη πωτες μην λες πωτες!! μπορει εαν υπαρχει κατις στην καρδια της κοπελας σου να γυρισει! μακαρι ~ το ευχομαι με τη προυποθεση οτι θα περνατε πολυ καλα και οι δυο σας!
    Υ.Γ. πιο αντιφεμινηστικος λογος απο το οτι ο Θεος εκανε δωρο στον ανδρα τη γυναικα δεν υπαρχει! δεν ειναι αντικοιμενο η γυναικα για να μας την κανει δωρο! βαση τας γραφας! ο Αδαμ και η Ευα ειναι ιδια σαρκα οπου χωρησθει!

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    Δεν έχω διαβάσει κάτι πιο σιχαμένο τελευταία!
    Είσαι σοβαρός???? προτείνεις σε κάποιον να πάει να δείρει την κοπέλα;; Κ μάλιστα όχι με απλά σκαμπιλάκια, αλλά μιλάμε για πόνο;;;;
    Και μας λες ότι το χεις κανει και έπιασε το κόλπο;;; Είσαι ακόμα έξω εσύ μάγκα;
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:55.

Miliva21
    Guest
    Καλε δεν πάμε καλά....!!!!! Το διάβασα τώρα και έπαθα πλάκα!!!

Σωματική και λεκτική βία;;;; δεν είμαστε σκυλάκια οι γυναίκες ούτε ζώα να μας φέρεται κάποιος έτσι

Που ούτε και στα ζώα δεν αξίζει καν τέτοια μεταχείριση.........

Πότε και σε καμία περίπτωση κανένας δεν κέρδισε έναν άλλο άνθρωπο (μια γυναίκα στη προκειμένη περίπτωση) ασκώντας βία....

Θα φύγει μια ώρα αρχύτερα και πολύ καλά θα κάνει

Ντροπή να δίνουμε τέτοιες συμβουλές δε πάμε καλά....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Last edited by Aeon; 12-02-2019 at 11:59.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast