Τι προτιμούν οι άνδρες τελικά... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 97
    Ως γνωστόν οι άνδρες δεν αραδιάζουν εύκολα τα συναισθήματα τους. Αν θα πουν κάτι θα είναι γιατί έφτασαν στο αμήν. Η ελληνική κουλτούρα τους πίεσε να μην νιώθουν και αν νιώθουν να το κρύβουν. Εμείς οι γυναίκες γράφουμε έκθεση όταν είμαστε φορτισμένες. Έχουμε πει πολλά ήδη για τα παλικάρια. Ευκαιρία είναι όποιος γουστάρει να πει τα δικά του παράπονα να το κάνει. Όχι για να πέσουμε να τον φάμε. Απλά γιατί άνθρωποι είναι και εκείνοι. Η αιώνια μάχη αρσενικού θηλυκού ποτέ δεν σταματά.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Ακόμα προτιμώ εκείνη τη γυναίκα που γνώρισα στα 20 χρόνια μου.
    Ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερή μου, Καλιφορνέζα ξανθιά με μάτια που μέσα τους έβλεπα ολόκληρο το σύμπαν. Από ρίζες Ιταλικές και Ελβετικές.
    Ήμασταν μαζί 4 χρόνια. Μετά έπρεπε να χωρίσουμε, ο καθένας πήγε στη Πατρίδα του.

Ακόμα την αγαπώ και την ποθώ!

Homebod κάποιοι άνθρωποι είναι λες και και έχουν κάτι μαγικό. Έτσι είναι όλο τους το σύνολο. Χωρίς να το θέλουν μαγνητίζουν και μένουν αξέχαστοι και ασύγκριτοι. Με έκανες να νιώσω τη γλυκιά αίσθηση της νοσταλγίας.

Banned
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Ακόμα προτιμώ εκείνη τη γυναίκα που γνώρισα στα 20 χρόνια μου.
    Ήταν 3 χρόνια μεγαλύτερή μου, Καλιφορνέζα ξανθιά με μάτια που μέσα τους έβλεπα ολόκληρο το σύμπαν. Από ρίζες Ιταλικές και Ελβετικές.
    Ήμασταν μαζί 4 χρόνια. Μετά έπρεπε να χωρίσουμε, ο καθένας πήγε στη Πατρίδα του.

Αρα σπουδασες καπου στις ΗΠΑ ?
    Η ειναι αρκουντως προσωπικο δεδομενο ?

Senior Member
    Ναι σπούδασα κάπου στις ΗΠΑ και ναι είναι αρκούντως προσωπικό δεδομένο!

Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Δεν «ήθελα» ακριβώς, εναλλαγή , θα έλεγα προέκυψε. Άνθρωποι ήμαστε λάθη κάνουμε, σε πειρασμούς πέφτουμε, καθημερινές δυσκολίες (γιατί δεν είναι μόνο τα γκομενικά) που σε βγάζουν από το δρόμο σου.

Όταν έπαιζα μπαλίτσα, όπως λες, (καλά, όχι τόσες πολλές, ούτε τις κορόιδευα) έβλεπα τις γυναίκες ως το πιο αγαπητό Θείο δώρο που θα μπορούσα να σκεφτώ, ήθελα να τις γνωρίσω όλες (δηλαδή πολλές) γιατί μου αρέσουν πολύ και δεν εννοώ μόνο ερωτικά, τις έβλεπα ως εξαιρετικά ενδιαφέροντα όντα. Είμαι φαν πως να το πω :) Χαίρομαι να βλέπω μια γυναίκα χαρούμενη.

Ήθελα όπως λες «παιδική καρδιά» αλλά κατρακύλησα στο πάθος μου για την «κόκα» (μεταφορικά μιλάω). Πως ένιωθα? Ότι θέλω όλες οι γυναίκες να είναι χαρούμενες και μου αρέσει να τις φροντίζω (ξαναλέω δεν εννοώ κυρίως σεξουαλικά) αλλά δε γίνεται.

Πως νιώθω? Έπαιξα και έχασα μάχες, κέρδισα σε σοφία, πήρα, έδωσα, όλα καλά :)

Για να απαντήσω στο "Τι-προτιμούν-οι-άνδρες-τελικά" ... προτιμούν την αγάπη τους.
    Ναι προτιμούν την αγάπη τους. Θέλεις να το εξηγήσεις πως αισθάνεται ένας άνδρας την αγάπη της γυναίκας που ποθεί;

Banned
    Quote Originally Posted by homebod View Post
    Ναι σπούδασα κάπου στις ΗΠΑ και ναι είναι αρκούντως προσωπικό δεδομένο!
    Τωρα εξηγειται (λιγο καλυτερα) η κοινη "ερωτικη" συνισταμενη που μοιραζομαστε σε ενα αλλο νημα.
    Παντως, απο τον τροπο που εγραφες, φαινοταν οτι δεν ησουν κομητης (σιγουρα οχι ... τραχανεμπορας !)
    Εκανε μπαμ !

Ειμαστε μαλλον τυχεροι (και οι δυο).

Banned
    ομως οι αντρες ειναι ενα απλο ον και οι γυναικες ενα σταυρολεξο προς μελετη

Banned
    Τοτε οι γυναικες ειναι εξαιρετικα ατυχα οντα !
    Σκεψου να πρεπει να περασεις 50-60-70 χρονια
    με ενα παιδακι 12 ετων που εχει συνδρομο down.

(και το γραφω χωρις δοση ειρωνιας ... απλα ... σκεψου !)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Τοτε οι γυναικες ειναι εξαιρετικα ατυχα οντα !
    με ενα παιδακι 12 ετων που εχει συνδρομο down.

