Σε ευχαριστώ. Ναι και εγώ έχω τα λοπρεσορ. Τα έχω πάρει 2 φορές και έχουν βοηθήσει. Εννοείται ότι φάρμακα δεν πάω πουθενά. Άσχετα αν δεν τα παίρνω πολύ σπάνια. Να είσαι καλά και ότι καλύτερο για τους δικούς σου και εσένα. Πραγματικά
Printable View
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου έχεις δίκιο κι εγώ έτσι πιστεύω κατεβάθος αυτή η προσκόλληση μας αρέσει κ η στασιμότητα ειναι κ μια σίγουρη δικαιολογία στο μυαλό μας για αναβλητικοτητα. Έχω πρόβλημα με την καρδια άρα δεν μπορώ να δουλέψω κάθομαι όλη μέρα σπίτι κ ζαλίζω όλο τον κόσμο πως δεν είμαι καλά κ κλαιω τη ζωή μου. Ναι έτσι κανω κι εγώ αντί να πειθαρχησω τον εαυτό μου. Ετσι ειναι οπως τα λες.
Οταν είσαι κατά φαντασιαν ασθενής είναι πολυ ευκολο να το λες αυτό.
Εσύ που επικρινεις τη ZME ωστόσο, τι προοδο έκανες; Γιατί στα ίδια σε κοβω.
ZME, πώς παει; Εισαι καθολου καλύτερα αυτές τις μέρες; Τι αποφασισες να κάνεις;
Να προσκουλλουμαστε σε μια ρουτίνα του μυαλού σε καποιες καταστάσεις κ να πιστεύουμε πως δεν υπάρχει βελτίωση. Ενώ μπορουμε να αποδεχτούμε πως υπάρχει το πρόβλημα κ πρέπει να βρούμε τρόπο να πορευόμαστε με αυτό απο το να το βάζουμε συνέχεια μπροστά μας ως εμποδιο για να κάνουμε κάτι.
Αν μιλάς για εμένα, έκανα πρόοδο βαζοντας τη λογική μπροστά, κ σταματώντας να ασχολούμαι κ να ψάχνω ασθενείες. Επισης δεν επικρίνω μιλώ για εμένα προσωπικά και λέω τι πιστεύω. Τώρα για το ποιος είναι κατα φαντασίαν ασθενής ας μην ανοίξουμε αυτό το θέμα γιατί η μόνη παροιμια που ταιριάζει εδώ είναι το ειπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα..
Κοίτα έχω αποδεχθεί τι συμβαίνει. Το μυαλό το έχω στο κεφάλι μου και επειδή γνωρίζω τι μου συμβαίνει έχω πλεονέκτημα όπως μου είπε ψυχολόγος στο να κάνω το βήμα. Προσωπικά αυτό που μου συμβαίνει ειλικρινά δεν το χρησιμοποιώ σαν εμπόδιο. Δεν μπορώ και να θέλω. Ίσως αν δεν είχα οικογένεια ειλικρινά να ήμουν χειρότερα. Το πιστεύω αυτό. Όπως πιστεύω πως είμαι τρομερά δυνατή, έχω περάσει πολλά άλλα συνεχίζω. Δεν θέλω να κουράσω κανένα όμως και τα κρατάω μέσα μου γιαυτό πλέον πνίγομαι και κάτι πρέπει να γίνει. Στο μόνο που αν θες μπαίνει εμπόδιο είναι οι διακοπές. Αυτό ναι. Φοβάμαι πολύ. Μπορεί στη φάση που είσαι να ακούγεται αστείο η όπως θες πες, όμως εγώ περνάω άσχημα πολύ μέσα μου και κάθε μέρα ξυπνάω και αγωνίζομαι να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την οικογένεια μου δίχως κάνεις να καταλάβει τι ζω. Έχω πεισμωσει και θυμώσει και θέλω να γίνω καλά. Εύχομαι το ίδιο για ολους
Αυτο παθαινω κ εγω τωρα π εχασα τη δουλειά μ περναω τη μιση μερα σπιτι μονη μ παλια το απολαμβανα να ειμαι μονη μ γτ ηρςμουσα απο τη δουλειά τωρα με πνιγει αλλα κ παλι νιωθω ασφαλεια κ τα δυο μαζι πως γίνεται;
εχω να γραψω απειρο καιρο, πολλοι εδω με γνωριζουν κ ξερουν τι εχω περασει, ειμαι πολυ παλιο μελος...λοιπον το θεμα σου μου θυμισε εμενα μικρη..ημουν 17 κ ξεκινησαν ολα τα κουλα, κρισαρες πανικου καταθλιψαρες, αγοραφοβια κλπ΄...εμετοι ταχυκαρδιες κ ξεκινησα ψυχοθεραπεια μετα απο 3 μηνες καταθλιψαρας κ χαλιων μαυρων.
οταν ηρθε το καλοκαιρι λοιπον , τοτε ειχα μια σχεση, θελαμε να παμε διακοπες..το σκεφτομουν απο την ανοιξη πως θα καταφερω να παω διακοπες..δεν ηθελα ..ηθελα να μαι στο σπιτι μου...κ μιλαμε για διακοπες στο χωριο που παλι ειναι σπιτι μου...εχω εξοχικο εκει.
ξεκινησα να το συζτηω με τον ψυχολογο μου κ μου εδωσε συμβουλη , σε καμια περιπτωση ακομα κ να ψοφησω στον δρομο να μην μεινω σπιτι μου Αθηνα κ να παω διακοπες...ετρεμα κ μονο στην ιδεα... τεραστιο αγχος... με πιεζε πολυ ο ψυχολογος να παω κ οτι χρειαστω να τον παιρνω τηλεφωνο... τελικα πηρα ενα ζαναξ στο αμαξι κ πηγαμε στο χωριο...σε πληροφορω δεν επαθα τπτ. ισα ισα μαρεσε κιολας κ δεν ηθελα κ να φυγω μετα..
ΠΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ! ΓΙΝΕ ΕΥΕΛΙΚΤΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΟ.
παρε λιγο ζαναξ στο ταξιδι.... μολις φτασεις στην εξοχη θα ξεχασεις το αγχος... στο εγγυωμαι.
ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΛΛΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ.
το αγχος μας λεει ψεμματα οτι δεν μπορουμε να κανουμε πραματα.. κ ομως αν το αγνοησεις κ πεις ΘΑ ΠΑΩ Κ ΑΣ ΨΟΦΗΣΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, θα δεις που το αγχος θα γινει πολυ μικρο...
αυτο λεγεται συμπεριφορτιστικη ψυχοθεραπεια, θα αλλαξεις αυτη την συμπεριφορα.
ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ! ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ! στο υπογραφω..