Ο γιατρός μου είπε να το πάρω κ να μη φοβάμαι κ ότι θα γίνω άλλος άνθρωπος σε θέμα διάθεσης.. Ελπίζω να μη μου προκαλέσει παρενέργειες ειδικά με το στομάχι, γιατί έχω ήδη παλινδρομηση κ κάνω αγωγή
Printable View
Maria10 λοιπόν για μένα έκανες τν καλά και το ξεκίνησες,, όσον αφορά το θέμα διάθεσης αυτό πίστεψε με θα φτιάξει,, εμένα η διάθεση μου έχει φτιάξει και ήμουν όπως ήμουν σε θέμα διάθεσης,, εμένα το θέμα είναι το άγχος που θέλω να μου φτιάξει λίγο ακόμα,,, όσον αφορά για παλινδρομιση το ladoze από μόνο του δεν πιστεύω να σου κάνει αυτά που πιστεύεις,, το άγχος το κουράζει πολύ,, εγώ σήμερα πήγα σε γαστρεντορολογο και μ έδωσε ένα χάπι φυτικό και είδα αμέσως διαφορά,,, αλλά αλήθεια μν φοβάσαι αν σου πω τι έχω περάσει τους τελευταίους 6 μήνες αλήθεια θα νιώσεις αμέσως πολύ καλύτερα,, αγ ος εσύ έχεις καθόλου;
Τι εννοείς μείωση όρεξης,,,φαγητό;
Χαιρετε εν Ιησου Χριστο αδελφια.
Θελετε να θεραπευθειτε αδελφια? Ε αν ναι, θα σας παρακαλουσα αν θελετε να βρειτε εναν πνευματικο στην Ορθοδοξη Εκκλησια και να αρχισετε να εξομολογειστε.
Εδω σας εχω ενα βιντεο με την θεραπεια της ψυχης μεσα απο τον Ιησου Χριστο και την Ορθοδοξη Εκκλησια https://www.youtube.com/watch?v=-tzpHJKAPnE
Όχι ούτε καν,,, εγώ να φανταστείς πριν φύγω για διακοπές ήμουν 80 με 83 κιλά και μετά όταν γυρησα από Κρήτη 7 μέρες γυρησα 88 κιλά πρώτη φορά είναι που είδα αυτό το νούμερο σε ζυγαριά και τώρα προσπαθώ να χάσω τώρα είμαι 85,,,και μια άλλη κοπέλα που ξέρω που παίρνει ladoze αυτό μου είχε πει ότι έβαλε κιλά ότι έχει όρεξη,,, και για να μν πεις ααα πηγές και για διακοπές άρα είσαι καλά με το ζόρι πήγα και στη παραλία έγραφα στο forum,,, και στο λέω με μεγάλη σιγουριά έκανες καλά ότι το ξεκίνησες και είμαι σίγουρος ότι θα δεις αποτελέσματα,, και στο ξαναλέω μν φοβάσαι το χάπι καθόλου θυμάμαι τν πρώτη μέρα που το πήρα το κοίταζα και έλεγα Γιάννη πως θα πάρεις εσύ τέτοιο χάπι τώρα έχω φτάσει στο σημείο να περιμένω κάθε βράδυ να τα πάρω για να πω αντέ Γιάννη άλλη μια μέρα με ladoze για να με βοηθήσει.. Εσύ ψυχοσωματικα είχες και όταν λες ένα χρόνο έτσι δλδ καθημερινά ήσουν έτσι;;;;
Εεε εντάξει τότε πίστεψε με θα σε βοηθήσει πάρα πολύ,,, θα το δεις και δεν θα το πιστεύεις
Εγώ με το πως ήμουν ειμαι πολύ καλύτερα, αλήθεια δν μπορείς να φανταστείς πόσο χάλια ήμουν, και στο ξαναλέω αυτή τη στιγμή που μιλάμε θέμα διάθεσης είμαι πολύ καλά, θέμα όρεξης το ίδιο, απλώς αυτό που έχω ακόμα και ακόμα άγχος ότι κάποιοι πόνοι δεν έχουν φύγει ακομη
Θέλω να πιστεύω ψυχοσωματικο,,, έχω πόνους στο στομάχι και στο στήθος και πριν το ladoze είχα σε όλη την κοιλιά,,,,, κρατήσου θα τρομάξεις,,, αυτούς του 6 μήνες έχω κάνει 5 υπέρηχους άνω κάτω κοιλιάς ακτινογραφιες θώρακα τριπλεξ καρδιας καρδιογραφηματα γαστροσκοπηση και 10+αιματολογικες εξετάσεις και εξετάσεις ούρων και κοπράνων,,, αλλά ακόμα πονάω,,,, τελευταια αιματολογική καρδιογραφημα τριπλεξ καρδιας και ακτινογραφια έκανα πριν 1 μήνα γι αυτούς τους πόνους αλλά δν βρέθηκε κάτι όλα ήταν τελοια,, αλλά αυτοί οι πόνοι ειναι που με ανυσηχουν αν καταλάβω ότι είναι ψυχοσωματικοι τότε θεωρώ πως θα έχω θεραπευτεί και στο 100%