Αλλαξα εγώ άλλαξε η σχέση μας. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 118
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το θεμα δεν ειναι οτι κανει το φωτιστικο, αλλα οτι τον βρισκει βαρετο σαυτα που λεει.... αν θελει εναν αλλον ανδρα, θα πρεπει να τον βρει. αυτος ετσι ειναι, και πιθανα ετσι ηταν απ την αρχη.

ε συμφωνεις οτι ηταν λαθος, αλλα δεν το επωμιζεται. θα κανει και το 4ο και μετα θα μας πει οτι ο ανδρας της δεν ειναι ερωτευμενος μαζι της.
    αυτο με τα διαζυγια, δεν ισχυει απαραιτητα. το εχουν πει επιστημονες, οτι οταν το κλιμα ειναι καλο, τα παιδια ειναι καλυτερα με τους δυο γονεις, παρα με διαζυγιο. οταν επικρατουν εντασεις, οχι.
    Γιατί να κάνει και τέταρτο; είναι κανόνας; Λέει ότι θέλει να προσπαθήσει για τον γάμο της.. Γιατί να έρθω εγώ και να της πω "α όχι μην προσπαθήσεις θα βρεις τοίχο. Δες πόσοι άντρες περιμένουν, τρέξε." ή γιατί να έρθω εγώ και να της πω "αφού είχες δύο παιδιά γιατί έκανες και τρίτο; αφού το επέλεξες συνέχισε την ζωή σου μέχρι να μεγαλωσουν και όταν γεράσει τότε μπορείς να βρεις και ένα γκόμενο." Πόσοι από εμάς ενώ ξέραμε ότι κάτι δεν πάει καλά μείναμε και κάναμε κι άλλο λάθος; Πόσοι άνθρωποι σκέφτηκαν πως ένα ακόμη παιδί μπορεί να φτιάξει τον γάμο τους;
    Αφού θέλει να προσπαθήσει ας του μιλήσει, να ακούσει τι έχει να πει κι αυτός κι αποφασίζουν μαζί. Αν θέλουν να είναι δύο ξένοι μέσα στο σπίτι για να μεγαλωσουν τα παιδιά τους ας το κάνουν (εγώ είμαι αντίθετος σε αυτό γιατί επηρεάζει την ψυχολογία των παιδιών), αν θέλουν να κάνουν προσπάθειες να φτιάξουν την μεταξύ τους σχέση τότε μια χαρά κι αν θέλουν να χωρίσουν, ας χωρίσουν. Το να αφήνουν τον χρόνο να περνάει έτσι χωρίς να συζητήσουν το πρόβλημα τους θεωρώ πως είναι μια τρύπα στο νερό.

Και η γνώμη μου βασίζεται στις πληροφορίες που μας δίνει. Αν λέγαμε για ένα άνθρωπο που δεν της φέρεται καλά, για ένα άνθρωπο που μπορεί να έχει γκόμενά ή για ένα άνθρωπο που κοιτάει μόνο τον εαυτό του τότε θα είχα άλλη αποψη. Εγώ βλέπω δυο άνθρωπος που χάθηκαν μέσα στην ρουτίνα τους.

Senior Member
    νομιζω οτι νομιζεις οτι δεν του εχει μιλησει.
    του εχει μιλησει επανειλλημενα.
    τι αλλο να του πει;

(επειδη πολλοι εχουμε κανει λαθη κι επειδη πολλοι εκαναν παιδια για να φιαξουν την σχεση τους, πρεπει να τους λεμε μπραβο;)

Senior Member
    νομιζω οτι νομιζεις οτι δεν του εχει μιλησει.
    του εχει μιλησει επανειλλημενα.
    τι αλλο να του πει;
    Πιο πάνω της λες Μείνε εκεί να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.. Και τώρα τι της λες? Χώρισε;[emoji848]

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Πιο πάνω της λες Μείνε εκεί να μεγαλώσεις τα παιδιά σου.. Και τώρα τι της λες? Χώρισε;[emoji848]
    εγω της λεω να μεινει γιατι εν γνωσει των προβληματων εκανε τα παιδια.
    αν δεν μεινει, ας φυγει. αυτο βλεπω.
    προσωπικα, δεν βλεπω περιθωριο βελτιωσης αν δεν συμβιβαστει με την κατασταση ως εχει, διοτι αυτο που της φταιει ειναι οτι τον βαριεται. δεν την καλυπτει η μενταλιτε του. βρισκει ανουσιες τις συζητησεις τους. αυτο δεν αλλαζει.

Senior Member
    εγω της λεω να μεινει γιατι εν γνωσει των προβληματων εκανε τα παιδια.
    αν δεν μεινει, ας φυγει. αυτο βλεπω.
    προσωπικα, δεν βλεπω περιθωριο βελτιωσης αν δεν συμβιβαστει με την κατασταση ως εχει, διοτι αυτο που της φταιει ειναι οτι τον βαριεται. δεν την καλυπτει η μενταλιτε του. βρισκει ανουσιες τις συζητησεις τους. αυτο δεν αλλαζει.
    "αν δεν μείνει ας φύγει"; Σοφή κουβέντα χάχα.

Σαν άνθρωπος δεν συμβιβάζομαι οπότε δεν συμφωνώ. Όταν δύο άνθρωποι φτάσουν στο σημείο να ζουν ξεχωριστές ζωές και το μόνο τους κοινό σημείο είναι τα παιδιά τότε καλύτερα να χωρίσουν. Για το καλό το δικό τους αλλά και των παιδιών τους.

ntinti
    Guest
    Αυτο που τα ζευγαρια που δεν τα πανε καλα μεταξυ τους και νομιζουν οτι κάνοντας παιδια ολα θα διορθωθουν, πραγματικα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν επιγνωση τι σημαινει γαμος....

Και κατι αλλο οταν ενα ζευγαρι εχει παιδια ΟΦΕΙΛΕΙ να το παλεψει μεχρι τελος .....οτι σημαινει αυτο...

Αν δεν εχεις ενα καλο γαμο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις και ενα πολυ σκληρο διαζυγιο....
    Αυτοι που ειναι εξω απο το χορο τα βλεπουν ολα ροδινα...

Χωρισε λεει ο αλλος αφου δεν περνας καλα...
    Οι ειδικοι μπορει να λενε οτι θελουν τα πρακτικα ζητηματα ομως δεν θα στα λυσουν αυτοι ουτε θα σου πουν αν εσυ αντεχεις να υποστεις ολο αυτο απο το να βαλεις τον εγωισμο σου κατω και να συζητησεις με τον αντρα σου...

Σε αυτη την περιπτωση εχουν δικιο και οι δυο απο την πλευρα τους, εγω ετσι θα το δω, γιατι σε ενα γαμο δεν φταιει ποτε ο ενας ειναι σιγουρο οτι και να λεμε ...
    3 παιδια δεν τα κανεις και μετα ξαφνικα διαπιστωνεις οτι δεν επικοινωνειται...πολυ καλα τα εκανες ,πολυ καλα και νοιωθεις οτι θες να ζησεις και εσυ, να νοιωσεις οπως λες ομορφ,α αλλα κανε υπομονη και συζητηση ..

Και κατι τελευταιο οταν χωριζεις και εχεις παιδια να ξερεται οτι οι ζωες σας δεν χωριζουν...απλα σπιτια αλλαζετε ..
    οι υποχρεωσεις και οι αναγκες των παιδιων θα καλυπτονται παντα μετα απο συζητηση μεταξυ σας ...

γιατι αν πιτευεται οτι μετα τον χωρισμο ο καθενας θα τραβηξει τον δρομο του και τα δικα του θελω μη συμβαδιζοντας με τα θελω και τις αναγκες των παιδιων τοτε να δειτε τα πραγματικα προβληματα στο μεγαλομα τους...

Senior Member
    "αν δεν μείνει ας φύγει"; Σοφή κουβέντα χάχα.

Σαν άνθρωπος δεν συμβιβάζομαι οπότε δεν συμφωνώ. Όταν δύο άνθρωποι φτάσουν στο σημείο να ζουν ξεχωριστές ζωές και το μόνο τους κοινό σημείο είναι τα παιδιά τότε καλύτερα να χωρίσουν. Για το καλό το δικό τους αλλά και των παιδιών τους.
    μα η κοπελα δεν θελει να χωρισει, θελει να τον αλλαξει..
    τι να αλλαξει;; να μην λεει βαρετα πραγματα; αυτος, αυτα λεει...

Senior Member
    μα η κοπελα δεν θελει να χωρισει, θελει να τον αλλαξει..
    τι να αλλαξει;; να μην λεει βαρετα πραγματα; αυτος, αυτα λεει...
    Μια ανθρώπινη επαφή ζητάει.. Αυτό δεν είναι αλλαγή.. Αυτό έπρεπε να είναι και δική του ανάγκη. Στο γάμο πως φέρονται οι άνθρωποι; Απλά κάνουν παιδιά και ζουν την ζωή τους μηχανικά μέχρι τα βαθιά γεράματα; Καμία επαφή μεταξύ τους;
    Αυτός πνίγηκε μέσα στην ρουτίνα του και με την συζήτηση κάτι θα γινει. Αν δεν γινει τότε ας το λήξουν.

Banned
    Εγώ πιστεύω πως και να του ξαναμιλήσει δεν θα καταφέρει κατι. Του το έχει πει ήδη επανειλημμένα. Η κούραση, οι υποχρεώσεις η καθημερινότητα κτλ μπορεί να τους κούρασαν σαν ζευγάρι. Εσύ μπορεί να θες να σου δείχνει ο άντρας σου πόσο σε θέλει και πόσο εκτιμάει τη παρουσία σου στη ζωή του και με το δίκιο σου, αυτός όμως μπορεί με όσα έχετε ζήσει να σε θεωρεί δεδομένη πλέον ή να μην θέλει να προσπαθήσει για τη σχέση σας γιατι νιώθει ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι παραπάνω. Οι άνθρωποι δεν θέλουμε να κουραζομαστε για να έχουμε κάτι. Εάν εσύ δείχνεις ότι είσαι δίπλα του ,ότι τον θες και τον φροντίζεις χωρίς εκείνος να χρειαστεί να κάνει τίποτα τότε για ποιο λόγο να προσπαθήσει; εφόσον αυτά που θέλει τα έχει με ή χωρίς προσπάθεια. Καταλαβαίνω ότι δεν τίθεται θέμα ρομάντζου κτλ κτλ.....απλα θες να δεις τον άντρα σου να δείχνει ενδιαφέρον και να σε ανταμείβει για τις καθημερινές δυσκολίες που περνάς. Εαν νιώθεις παραμελημένη καλό ειναι να σκεφτείς να χωρίσετε. Με το να τον κουράζεις και να του λες συνεχώς πως θα ήθελες να είναι τα πράγματα μεταξύ σας δεν βοηθάς τη κατάσταση.

Senior Member
    παιδια, του μιλαει συνεχεια. φαινεται αυτο απο την διηγηση. τι να ξαναπει; του εχει σπασει τα νευρα.
    αυτη εχει τις αναγκες της με το δικιο της κι εκεινος εχει την κουραση του με το δικιο του και θεωρει οτι δεν εκτιμαται. γι αυτο απομακρυνεται αντι να ερθει πιο κοντα.

Senior Member
    παιδια, του μιλαει συνεχεια. φαινεται αυτο απο την διηγηση. τι να ξαναπει; του εχει σπασει τα νευρα.
    αυτη εχει τις αναγκες της με το δικιο της κι εκεινος εχει την κουραση του με το δικιο του και θεωρει οτι δεν εκτιμαται. γι αυτο απομακρυνεται αντι να ερθει πιο κοντα.
    Να χωρίσει επειδή του μιλάει συνέχεια και δεν κάνει τίποτα ή να το κλείσει και να μείνει διπλα του να μεγαλώνει τα παιδιά;

Σήμερα με μπερδεύεις ενώ γενικά είσαι σταθερή στις απόψεις σου.

ntinti
    Guest

Αλλο μιλαω και αλλο γκρινιαζω ...
    εμεις οι γυναικες κακα τα ψεματα η γκρινια μας βγαινει καποιες φορες...

το μιλαω με κάποιον παιζει μεγαλο ρολο και ποτε γινεται?
    αν ο αλλος ειναι κουρασμενος και με το που μπαινει στο σπιτι τον αρχιζεις φυσικο ειναι απο το ενα αυτι μπαινει και απο το αλλο βγαινει...

οταν μιλανε, συζητανε μονο για την σχεση τους ή τον ρωταει και πως περασε η μερα του ή αν ειχε καποιο προβλημα στην δουλεια του?

Ολα παιζουν ρολο πως ξεκινας μια συζητση τι να λεμε τωρα...το οτι μιλαει οκ υπερ της, αλλα το θεμα ειναι τι λεει και ποτε το λεει...

και κατι αλλο αντρας που γυρναει σπιτι και βρισκει την γυναικα του να του εχει φτιαξει ατμοσφαιρα και ολο το πακετο δεν παει να δουλευει απο την περασμενη εβδομαδα ασταματητα, βρισκει και το κεφι και την ορεξη να περασει ομορφα μαζι της ,τελος...

Senior Member
    Να χωρίσει επειδή του μιλάει συνέχεια και δεν κάνει τίποτα ή να το κλείσει και να μείνει διπλα του να μεγαλώνει τα παιδιά;

Σήμερα με μπερδεύεις ενώ γενικά είσαι σταθερή στις απόψεις σου.
    εσυ της ειπες να χωρισει.
    εγω ειπα, επειδη ολες τις αποφασεις τις πηρε ξεροντας την κατασταση, να συμβιβαστει και να στηριξει τις δικες της αποφασεις (=παιδι νουμερο 2 και 3) και να μεινει, μεγαλωνοντας τα παιδια τους.
    ΑΝ δεν μπορει να μεινει γιατι θα σκασει, ας χωρισει.
    αλλα το ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    κατανοητο;

Senior Member
    εσυ της ειπες να χωρισει.
    εγω ειπα, επειδη ολες τις αποφασεις τις πηρε ξεροντας την κατασταση, να συμβιβαστει και να στηριξει τις δικες της αποφασεις (=παιδι νουμερο 2 και 3) και να μεινει, μεγαλωνοντας τα παιδια τους.
    ΑΝ δεν μπορει να μεινει γιατι θα σκασει, ας χωρισει.
    αλλα το ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    κατανοητο;
    Κατανοητό[emoji846].
    Να συζητήσει μαζί του. Αν δεν αλλάξει κάτι να χωρίσει. Αυτό είπα. Και το είπα επειδή είπε θέλει να προσπαθήσει.

Banned
    Όταν κάποιος ακούει επανειλημμένα: θέλω παραπανω προσοχή από σένα, νιώθω ότι με παραμελεις, θέλω να μου δίνεις σημασία κτλ ....
    Φρακαρει. Είναι λογικό. Χαζός δεν είναι ο άνθρωπος...καταλάβαινει τι του λέει η γυναίκα του....αλλα για τους δικούς του λόγους δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Και από ένα σημείο και έπειτα όταν ξέρεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς δεν μπορείς ούτε να ακούς τον άλλον να σου λέει: Κάνε κάτι,,δεν είμαι καλά,πρόσεξε με κτλ....ειναι σαν μόνιμη γκρίνια μέσα στα αυτιά του.......... ακόμα και αν η κοπέλα έχει δίκιο. Όταν νιωθεις ότι δεν παίρνεις αυτό που θες....δεν μπορείς να το ζητιανεύεις από τον αλλον. Μαζεύεις τα κομμάτια σου και αν έχεις θάρρος πας να αναζητήσεις αλλού αυτά που δεν σου δίνονται. Αλλιώς συμβιβάζεσαι με την ιδέα ότι η σχέση έτσι θα είναι, και βάζεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου. Κοιτάς τα παιδιά σου, κοιτάς τη δουλειά σου, τους φίλους σου; οτιδήποτε άλλο εκτός από την ανιαρή σχέση σου

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast