παιδια, μην γελιομαστε. δεν υπαρχει "διαλλειμα"... "διαλλειμα" σημαινει "δεν μου βγαινει τελικα, δεν σε θελω αρκετα". απλα πραγματα...
Printable View
Ρε πάτε καλά αγρότης είμαι έχω πτυχίο τεχνικής σχολής άλλο αυτό
....χμμμ , για αυτο εστιασα περστρο στο οικονομικο κομματι και οχι στο κομματι της <<σχεσης >> το θεωρησα απο την αρχη δευτερευον στην συζητηση . γενικα η σχεση ηταν πραβληματικη , με αρκετα πηγαινε - ελα . οταν λεω προβληματικη , εννοω δεν ξεκινησε κατι υπο νορμαλ - ιδανικες συνθηκες , δυο διαζευγμενοι , συναδελφοι , κοινα ενδιαφεροντα - προβληματα κλπ , αρχικα την στηριξε αυτος στο διαζυγιο της , μετα εκεινη του σταθηκε και πηγε η βαλιτσα , ανεπτυξε αυτη αρχικα συναισθηματα , ο αλλος χαμενος στις σκεψεις του , μεταβατικα σταδια χωρισμου , σεξουαλικης επιθυμιας , νευρα , θυμος , στην συνεχεια αγωγες επιμελειας , διατροφης , οικονομικα προβληματα ....τεραστιο πλεγμα ! δεν πηρα το μερος του , αντιθετα ! επεισης δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι ψυχολογικα δυνατοι να αντιμετωπιζουμε καταστασεις ! δεν μπορω να κρινω γενικα , δεν ειναι ο ρολος μου αυτος . ουτε να δωσω ντιρεκτιβες ! προσπαθω μεσα απο συζητηση και εφοσον το θελει η θεματοθετης , να γινει μια κουβεντα ......