Δεν νομίζω. Τα χάπια όταν συνδυάζονται με ψυχοθεραπεία και επίβλεψη από γιατρό (όταν ο καθένας δεν κάνει του κεφαλιού του και τροποποιεί την αγωγή) μπορεί να λειτουργήσει μια χαρά και να ξεπεράσεις τα συμπτώματα επι μακρόν. Προσωπικά το σκέφτομαι ακόμα να τα ξεκινήσω, γιατί τα αντικαταθλιπτικά συνήθως ρίχνουν την πίεση κι εγώ έχω ήδη χαμηλή, αλλά σκέφτομαι πως σίγουρα θα με βοηθούσαν, κυρίως γιατί πλέον, έφτασα σε ένα σημείο που ξεπέρασα τις κρίσεις πανικού και είμαι γενικά πιο λειτουργικός και με λιγότερες έμμονες ιδέες όσον αφορά την υγεία μου, άρα με τη βοήθεια των χαπιών θα ισορροπούσα πλήρως και μετά θα τα έκοβα σταδιακά. Αν τα πάρεις όταν τα συμπτώματα είναι σε έξαρση και χωρίς να έχεις κάνει ψυχοθερεπεία, τότε μπορεί να γίνει αυτό που λες. Το ζάναξ πάντως που το δοκίμασα, έχοντας και άπνοια, με βοηθησε αρκετά, τη στιγμή που τίποτε άλλο δεν με έπιανε για να κοιμηθώ. Το έχω πάρει γύρω στις 5-6 φορές. Ούτε εθισμένος νιώθω, ούτε σκοπεύω να το παίρνω αλόγιστα επειδή δρα άμεσα. Σε αυτά θέλει σαφώς να ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού.