οχι ειναι της enecta... το παιρνω καπου στον ενα μηνα αλλα οχι συνεχομενα, αυτο σημαινει οτι μπορει και να ξεχασω δοση... που εχω ξεχασει μεχρι και τρεις φορες την εβδομαδα να μην παρω
Printable View
δες τον οδηγο και κανε αυτο που λεει.. αν θελεις να δεις αποτελεσμα... να ξερεις σε αυτη την δοσολογια θελεις 2-3 μηνες για να δεις διαφορα...
https://cannabisnews.gr/o-odigos-chr...-gia-download/
ναι διαβασα τον οδηγο αυτον και βασικα με συστηθηκε το ιδιο να κανω κατα την αγορα του προιοντος μου... δηλαδη να πινω καθε μερα και απο μια σταγονα και να μενω σε αυτο για τρεις μερες, ωστε να βλεπω αν χρειαζομαι περισσοτερες ή αν ειναι ακριβως στο επιθυμητο αποτελεσμα......... αν δεν ειμαι ικανοποιημενος να ανεβαζω και κατα μια σταγονα και να μενω παλι για αλλες τρεις μερες... πραγμα που σημαινει οτι συνολικα χρειαζομαι πολλες μερες για να καταλαβω ποια ειναι η θεραπευτικη δοση που χρειαζομαι...
φιλε μου, ομως, εχω καποιες αμφιβολιες ως προς την θεραπυετικοτητα της cbd... οπως και με τα ω3, ετσι και με την cbd εχω πολλους μα παρα πολλους ενδοιασμους ως προς την αποτελεσματικοτητα της.... πριν παρω το λαδι, ατμιζα για πολυ καιρο cbd .. που ενταξει με το λαδι δεν ημουν τοσο τυπικος, δηλαδη να παιρνω καθεμερινα την δοσολογια... οπως με το ατμισμα που το ειχα ολη μερα το ματζαφλαρι στο χερι μου...
θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?
[QUOTE=menis_64;1033940]
θα ηθελα να σε ρωτησω αφου εσυ εισαι τοσο υποστηριχτης της κανναβης και σαφως χρηστης της, για ποιο λογο συνεχιζεις να παιρνεις ladose?[/QUOTE
περνώ πολύ μικρή δόση 5mg... με βοηθάει πάρα πολύ στην χρόνια κεφαλαλγία που έχω...
το ladose καταπολεμαει οντως την βουλιμια ξερει κανεις???και τι παρενεργειες ειχατε οταν το πηρατε???
σκεφτομαι να αρχισω το ladose λογω του οτι εχω παρει αρκετα κιλα απο αντικαταθλιπτικα κ λεγεται οτι καταπολεμαει την βουλιμια...εχει αποψη κανεις παιρνει κανεις το χαπι???
Οχι το ladose δεν καταπολεμά απαραίτητα την βουλιμία. Εμένα μου άνοιξε την όρεξη και πήρα κιλά.
Ποσο χρόνων είσαι αρχικά. Και ο γιατρός σου τι σου λεει; Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους κάθονται καλά τα αντικαταθλιπτικα και άλλοι που τους σώζουν την ζωή. Σε βοηθάνε έστω να είσαι λειτουργικός; Εφόσον ο ψυχοθεραπευτης σε βοηθήσε γιατι δεν συνεχίζεις; ο καθένας πρέπει να βρει τι του κάνει καλό και να το ακολουθήσει