Καλημέρα!Όχι δεν μετράω πόντους... ποτέ δεν μέτρησα....Στα έγραψα .μόνο.για να καταλάβεις την κατάσταση...Είμαστε 17 χρόνια μαζί...15 παντρεμένοι και πάντα κάναμε ο ένας για τον άλλο χωρίς να λέμε ..τώρα εγώ .μετά εσύ κτλ κτλ ...Πάντα ηταν αναβλητικός αλλά το διαχειριζομασταν...Εδώ και ενάμισυ χρόνο όμως μετά την έκρηξη έχει περιόδους άρνησης όπως σας έγραψα και έχει βγει έξω από το πρόγραμμα,άφησε πίσω πληρωμές...για παράδειγμα αγόρασε μηχανή μεταχειρισμένη...μου είχε πει ότι την ξεπλήρωσε και πριν 3 μήνες ήρθε και χτύπησε το κουδούνι να με ψάξει ο ιδιοκτήτης της μηχανής ότι του άφησε 800 ευρώ απλήρωτα και ότι τον ψάχνει και δεν του απαντάει στα τηλέφωνα!!! Αυτά ο Αλέξανδρος δεν τα είχε κάνει ποτέ!!Ήταν πολύ τυπικος!!!Πάντα τους λογαριασμούς πριν λήξουν...εγώ ήμουν συνήθως που ξεχνούσα....Είχε ξοδέψει πάρα πολλά σε άσχετα όταν τον έπιασε η παρορμητικότητα του και δεν είχε για να ξεπληρώσει την μηχανή!Όταν του το είπα... ντράπηκε και μάζεψε χρήματα και πήγε και την ξεπλήρωσε...Δεν ξέρω...όλοι όσοι έχουν αυτή την διαταραχή μπορούν να συμπεριφερθούν έτσι?.Μετά ντράπηκε πολύ και άρχισε να έχει ενοχές... Την ίδια περίοδο πέρσυ,εννοώ Νοέμβρη-Δεκέμβρη πέρσυ,τον είχε πιάσει έντονη κρίση... άρνηση...με έβλεπε σαν εχθρό του!...μία μέρα εχθρός..μία πιο ήπια..... Μάρτιο ηρέμησε...άρχισε να μου βγάζει πάλι αγάπη για περισσότερες ημέρες με πάλι ημέρες δύσκολες... στιγμές δύσκολες....μέχρι τώρα που τον ξαναεποιασε πάλι η άρνηση και με ξαναβλεοει σαν εχθρό....πιο ήπια από πέρσυ αλλά όλο αυτό που σας γράφω αυτές τις ημέρες....
Τον αγαπάω ...είναι ο άνθρωπος μου ..δεν θέλω να χωρίσουμε...δεν ξέρω όμως πώς να του το δείξω ...Νομίζω ότι όλες μου οι κινήσεις καταλήγουν να τον νευριάζουν...ότι ότι και να κάνω είναι λάθος.
Εαν έχεις να μου προτείνεις κάποια συμπεριφορά που θα του έκανε καλό αφού μου είπες ότι είσαι μέσα στα πράγματα και εσύ θα με βοηθούσες πάρα πολύ! Σε ευχαριστώ.