Results 31 to 45 of 47
Thread: Νιώθω ότι πεθαίνω..
-
01-05-2019, 21:28 #31
Βίκυ εχω κλείσει ηδη σε έναν ομοιοπαθητικο που πολύς κόσμος λένε οτι ειναι πολυ καλός και εχει βοηθήσει πολυ κοσμο με τέτοια προβλήματα. Αυτος ειναι και παθολόγος και ομοιοπαθητικος. Επειδή όμως αν δεν το δω με τα μάτια μου δεν θα πιστέψω, όταν παω θα σου πω τα αποτελέσματα. Μακάρι να κανει δουλεια και σε μενα όπως εκανε και σε πολλούς άλλους εδω. Εσυ που μένεις; Ίσως σου τον προτείνω.
- 01-05-2019, 21:37 #32Antonis8Guest
Μπορεις να βρεις κάποιον που είναι και ψυχοθεραπευτης και να κάνετε συνεδρίες.
Η όμοιοπαθητικη θα σε βοηθήσει για λίγο, μετά τα ίδια παλι. Τι να πω, εγώ δεν τα εμπιστευομαι αυτα. Η όμοιοπαθητικη βασίζεται σε αρχαίες πρακτικες,τότε που θεωρούσαν την ιατρική μαγεία. Εχει εξελιχθεί απο τότε, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος της λειτουργεί ως placebo. Εξαρτάται απο το άτομο δηλαδή και κατά πόσο αρεσκεται στα εναλλακτικά.
01-05-2019, 22:27 #33
Παιδιά από προσωπική και όχι μόνο εμπειρία οι συνεδρίες βοηθούν κυρίως όταν βρίσκεσαι σε αρχικό στάδιο.
Σε προχωρημένο στάδιο η φαρμακευτική αγωγή θεωρείται σχεδον απαραίτητη.
Δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση ακριβώς βρίσκεται η νηματοθετης.Προφανως βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.Ο φόβος,η τάση λυποθιμιας,η αίσθηση αστάθειας και οι ζαλάδες είναι συμπτώματα που τα περνάμε όλοι νομίζω.Που να δείτε νοσούντα να συμπεριφέρεται σαν φυτό.Να τρέμει και να μην μπορεί να κουνήσει τα χέρια του.Να κρέμεται πάνω σου σαν τσαμπί.
Γνωρίζω άτομα που παίρνουν φαρμακευτική αγωγή σχεδόν σε όλη τους τη ζωή και ζούνε σαφώς καλύτερα.Δεν εξαρτάσαι εσύ από το φάρμακο αλλά εξαρτάται από την κατάσταση σου εάν θα πάρεις φάρμακο.Οι ψυχολόγοι εξάλλου δεν μπορούν να συνταγογραφίσουν.
Θέλω να πω επίσης και αυτό είναι καθαρά προσωπική εκτίμηση πως ότι φυτική παπαριά κυκλοφορεί στο εμποριο δεν κλάνει μια μπροστά σε μισό έστω ζαναξ.
Στάλθηκε από το TA-1020 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
02-05-2019, 01:33 #34
Νιώθω ότι πεθαίνω..
Η νηματοθετρια φοβάται τις παρενέργειες των φαρμάκων και αφήνει τον εαυτό της να ζει εγκλωβισμένος στις παρενέργειες του μυαλού της.
Καμία παρενέργεια δεν είναι χειρότερη από τα χάλια που ζεις τώρα.
Φυσικά και δεν θα σε σπρώξει κανεις με το ζόρι στα φάρμακα αλλά να ξέρεις ότι χωρίς φάρμακο δεν θα γιατρευτεί το μυαλό και η ψυχή σου.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02-05-2019, 09:28 #35
02-05-2019, 09:30 #36
02-05-2019, 09:32 #37
Δικό μου άτομο πήρε ζαναξ και κόντεψε να τα τινάξει. Μην αποθεώνεται τα χάπια για λίγο σε κάνουν κ νιώθεις καλυτερα κ μετά τα συνηθίζεις ότι χειρότερο είναι να επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με χάπια
02-05-2019, 09:48 #38
Αυτά είναι όπως τα βλέπει ο καθένας. Σταθμίζει τα συν και τα πλην σε μία κατάσταση. Ωστόσο νομίζω ότι αν ή καθημερινότητά σου είναι τόσο αφόρητη όσο λες, εγώ στη θέση σου θα τα έπαιρνα τα φάρμακα και θα συνέχιζα και ψυχοθεραπεία.
02-05-2019, 10:02 #39
Τι νόημα έχει να καταπολεμάς κάτι συνεχώς ,απλά επειδή δεν θες να εξαρτάσαι από χάπια, από την στιγμή που η καθημερινότητα σου είναι σκατα(γενικα μιλώντας)? Μην σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα, προσπάθησε να βελτιώσεις το τώρα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αυριο και εάν χρειάζονται φάρμακα για να γίνει αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί να τα φοβάσαι? Το να το πολεμάς μόνος σου φοβούμενος τα χαπια κατεμε δεν είναι ένδειξη δύναμης ,αλλά φόβου... Και έχω ζωντανό παράδειγμα την μητέρα μου που αποφάσισε να μην πάρει φάρμακα γιατί τα έτρεμε και δεν έχω καμία ευτυχισμένη ανάμνηση μαζί της. Και όσο μεγαλώνει η κατάσταση χειροτερεύει και βρίσκεται ένα βήμα πριν την τρέλα.
02-05-2019, 15:12 #40
Όσο αργείς να καταλάβεις ότι η ψυχή ασθενεί κι αυτή και θέλει φάρμακα για να γιατρευτεί τόσο θα αργήσεις να συνέλθεις.
Αν είναι έτσι μην παίρνεις depon όταν σε πονάει το κεφάλι ή το δόντι.Νομιζεις ότι το depon είναι αθώο;;;Καλύτερα να πάρεις ένα αντικαταθλιπτικό για 6 μήνες παρά depon για το ίδιο διάστημα.
Και στην τελική αν σου αρέσει μια ζωή να παλεύεις με το μυαλό σου καντο ελεύθερα.Αλλα θα είναι αργά όταν καταλάβεις ότι μια ζωή δεν έκανες τίποτα αλλά απλά πάλευες με τις εμμονές σου.
Εγώ τα ίδια είχα.Το πάλεψα 3 μήνες το 2010 μέχρι να πάρω απόφαση να πάρω φάρμακο.Πηρα ladose με βοήθησε να νιώσω ξανά καλά,έχω κανει οικογένεια,έχω πολύ καλή δουλειά,συμμετέχω σε πολιτιστικό σύλλογο στην περιοχή μου,βγαίνω,πάω ταξίδια,δεν φοβάμαι χώρους κλειστούς ή με πολύ κοσμο.Εννια χρόνια πέρασαν και είναι τα καλύτερα και πιο δημιουργικα της ζωής μου.
Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω στο 2010 πάλι θα έπαιρνα το φάρμακο.
Όλο αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τον άνθρωπο ,τι χαρακτήρας είναι, ποσο σθένος έχει να το παλέψει ταυτόχρονα με την αγωγή,και ποσο βαριά είναι η μορφή της ψυχικής ασθενείς που περνάει.
Δεν πρόκειται να γράψω κάτι άλλο στο θέμα.Ενηλικας είσαι κι εσυ αποφασίζεις για τη ζωή σου.Καλη τύχη να έχεις.
Sent from my iPhone using Tapatalk
02-05-2019, 16:47 #41
τα χαπια απλα σε κανουν να μην νιοθεις.... η ζωη γινετε ενα ονειρο.....
8χρονια επερνα αντικατα8λιπτικα... και μια μερα μου την εδωσε και τα εκοψα δεν πηγενε αλλο.... απο στερητικα? φουλ.....! αλλα δεν το αφησα ετσι... ξεκινησα την φαρμακευτικη καναβη και ολα αυτα πλεον απλα δεν υπαρχουν.....! μαλλον δεν εχεις βρει τον καταληλο γιατρο ακομα....! δεν ειναι λυση τα φαρμακα.....! δεν κανουν τπτ... και δεν το λεω αυτο..... η ιδιοι η ψυχιατροι το λενε.....
02-05-2019, 16:57 #42
Καλησπέρα σας ειμαι 20 χρονων..και νιώθω πως έχω μια ασθένεια δεν μου έρχεται όρεξη να φάω να πιω και γενικά δεν έχω αίσθηση τοθ χρόνου της ταχύτητας τοθ αυτοκινήτου...και όταν χασμουριέμαι δεν νιώθω την πίεση που ένιωθα απλά καταλαβαίνω ότι χασμουριέμαι ! Έκανα εξετάσεις αίματος και είχα λίγο παραπάνω ερυθρά, αιμοσφαιρινη και τα ηωσινοφιλα ποθ ξεκινάνε από 1 τα είχα 0,6! Και μου φαίνεται πως έχει πέσει ελάχιστα το βλέφαρο μου και νιβθω σαν να μην έχω κεφάλι και μυαλό καν! Λέτε να έχω κάτι; Αυτό το έχω από 15 του μηνός και ξεκίνησε με λίγο ανακάτεμα και με λίγο πόνο πίσω στο κεφάλι!
02-05-2019, 18:18 #43
Φιλε τι έπαιρνες ακριβώς; Σταγόνες cbd λάδι η το φυτό; Εγω πηρα τσάι κάνναβης κανονική φούντα που λένε με πολλα σπόρια απο μαγαζι που πουλάει τέτοια και δν εκανε τιποτα. Μονο όταν το έπινα το βραδυ με χαλάρωνε λιγο αλλα λογικό ειναι γιατι ήταν ζεστο τσάι. Τι ακριβώς πήρες εσυ; Σου το πρότεινε ο γιατρος σου; Με ενδιαφερει πολυ το θέμα της κάνναβης κάποτε έκανα χρήση ψυχαγωγικής γιατι ζούσα Γερμανία και πήγαινα συχνά στην Ολλανδία που ήταν διπλα.
02-05-2019, 19:03 #44Antonis8Guest
Τι σχέση έχει η εμπειρία του ενός σε χιλιάδες κλινικές μελέτες και εμπειρίες; Όταν ακολουθείς τις οδηγίες του γιατρού σου και δεν ξεπερνάς τις δόσεις, δεν κινδινεύεις, εκτός φυσικά κι αν έχεις κάποιο πρόβλημα με τις ουσίες (οποιουδήποτε χαπιού). Είπαμε, να μην τα έχουμε ως καραμέλες, αλλά δεν υπάρχει λόγος να θεωρούμε την αγωγή ως κάτι κατακριτέο ή απορριπτέο. Είναι διευκολύνσεις που έχουμε ζώντας στο σήμερα με την ιατρική και την τεχνολογία της εποχής μας, για ποιο λόγο να υποφέρει κανείς άδικα; Και άντε, ήπιες περιπτώσεις οκ, άτομα με ψυχώσεις, με διπολική κλπ, για ποιο λόγο να υποφέρουν;
02-05-2019, 19:05 #45Antonis8Guest