φετίχ με εσώρουχα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 92
    Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    οι γυναίκες φορώντας προκλητικά εσώρουχα και μαγιό τι κερδίζουν με αυτό, εκτός το να αναστατωνουν τους άντρες?
    Το αν κάποια φοράει μαγιό το βλέπεις, γιατί από πάνω δεν έχει άλλα ρούχα. Και απ' όσο ξέρω, αυτό δε συμβαίνει μέσα στην πόλη αλλά στην παραλία, εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια.

Πώς ξέρεις όμως ότι η άλλη φοράει προκλητικά εσώρουχα; Έχεις τα γυαλιά του Γιωρίκα; :P (από το γνωστό ανέκδοτο)

Και δεν είμαι σίγουρος εδώ τι ακριβώς θεωρεί ο καθένας προκλητικό ή σέξι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Το αν κάποια φοράει μαγιό το βλέπεις, γιατί από πάνω δεν έχει άλλα ρούχα. Και απ' όσο ξέρω, αυτό δε συμβαίνει μέσα στην πόλη αλλά στην παραλία, εκτός κι αν έχω χάσει επεισόδια.

Πώς ξέρεις όμως ότι η άλλη φοράει προκλητικά εσώρουχα; Έχεις τα γυαλιά του Γιωρίκα; [emoji14] (από το γνωστό ανέκδοτο)

Και δεν είμαι σίγουρος εδώ τι ακριβώς θεωρεί ο καθένας προκλητικό ή σέξι.
    Με ενα κολαν που διαγραφονται ολα μια χαρα μπορείς να διακρίνεις το εσώρουχο.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Και σα γυναίκα μπορω να σου πω οτι και με αρκετα φορέματα διαγραφονται εσωρουχα και υπάρχουν ειδικα εσωρουχα που ειναι για λεπτα υφάσματα και χωρίς ραφες για να μη διαγράφεται απο μεσα.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Με ενα κολαν που διαγραφονται ολα μια χαρα μπορείς να διακρίνεις το εσώρουχο.
    Α, γι' αυτό μιλάμε; Εντάξει, ίσως να δεις φευγαλέα ένα περίγραμμα. Υπάρχει κόσμος που ασχολείται μ΄αυτά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Θεωρω οτι εισαι ολίγον τι μισογυνης. Το να τσουβαλιαζεις ανθρώπους σε κανει παραλογο οχι δεν είμαστε όλες ετσι. Ειμαι 30 ετων και δεν εχω φορέσει ποτε μου μίνι. Ακομα και για μπάνιο φοραω παρεο και κοιταω να μην εχει κοσμο και οχι δεν ειμαι Νάρκισσος. Βγαίνω εξω τελείως αβαφη και δεν εχω κανένα κόμπλεξ με την εμφάνιση μου. Τι έγινε; μήπως δεν ειμαι γυναίκα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vox View Post
    Α, γι' αυτό μιλάμε; Εντάξει, ίσως να δεις φευγαλέα ένα περίγραμμα. Υπάρχει κόσμος που ασχολείται μ΄αυτά;
    Ναι ο πανος όπως φαινεται [emoji28][emoji28]

Απο που να το πρωτο πιασουμε το θεμα.Πανο τι ερωτησεις είναι αυτές? Πως προσεγγιζουμε γυναικες που φορανε string?με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει καποιος και αλλες κοπελες.το string ειναι το θεμα η αν θα σου αρεσει η κοπέλα και χωρις αυτό? Δεν μπορώ να καταλαβω γιατί βαζετε μερικοι τις γυναικες σε κατηγοριες.αλλωστε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
    Δηλαδή άλλες γυναικες είναι αυτες που φορανε εσωρουχα κανονικά και άλλες αυτές που φοράνε string? Και γιατι πρέπει να προκαλουν με αυτό?
    Ούτε ειναι ωραίο να είσαι νεα κοπέλα και να μη φοράς μίνι η να βαφεσαι γιατί θεωρείς ότι με αυτό προκαλεις.
    Καλός η κακως ζούμε στην εποχή της εικόνας.ενω σας αρεσει να τα βλεπετε όλα αυτά μετά τα κραζετε.
    Last edited by Αποστολια; 27-06-2019 at 00:44.