(και το γραφω χωρις δοση ειρωνιας ... απλα ... σκεψου !)
    το παιδακι εχει και πατερα.
    γιατι το θεωρεις προβλημα της γυναικας, μονο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    Μάλλον 12χρονο με σύνδρομο θεωρεί τους αντρες ο Εξουθενωμένος :)

Αυτο καταλαβα τουλάχιστον γιατι πηρε φορα να μας προκαλεσει γενικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Μάλλον 12χρονο με σύνδρομο θεωρεί τους αντρες ο Εξουθενωμένος :)

Αυτο καταλαβα τουλάχιστον γιατι πηρε φορα να μας προκαλεσει γενικα.
    λες, ρε συ;
    δεν πηγε το μμυαλο μου.
    δεν μπορω να βρω ουτε εναν που να με ενδιεφερε και να θυμιζε παιδακι με συνδρομο νταουν...

Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιούμε παραδείγματα παιδιών με κάποια σύνδρομα. Πρώτον όλοι έχουμε μια μορφή αυτισμού που δεν έχει διαγνωστει σύμφωνα με τους επιστήμονες. Σε κάποιους είναι εμφανής σε άλλους όχι. Σεβασμός σε παρακαλώ εξουθενωμενε σε αυτό το κομμάτι. Των παιδιών. Κάποιοι γονείς δίνουν αγώνα καθημερινά για να τα βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας που αγαπάει να μισεί το διαφορετικό.
    8 στα 10 παιδιά σήμερα έχει κάποιο σύνδρομο. Ο βαθμός όμως παίζει τεράστιο ρόλο.
    Αν είμαι σε κάτι ευθικτη και απόλυτη αυτό είναι τα παιδιά!!! Την ωρα στιγμη της σύλληψης δημιουργίας ουδείς γνωρίζει το DNA τι ιδιότητες θα έχει. Άλλοι είναι αναίσθητοι και τα αφήνουν όπου βρουν. Άλλοι αφιερώνουν ψυχή για να τα μεγαλώσουν. Οι Σπαρτιάτες τα πετούσαν στον Καιάδα. Τέλος πάντων. Αν μπορείς σε παρακαλώ μη το λες έτσι απλά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιούμε παραδείγματα παιδιών με κάποια σύνδρομα. Πρώτον όλοι έχουμε μια μορφή αυτισμού που δεν έχει διαγνωστει σύμφωνα με τους επιστήμονες. Σε κάποιους είναι εμφανής σε άλλους όχι. Σεβασμός σε παρακαλώ εξουθενωμενε σε αυτό το κομμάτι. Των παιδιών. Κάποιοι γονείς δίνουν αγώνα καθημερινά για να τα βοηθήσουν να ενταχθούν στην κοινωνία μας που αγαπάει να μισεί το διαφορετικό.
    8 στα 10 παιδιά σήμερα έχει κάποιο σύνδρομο. Ο βαθμός όμως παίζει τεράστιο ρόλο.
    Αν είμαι σε κάτι ευθικτη και απόλυτη αυτό είναι τα παιδιά!!! Την ωρα στιγμη της σύλληψης δημιουργίας ουδείς γνωρίζει το DNA τι ιδιότητες θα έχει. Άλλοι είναι αναίσθητοι και τα αφήνουν όπου βρουν. Άλλοι αφιερώνουν ψυχή για να τα μεγαλώσουν. Οι Σπαρτιάτες τα πετούσαν στον Καιάδα. Τέλος πάντων. Αν μπορείς σε παρακαλώ μη το λες έτσι απλά.
    Συμφωνώ απολύτως.
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ναι προτιμούν την αγάπη τους. Θέλεις να το εξηγήσεις πως αισθάνεται ένας άνδρας την αγάπη της γυναίκας που ποθεί;
    Ούτε ένας ποιητής δε θα μπορούσε να το περιγράψει αυτό, αλλά θα κάνω φτωχή προσπάθεια.

Όταν σε κοιτάει αισθάνεσαι ότι είσαι η κάθε ελπίδα της, όταν σε αγκαλιάζει είσαι το στήριγμα, όταν κλαίει είσαι το χαρτομάντιλο, όταν γελάει είσαι η αιτία , εισαι η αγωνία, η λαχτάρα όλα είσαι εσύ ο άνθρωπος που πρώτο θα πάρει τηλέφωνο ό,τι και να γίνει. Πώς αισθάνεσαι? Ως ο πιο τυχερός άνθρωπος, ως παράδεισος κι εσύ πολύ μικρός για να το αξίζεις. Το μόνο που σε νοιάζει? Να είναι εκείνη ευτυχισμένη. Αισθάνεσαι ευλογία.

Πολλά μπορούμε να προσποιηθουμε οι άνθρωποι, την αγάπη όμως όχι, εκτός αν θέλει κάποιος να κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Νομίζω οποίος το έχει ζήσει, καταλαβαίνει τι διαφορά, καταλαβαίνει ότι δε μπορεί να περιγραφεί.

Εσύ? Πώς πιστεύεις ότι περιγράφεται η αγάπη? :) ... Την έχεις βιώσει με κάποιον άντρα?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    "
    με κατι ΣΑΝ παιδακι 12 ετων που εχει κατι ΣΑΝ συνδρομο down.
    "

Τωρα,
    το αν καποιες δεν γνωρισαν ποτε καποιον αντρα "παιδι", οι ιδιες το ξερουν.
    Ας κοιταχτουν στον καθρεπτη και ας το πουν καταμουτρα. Εαν πεισουν τον
    εαυτο τους ... εγω, πασο !

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast