Όχι ακριβώς.. Πώς βάζουμε φώτο εδώ μέσα πια. Το έχω στο χέρι μου και δεν μπορώ να το στείλω
Printable View
Όχι ακριβώς.. Πώς βάζουμε φώτο εδώ μέσα πια. Το έχω στο χέρι μου και δεν μπορώ να το στείλω
Όχι δεν αναφέρομαι σε περούκα. Αναφέρομαι στο χυμό από κόκκινο κρεμμύδι (το ξέρω είναι απαίσιο) αλλά αυτό ξέρω αυτό λέω
Δεν ξέρω να στείλω το λινκ ΕΊΜΑΙ ΆΣΧΕΤΗ! Το κρεμμύδι διπλασιάζει το μαλλί
Για γιατροσόφια έχω διαβάσει πολλά κι έχω δοκιμάσει άλλα τόσα. Ωστόσο στην περίπτωση μου είναι γνωστό γενετικό πρόβλημα με συγκεκριμένο βιολογικό μηχανισμό που οδηγεί στη φαλάκρα. Δεν μπορεί να επηρεαστεί ή να ανακοπεί με εξωτερικούς παράγοντες. Ακόμη και ισχυρά φάρμακα απλώς το επιβραδύνουν (με παρενέργειες όπως προανέφερα...)
Αν εννοείς ότι αυξάνει τον όγκο του μαλλιού, ίσως. Ωστόσο η επίδραση θα φεύγει μόλις πλυθώ και η μυρωδιά θα είναι μάλλον αφόρητη...
πας στην σελιδα που βρηκες το προιον στο αλλο παραθυρο...κανεις αντιγραφη το λινκ και πατας εδω επικοληση.
δυσκολο να το πιστευω αυτο βρε αντα, εκτος αμα ετυχε σε ενα δυο ανθρωπους, αλλιως οι φαρμακευτικες δεν θα ειχαν κανει τοσα δις απο τα προιοντα κατα της καραφλας.
Το εχεις δει σε δικο σου ανθρωπο?
baldman περα απο αυτα π λεμε.
Εφοσον εχεις γυναικα θα επρεπε να απολαμβανεις περισσοτερο τις στιγμες μαζι της και να μην ασχολεισαι με το μαλλι σου αλλο.
Νομιζω οτι ο φιλος σου εχει παιξει μεγαλο ρολο σε ολο αυτο.
Ναι το έχω δει αλλά της είχε πέσει μόνο σε ένα μέρος το μαλλί λόγω στρες και της βγήκε ξανά. Σε μένα είχε βγάλει απλά φύτρες (καινούργια μαλλιά) γιατί δεν είχα πρόβλημα φαλακρας αλλά το χρησιμοποιουσα σχεδόν δύο μήνες
Εδώ θα συμφωνήσω και εγώ.. Επειδή οι άντρες της οικογένειας μου το είχαν πάντα αυτό το θέμα εγώ μεγάλωσα με αυτό το πρότυπο
Ισως θα επρεπε να το δοκιμασει για να δει.
Αλλα για εμενα αυτα ειναι βλακειες γιατι ο καθε ανθρωπος ειναι ξεχωριστος, η γοητεια που εκπεμπουμε δεν ειναι το μαλλι μας..
Αλλος θα γοητευσει μια γυναικα με το μυαλο, αλλος με το χιουμορ, αλλος με τα μουσκουλα και παει λεγοντας.
Για καθε 7/10 γυναικες που θελουν τον αντρα με μαλλι, υπαρχουν αλλες 3/10 που τον θελουν χωρις μαλλι.