Senior Member
    Δεν ειναι θεμα το αν προκαλείς. Αλλωστε το αν θες να εισαι προκλητική ειναι δικαιωμα σου. Το θεμα ειναι να αισθανόμαστε καλα με τον εαυτό μας. Δεν φοραω μινι για να μη προκαλέσω. Απλα θεωρω οτι ειμαι εξίσου καλή και με το τζινακι μου και με την pencil τη φουστα και για να είμαστε ειλικρινείς εχουμε φτασει σε ενα σημειο να μας νοιάζει πιο πολυ η γνώμη του άλλου και βα είμαστε αρεστες που μερικές καταντουν γελοίες.
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Απο που να το πρωτο πιασουμε το θεμα.Πανο τι ερωτησεις είναι αυτές? Πως προσεγγιζουμε γυναικες που φορανε string?με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίζει καποιος και αλλες κοπελες.δεν μπορώ να καταλαβω γιατί βαζετε μερικοι τις γυναικες σε κατηγοριες.αλλωστε τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.
    Δηλαδή άλλες γυναικες είναι αυτες που φορανε εσωρουχα κανονικά και άλλες αυτές που φοράνε string? Και γιατι πρέπει να προκαλουν με αυτό?
    Ούτε ειναι ωραίο να είσαι νεα κοπέλα και να μη φοράς μίνι η να βαφεσαι γιατί θεωρείς ότι με αυτό προκαλεις.
    Καλός η κακως ζούμε στην εποχή της εικόνας.ενω σας αρεσει να τα βλεπετε όλα αυτά μετά τα κραζετε.

Δεν ειναι θεμα το αν προκαλείς. Αλλωστε το αν θες να εισαι προκλητική ειναι δικαιωμα σου. Το θεμα ειναι να αισθανόμαστε καλα με τον εαυτό μας. Δεν φοραω μινι για να μη προκαλέσω. Απλα θεωρω οτι ειμαι εξίσου καλή και με το τζινακι μου και με την pencil τη φουστα και για να είμαστε ειλικρινείς εχουμε φτασει σε ενα σημειο να μας νοιάζει πιο πολυ η γνώμη του άλλου και βα είμαστε αρεστες που μερικές καταντουν γελοίες.
    Εννοείται πως θα ντυθεις όπως νιωσεις εσύ ανετα με τον εαυτό σου.απλά μερικοί βλέποντας μια μίνι φουστα νομιζουν ότι είναι καποια ελαφρων ηθων που μπορεί και να ισχύει και το αντιθετο.
    Πρώτα ντυνομαστε για να νιώθουμε εμεις όμορφες και μετά για τους άλλους νομίζω

Senior Member
    Εννοείται πως θα ντυθεις όπως νιωσεις εσύ ανετα με τον εαυτό σου.απλά μερικοί βλέποντας μια μίνι φουστα νομιζουν ότι είναι καποια ελαφρων ηθων που μπορεί και να ισχύει και το αντιθετο.
    Πρώτα ντυνομαστε για να νιώθουμε εμεις όμορφες και μετά για τους άλλους νομίζω
    Ναι δε θα διαφωνήσω στο μίνι ο πανος όμως αναφέρθηκε για κολλητα ρούχα που αφήνουν τα εσωρουχα να φαίνονται. Ε αυτο το κάνεις για να προκαλέσεις. Μερικές μόνο τη μητρα τους δε δειχνουν.. Και στα social media γινεται ενας χαμος καθε καλοκαίρι. Προσωπικά με εκπλήσσει που ολες προσταρουν φωτο με μαγιο τοσο ευκολα. Τι είναι ουσιαστικά το μαγιό; ενα εσωρουχο.αν δε θες να προκαλέσεις γιατί να βάλεις τη φωτο με τη μπραζιλαρα φάτσα κάρτα;

Ναι δε θα διαφωνήσω στο μίνι ο πανος όμως αναφέρθηκε για κολλητα ρούχα που αφήνουν τα εσωρουχα να φαίνονται. Ε αυτο το κάνεις για να προκαλέσεις. Μερικές μόνο τη μητρα τους δε δειχνουν.. Και στα social media γινεται ενας χαμος καθε καλοκαίρι. Προσωπικά με εκπλήσσει που ολες προσταρουν φωτο με μαγιο τοσο ευκολα. Τι είναι ουσιαστικά το μαγιό; ενα εσωρουχο.αν δε θες να προκαλέσεις γιατί να βάλεις τη φωτο με τη μπραζιλαρα φάτσα κάρτα;
    Ακομη και αυτό να κάνουν δεν είναι κακό. Τους αρέσει να δεχονται φλερτ γι αυτό προκαλουν.

Senior Member
    Πάνο επιθυμώ να σε ρωτήσω κάτι, αν μου το επιτρέπεις φυσικά.

Στον τίτλο του θέματος μιλάς για φετίχ.

Θα ήθελα να μου πεις αν και κατά πόσο εκθέτεις τον εαυτό σου σε πορνογραφικό υλικό. Και επειδή υποψιάζομαι ότι το κάνεις έχω να σου πω το ακόλουθο.

Τα φετίχ κατά τη γνώμη μου αποτελούν ένα άλλοθι για μια λανθάνουσα ψυχοπαθολογία. Τι εννοώ;

Γιατί να σε ενδιαφέρει το εσώρουχο; Η γυναίκα είναι το αντικείμενο του πόθου σου. Ακόμα και με σκελέα και κελεμπία να έρθει, η γυναίκα οφείλει να σε διεγείρει.

Υπάρχει σε πολλούς άντρες η - εσφαλμένη κατά την προσωπική μου άποψη - εντύπωση ότι τα φετίχ είναι αθώα και τελείως φυσιολογικά. Διαφωνώ κάθετα.

Θεωρώ ότι η πορνογραφία επιδρά αρνητικά στον εγκέφαλο με πολλούς τρόπους. Ένα ακόμα από τα αρνητικά είναι και τα φετίχ.

Ξέρεις πόσα είδη φετίχ υπάρχουν; Πάρα πολλά!!! Δεν θα αναφερθώ επί μέρους, όμως όταν φτάνει ο άντρας να παραβλέπει τη γυναίκα και να ερεθίζεται από ένα εσώρουχο, ή από μια γόβα, ή από ένα καλσόν και ότι άλλο βάζει ο νους σου, τότε κατά τη γνώμη μου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.

Είναι άλλη συζήτηση να πεις ότι σε μια κοπέλα με ωραίους γλουτούς ένα στρινγκ εσώρουχο δείχνει πολύ ωραία και άλλη εντελώς να πεις ότι τα στρινγκ με ερεθίζουν.

Εμένα φίλε με ερεθίζουν οι γυναίκες. Αυστηρά και μόνο. Το να δω ένα εσώρουχο - δεν λέω μπορεί και να μου εξάψει προς στιγμήν το ενδιαφέρον - αλλά αν δεν υπάρχει η γυναίκα που θα με φτιάξει... Λυπάμαι αλλά δεν...

Επειδή είσαι νέο παιδί, σε συμβουλεύω αν όντως έχεις φετίχ όπως λες, αφενός να σταματήσεις την πορνογραφία και γιατί όχι να μιλήσεις και με έναν ειδικό.

Να είσαι καλά.
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Senior Member
    Ακομη και αυτό να κάνουν δεν είναι κακό. Τους αρέσει να δεχονται φλερτ γι αυτό προκαλουν.
    Εγω το θεωρώ καταντια και ανασφάλεια.. Δε ξερω δε μπορώ να έρθω στη θεση τους γιατί ποτέ δεν ήμουν έτσι. Απο την αλλη ξερω πολλες που προκαλουσαν αλλα οταν θα άκουγαν φλερτ λιγο πιο ακομψο θιγοντουσαν κιολας. Δλδ να σου πετάει τον κωλο φατσα καρτα αλλα αν κάνεις τον σχολιασει να το παιζει ευθικτη... Αυτα στα λεω γιατί τα εχω δει και τα θεωρώ πολύ δηθεν

Senior Member
    Στην ψυχιατρικη τα φετιχ θεωρουνται παθολογια μονο οταν διαταρασσεται σημαντικα η ζωη και καθημερινοτητα του φετιχιστη, οχι οταν διαταρασσονται οι προκαταληψεις των πασης φυσεως ηθικολογων.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sexual...hism#Diagnosis
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast