όλοι οι ανθρωποι έχουν τα θέματα τους. Εμείς τουλάχιστον παλεύουμε με αυτα και σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν "πρόβλημα" . Εμένα αυτό μου αρκεί.
Printable View
όλοι οι ανθρωποι έχουν τα θέματα τους. Εμείς τουλάχιστον παλεύουμε με αυτα και σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι απο αυτούς που δεν καταλαβαίνουν ότι έχουν "πρόβλημα" . Εμένα αυτό μου αρκεί.
δεν εχεισ σταθερη σχεση με τα συναισθηματα σου και τον εαυτο σου ωσ προσ την αξια σου αυτο θελει δουλιτσα καθε γεγονοσ το πιστωνεισ ωσ αξια ενω απλα ειναι γεγονοσ που επηρεαζει τη διαθεση οχι την αξια τα υπολοιπα με γιατρο αν παρεισ φαρμακα θα μαστουρωσεισ αυτα αμα τα πεισ σε γιατρο θα σου πει το ιδιο ακριβωσ ειχε κι η κορη μου και μαλλον το εχετε ολεσ
Οταν λες όλες;;
George1520 Είναι δεδομένο ότι θα βρεθείς σε καλύτερο στάδιο εφόσον έχεις καταλάβει το θέμα από κάποιον που δεν έχει ιδέα.
Elis Ως προς το πρώτο που λες νομίζω κι εγώ ότι έτσι είναι. Το δεύτερο που είπες για την κόρη σου και τον γιατρό δεν το πολυκατάλαβα, αν θέλεις εξήγησε το λίγο.
ολεσ οι γυναικεσ αυτο εχουν ειναι μπερδεμενοσ ο ρολοσ τησ πριγκιπισσασ κλπ με τουσ αντρεσ που δε φερονται αντιστοιχα δηλαδη οτι βλεπω τι μου προσφερεισ θα στο ανταποδωσω συναισθηματικα οδηγειτε σε χαμηλη αυτο εκτιμηση και μετα γεια σασ το θεμα ειναι η αυτοεκτιμηση να μενει σταθερη και να κρινετε τον αλλον 0 και 0 δεν κανει 1 κανει 0 αν θεσ να ξεφυγεισ απο το 0 πρεπει να γινεισ 1 δηλαδη να κατανοησεισ το κυνηγι του θυσαυρου τα προτυπα και ολη αυτη τη μαλακια που σασ σερβιρουν για τροπο ζωησ
ολο το θεματακι τησ ζωησ ειναι να αποδεχτεισ τον εαυτο σου και μετα τουσ αλλουσ και θα λυθουν ολα σασ τα ψυχολογικα
για σασ που ζειτε για τουσ αλλουσ πολυ απλα να βρειτε τον εαυτο σασ αυτα που κανουμε για τουσ αλλουσ δε θελουμε ανταποδοση ουτε αγαπουλεσ αρα βρειτε τα με την παρτη σασ και βρειτε το μετρο τι κανω για ποιον και γιατι και λυνονται ολα
Αν διάβασες από την αρχή το θέμα θα δεις ότι το συγκεκριμένο "πρόβλημα" δεν έχει να κάνει με το φύλο (αφού εγώ είμαι άντρας) αλλά έχει να κάνει με τα βιώματα. Συμφωνώ όμως στο κομμάτι που λες για την αποδοχή του εαυτού μας.
τα ιδια ειναι ρε φιλε το πιστωνεισ ωσ αξια ενω ειναι διαθεση τα ιδια ειναι ολα στη βαση τουσ τι νομιζεισ οτι ειναι οι γυναικεσ εξωγηινοι το ιδιο ειναι τα ιδια ειχα κι εγω κι η κορη μου στην εφηβεια τη συζητουσα καθε μερα τρια χρονια την ελεγα ιστοριεσ ειχε αστρο αλλα περνουσε φαση πωσ βγηκε δεν ξερω παντωσ απο εδω πρεπει να ειναι η ναταλια sups παλιο μελοσ εγω ημουν σακατεμενοσ απο το στρατο κι επρεπε κατι να κανω και δεν ειχα ιδεα τι και το ψαξα και σου λεω τι βρηκα
Όταν συζητήσεις με την ψυχολόγο σου αυτά που είπαμε εδώ. Γράψε σχόλιο για το τι σου είπε και που κατέληξες εσύ..
George1520 Το θέμα και τον ρόλο του μπαμπά δεν τον έχουμε συζητήσει ιδιαίτερα. Αυτό σκοπεύω να θέσω όταν ξαναέχω συνάντηση. Ακόμα έχω πολύ δρόμο πάντως... Δε βοηθάει και το γεγονός ότι ακόμα δεν έχω το πτυχίο μου για να φύγω. Μια φορά η ψυχολόγος είχε πει μια σκέψη του στυλ ότι ενδεχομένως τα πράγματα να αλλάξουν και από τις δύο πλευρές όταν σταματήσω να μένω μαζί τους.
Ούτε εμείς έχουμε αφιερώσει κάποια συνέδρια για να μιλήσουμε αποκλειστικά για τον πατέρα.
Θα αλλάξουν όταν θα σταματήσεις να εξαρτασε τόσο πολύ από τους γονείς σου (και οικονομικά). Θα σε επηρεάζουν αλλά όχι σε τόσο βαθμό (έτσι πιστεύω)
Έτσι πιστεύω και εγώ George. Πέρα από όλα τα άλλα αισθάνομαι ότι δεν έχω πάρει τη ζωή στα χέρια μου.
Κάθε πόσο πας ψυχολόγο;
Υπήρξε κάποιο στάδιο της ζωής σου που να έχεις πέσει πολύ ψυχολογικά;
Ας πούμε ανά δύο εβδομάδες.
Υπάρχουν περίοδοι που πέφτω πολύ και έχω παρατηρήσει ότι είναι κυρίως το καλοκαίρι.