Γιατί να κάνει και τέταρτο; είναι κανόνας; Λέει ότι θέλει να προσπαθήσει για τον γάμο της.. Γιατί να έρθω εγώ και να της πω "α όχι μην προσπαθήσεις θα βρεις τοίχο. Δες πόσοι άντρες περιμένουν, τρέξε." ή γιατί να έρθω εγώ και να της πω "αφού είχες δύο παιδιά γιατί έκανες και τρίτο; αφού το επέλεξες συνέχισε την ζωή σου μέχρι να μεγαλωσουν και όταν γεράσει τότε μπορείς να βρεις και ένα γκόμενο." Πόσοι από εμάς ενώ ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά μείναμε και κάναμε κι άλλο λάθος; Πόσοι άνθρωποι σκέφτηκαν πως ένα ακόμη παιδί μπορεί να φτιάξει τον γάμο τους;
Αφού θέλει να προσπαθήσει ας του μιλήσει, να ακούσει τι έχει να πει κι αυτός κι αποφασίζουν μαζί. Αν θέλουν να είναι δύο ξένοι μέσα στο σπίτι για να μεγαλωσουν τα παιδιά τους ας το κάνουν (εγώ είμαι αντίθετος σε αυτό γιατί επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών), αν θέλουν να κάνουν προσπάθειες να φτιάξουν την μεταξύ τους σχέση τότε μια χαρά κι αν θέλουν να χωρίσουν, ας χωρίσουν. Το να αφήνουν τον χρόνο να περνάει έτσι χωρίς να συζητήσουν το πρόβλημα τους θεωρώ πως είναι μια τρύπα στο νερό.
Και η γνώμη μου βασίζεται στις πληροφορίες που μας δίνει. Αν λέγαμε για ένα άνθρωπο που δεν της φέρεται καλά, για ένα άνθρωπο που μπορεί να έχει γκόμενά ή για ένα άνθρωπο που κοιτάει μόνο τον εαυτό του τότε θα είχα άλλη αποψη. Εγώ βλέπω δυο άνθρωπος που χάθηκαν μέσα στην ρουτίνα τους.