Ειδες τελικα λίτσα υπαρχουν φιλοι εκει εξω και ο ενας μπορει να βοηθησει τον αλλο σε μια δυσκολη στιγμή.
Printable View
Ειδες τελικα λίτσα υπαρχουν φιλοι εκει εξω και ο ενας μπορει να βοηθησει τον αλλο σε μια δυσκολη στιγμή.
έχεις δίκιο.καλώς ή κακώς δεν έχω πολλούς φίλους μπορώ να πω πως είναι ένας ή δύο και αν είναι.αυτό ήταν επιλογή μου όμως γιατί κλείστηκα απότομα στον εαυτό μου για αυτό σου είπα πως μου έδωσες ένα μήνυμα ελπίδας.μήπως μπορέσω τελικά και ανοίξω και εγώ τα φτερά μου και πετάξω γιατί βαρέθηκα να είμαι κλεισμένη μέσα σε 4 τοίχους και να κάνω τα ίδια πράγματα από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε μέρα όλη μέρα.
εμένα προσωπικά το φόρουμ με έχει βοηθήσει πάρα πολύ έχω πάρει και έχω διαβάσει πάρα πολλές απόψεις και κρατώ αυτές που με βοηθούν και ευτυχώς είναι πολλές.σε ευχαριστώ για ακόμα μία φορά.να είσαι καλά τώρα και για πάντα.΄
είναι καλό να ξέρω πως υπάρχουν ακόμα \"άνθρωποι\" εκεί έξω
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΛΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ; ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΨΑΧΝΩ. Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΛΑ;
ΑΝΟΙΞΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ U2U
FILAKIA
Φέρτε μου νερό να ξεδιψάσω
και μια πέτρα για να ξαπωστάσω
τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω
απ΄όσα πέρασα .
ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΑΞΙΑQuote:
Originally posted by kapetan_s
Φέρτε μου νερό να ξεδιψάσω
και μια πέτρα για να ξαπωστάσω
τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω
απ΄όσα πέρασα .
ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΙΩΣΕΙ
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΕΡΗΜΙΑ
ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΙΛΙΝΑ
ΠΟΥ Μ\'ΕΧΟΥΝΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.
ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!!
Το θεμα σιγουρα θα σας φανει επιπολαιο και χαζο προς κουβεντα αλλα ειναι κατι στο οποιο εχω ατελειωτους ενδοιασμους και φοβους.
ειμαι 32 χρονων και μετα απο σχεση 1 χρονου παντρευτηκα μια κοπελα με πολιτικο γαμο. Η κοπελα ειναι γλυκητατη αλλα δεν μπορω να προσαρμοστω στη νεα μου ζωη . Ξερω οτι ακουγεται ανωριμο , αλλα δυστυχως δεν μπορω..τουλαχιστον οχι τωρα.
Σκεφτομαι αν μπω στην διαδικασια χωρισμου , μηπως η κοπελα εχει τρομερα προβληματα στην ζωη της αργοτερα , οπως δυσκολια στην ανευρεση συντροφου. Παιδια δεν εχουμε και ουτε ειχαμε σκοπο να κανουμε βραχυχρονια.
Οι λογοι που με οδηγησαν στην αποφαση του γαμου ηταν οτι ερωτευτηκε ο ενας τον αλλον με μεγαλο παθος, η πολλη καλη επικοινωνια και ο κοινος τροπος ζωης. Πλεον δεν μπορω να προσαρμοστω στον γαμο μου, αν και ειναι μολις 5 μηνων. Πιο πολλη μου λειπει η ελευθερια μου , χωρις να υπαρχει καταπιεση απο την μερια της κοπελας μου. Με λιγα λογια ξερω πως το λαθος ειναι κατα κυριο λογο δικο μου, αν και της ειχα διατυπωση τους φοβους μου πριν παντρευτουμαι. Αυτο που με απασχολει ειναι κυριως εκεινη και πςσ θα αντιδρασει.
Μηπως θα ηταν καλητερο αφου δεν αισθανομαι το ιδιο και δεν μπορω να προσαρμοστω στα δεδομενα του γαμου να της πω αυτα που σκεφτομαι ?
παριλαε,
επειδη εχει ψωμι το θεμα σου ανοιξε καλυτερο δικο - ξεχωριστο θρεντ.
Να της τα πεις, εννοείται. Η κακοκοίρα θα πιστεύει ότι είστε μια χαρά ευτυχισμένοι, όντας κιόλασ νιόπαντροι.
Και μόνο που ακόμη την λες κοπέλα σου ................δείχνει ότι δεν έχεις καταλάβει ότι παντρέυτηκες, πόσο μάλλον να το κάνεισ και τρόπο ζωής.
Μενω τωρα μονος μου με τον εαυτο μου και τα λαθη μου.
Τωρα τι?
\"Η Δύναμη πηγάζει από την Αγάπη σου για σένα...γιατί ενδόμυχα ξέρεις ότι το να συρθείς απλά θα σε αποδυναμώσει και το τελευταίο που θες είναι να πέσεις στα μάτια της..
Η καθαρότητα της πρώτης Αγάπης είναι που μας τυφλώνει τόσο και νομίζουμε πως θα μείνουμε για πάντα έτσι..Περισσότερο όμως πονάει το ότι κάποια στιγμή ξεχνάς..!!!!!ϊσως γι αυτό όλοι αναπαράγουμε (στο μυαλό) στιγμές όμορφες ,γεμάτες έρωτα τρυφερό,για να μην ξεχάσουμε..Εμπειρία είναι, η πρώτη αγάπη. Όλοι μας είχαμε συναισθηματικά δεσίματα σ\'αυτές τις ηλικίες.\" Αγνωστος
Υπαρχει αλλος στην ζωη της μαλλον καιρο τωρα. Εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα και τωρα τουλαχιστο δε το βλεπω να γιριζει πισω. Λεω ακομα να παμε και σε πνευματικο.
είσαι σίγουρος για αυτό ή είναι απλά συμπέρασμα δικό σου;αν είσαι σίγουρος άσε την να φύγει και συνέχισε την ζωή σου.σίγουρα την αγάπη και την καλυσύνη που κρύβεις μέσα σου η ζωή θα σου την ανταποδώσει έστω και με έναν άλλο άνθρωπο δίπλα σου.
όσο για τον πνευματικό σίγουρα θα βοηθήσει.θα το δεχτεί όμως; ή σκέφτεσαι να πας μόνος για να πάρεις μόνο μια συμβουλή;
Το να θέλετε άλλα πράγματα και να μην προσπαθείτε να γεφυρώσετε τις όποιες διαφορές ή απλώς οι διαφορές αυτές να μην γεφυρώνονται με τίποτα, είναι νομίζω η απαρχή όλων!
kapetan_s η ολη σου προσπαθεια μεχρι σημερα δειχνει εναν ανθρωπο που εχει βαθια αισθηματα και βαθια σκεψη.
Μεχρι τωρα ερμηνευες τα προβληματα στην σχεση σου ως δικα σου προσωπικα λαθη. ( κατι που δεν εκανες.. κατι που μπορει να παρελειψες... ελειπες στη δουλεια πολυ... δεν ειχες χρονο...). Ειναι πολυ σημαντικο οτι στα οποια προβληματα αντιμετωπιζεις, ξεκινας παντα με την αυτοκριτικη και οχι με το να κατηγορεις τον αλλο.
Αλλα δεν ειναι μονο δικα σου τα λαθη.
Για να λες οτι υπαρχει και υπηρχε αλλος θα εχεις τους λογους σου.
Αρα η συζυγος σου ψαχνοταν, οταν εσυ ακομα το παλευες και προσπαθουσες να βρεις λυσεις.
Ξερω οτι δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε ανθρωπους που δεν γνωριζουμε. Θελω μονο να σου πω οτι λυπαμαι για οτι περνας αλλα η συντροφος σου δεν ειχε διαθεση να το παλεψει οσο και εσυ. Για να βρεθει στην αγκαλια ενος αλλου, ειχε εγκαταλειψει καιρο την προσπαθεια να σταθεροποιησει τον γαμο της.
Ο πονος σου δεν θα μικρυνει με την γνωμη μας αλλα με τον καιρο.
Σκεψου μονο οτι εσυ εισαι τουλαχιστον πολεμιστης και ετσι να μεινεις. Οτι παει στραβα, πρωτα προσπαθουμε και παλευουμε να το διορθωσουμε και στην \"τελικη\" εγκαταλειπουμε.
Εχεις ολες τις προοπτικες λοιπον να αγαπησεις και να ξαναγαπηθεις και να πετυχεις την συναισθηματικη οικογενειακη αρμονια που ζητας απο τον εαυτο σου πρωτα και απο τη ζωη σου.
Εσυ μπορεις και αγαπας και εμαθες με πονο τι αξια εχει αυτο. Αλλιμονο σε αυτους που δεν μπορουν να αγαπησουν. Δεν ξερουν τι χανουν.
καπετάνιε καλημέρα.
όπως σου έχω ξαναπεί η ζωή θα σου ανταποδώσει την καλοσύνη και την αγάπη που κρύβεις μέσα σου.
εφοσον έχει βρει άλλον καλό θα ήταν να συνεχίσεις μόνος σου και σίγουρα μόνο κάτι καλό θα βγει από την όλη κατάσταση.από ότι καταλαβαίνω εσύ ήσουν αυτός που πάλευε και προσπαθούσε και για τους δύο.πιστεύεις ότι αξίζεις μια τέτοια συμπεριφορά;γιατί υποτιμάς τόσο τον εαυτό σου.δώσε του τελικά αυτά που του αξίζουν και του αξίζουν πολλά περισσότερα από ότι είχε μέχρι τώρα.
να είσαι καλά τώρα και για πάντα.