Originally Posted by
Georgewww
Επειδη το θεμα ειναι μεγαλο, ας πουμε για αρχη οτι ναι μεν το ρασο δεν κανει τον παπα (αρα και η κοντη φουστα και το προκλ ντυσιμο δε λεει υποχρεωτικά κατι) ΑΛΛΑ αν δεις εναν ανθρωπο με ρασο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ παπας θα ειναι :) οπότε βγαλτε συμπερασμα και για την κοπελα.
Σχετικα με το "κοιτατε αλλα κραζετε" και οι κοπελες αμα δειτε ενα καραψωνισμενο δηθεν αντρα που ποζαρει γελοιωδώς τα εχει βγαλει ολα εξω και το παιζει γκομενος... θα κραξετε, δεν θα σχοληθειτε μαζι του γιατι δεν ειναι σοβαρος, δεν εμπνεει τιποτα... αλλα θα κοιταξετε γιατι εχει πχ πολυ ωραιο σωμα. Οπότε αλλο το ενα, αλλο το αλλο.
Εμενα μου αρεσουν οι αβαφες και με πολλα ρουχα, γιαυτο και μαρεσει το ντυσιμο του χειμωνα, ωστόσο ναι δε θα εκρινα αρνητικα ούτε θα απεκλεια μια κοπελα που θα ηταν αλλιως ντυμενη αλλα αν εβλεπα κινησεις ψωνισμου (που συνηθως κανουν αυτες οι ελαφρα ντυμενες) ε τοτε .. ξερω οτι δεν αξιζει τον κοπο... ειμαι 35 .. κατι ξερω πλέον. Θα προσθεσω ομως κατι ακομα γενικό ... Ο,ΤΙ και να κανεις κοπελα μου, αμα εχεις πολλα κιλα ή χαλια συμπεριφορα κανενα ρουχο δε σε σώνει, αντε κανα μακιγιαζ κανα ρουχο κανα κολπο να μπερδεψεις καναν 20χρονο ... εναν λιγο πιο εμπειρο ανθρωπο δεν τον ξεγελας τοσο ευκολα :)
Οσο για την αλλη με το φβ και τις φωτο... αστους, αφου τα βρησκουν μεταξυ τους .. οι ψωνισμενες επιδειξίες και τα σκυλακια που κανουν like. Καλα να ειναι, καλα να περνανε... μακρια απο μας.