Ναι. Νιώθω ευλογημένη που την έζησα μια φορά στη ζωή μου. Με πλησίασε διακριτικά, με έβλεπε που πάλευα μόνη μου και μια φορά μου έφερε σνακ έτσι ως ανθρώπινη κίνηση ( έπαθα πλάκα ποτέ κανείς δεν το είχε κάνει αυτό ) με κοιτούσε για ώρες και δεν έβγαζε μιλιά, βιαζόμουν να τον καταλάβω και εκείνος μου έβαζε εμπόδια. Βγαίναμε ραντεβου αλλά πάντα κρατούσε ένα μυστήριο. Με επεξεργαζοταν δηλαδή και με μάθαινε σιγά σιγά τι μου αρέσει, ποιες είναι οι συνήθειες μου, τα όρια μου. Όταν πια γίναμε ζευγάρι ένιωθα από τη πρώτη ημέρα ασφαλής. Πρώτη φορά στη ζωή μου. Έδινα και έπαιρνα. Δεν είχα τάσεις φυγής. Δεν ένιωθα δούλα που κάνει δουλειές. Εστυβα φυσικό χυμό στο χέρι :) για να πάρει όλες τις βιταμίνες, προσεχα να κάνω γεύματα που λατρεύει τα γνωστά δηλαδή γυναικεία ( δεν ένιωθα πίεση να τα κάνω αυτό ήταν το διαφορετικό). Με άντεχε που είχα κυκλοθυμία κατάθλιψη μανία. Ήμουν πιστη δεν ψαχνόμουν. Μοιραζόμασταν την αγάπη μας για κοινά ενδιαφέροντα. Ο πρώτος άνθρωπος της ζωής μου που αφέθηκα σαν μικρό παιδί να με αγκαλιάσει να μου κρατήσει το χέρι να πω ναι ρε γαμωτο μου αξίζει. Σκούπιζε τα δάκρυα μου και εγώ τα δικά του. Μπορώ να γράψω άπειρα για αυτόν τον άνθρωπο. Μπόρεσε να δει πίσω από την εικόνα της άνετης κοπέλας. Είδε μια ευαίσθητη και διαταραγμένη αλλά την αγάπησε παρα τα βλαμμένα της. Τον αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο παρόλο που χώρισαν οι δρόμοι μας. Είχα βιώσει σεξ. Κακοποίηση χωρίς διείσδυση σε παιδική ηλικία και αυτό με έκανε να είμαι πάντοτε υπέρ καχύποπτη με το ανδρικό φυλο. Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν με έκανε να πιστέψω πάλι σε κάτι αγνό και θετικό είναι το πιο αρσενικό που έχω γνωρίσει. Με ποια έννοια; με προστάτευε, με λάτρευε, με μαλωνε, σεβοταν απόλυτα τα όρια του αλλά έκανε χώρο για την ανισσοροπια μου. Δεν υπήρχαν τσακωμοί για χαζαμαρες... Υπήρχε κάτι σαν αόρατος όρκος. Ειμασταν ο ένας για τον άλλο 5 χρόνια πνευματικά σωματικα συντροφικα και πολλά άλλα. Σε αρρώστιες σε ζητήματα οικογενειακά οι δυο μας. Να το πω κάρμα; Τότε το έλεγα Δώρο Θεού. Δάκρυσα τώρα που στα είπα.