Originally Posted by
tziovani
Το σεξ είναι το κομβικοτερο σημείο σε μια σχέση . Δεν είναι μόνο το σεξ σαν πράξη , μπες βγες . Οπότε δεν παίζουν ηλικίες στο ζήτημα αυτό . Άρα δεν ταιριάζετε από την αρχή κ πολλά πήγαιναν κάτω από το χαλάκι , ώσπου ξαφνικά έγινε γιγάντωση των πρόβληματων . Το καλό κ ποιοτικό σεξ ,η επικοινωνία αμφίδρομη , αυτά πάνε μαζί . Πακέτο ! Οπότε αυτό μετά βγαίνει σε συμπεριφορές μέσα στο ζευγάρι , δωράκια , ταξιδακια , χόμπυ, κοινά ενδιαφέροντα, κάνει κινήσεις ο Άνδρας κάνει η Γυναίκα ( δεν μιλάμε για φεμινίστριες βλαμμενες κ woke μπούρδες ) ...βγαίνουν αβίαστα αυτά , δεν βαριέσαι πάμε εδώ πάμε εκεί ,είναι κουρασμένος είσαι κουρασμένη ...εντάξει δεν είπαμε κάθε κάθε κάθε μέρα . Άμα σου ξυνιζει ο άλλος/η ( ξενερωμα δλδ ) , όλα πάνε περίπατο. Δλδ εσύ προσωπικά τι προτιμάς . Κάθεσαι σπίτι κ ζεις αυτό που ζεις ( ότι ζεις δλδ ) παιδιά μακαρονάδες ,αυγά ομελέτα κ καναπές ...η' κάτι νέο που θα σε βγάλει στον αφρο , εκδρομές ,ταξίδια , ποτά , φαγητά , δώρα , συμπεριφορά, που θα σε κάνει δλδ να αισθανθείς γυναίκα . Άρα είσαι μια συμβατική γυναίκα με συμβατικά πράγματα που έζησες κ ζεις συμβατικά .το πρόβλημα λοιπόν είσαι εσύ κ όχι εκείνος . Εκείνος έτσι έχει μάθει να ζει , σπιτάκι , παιδάκια ,δουλίτσα κ ίντερνετ. Ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά όταν χτυπάνε οι ορμόνες , νυφικά κ κοινωνικό στάτους ,τα πολλά μπαίνουν στο χαλάκι κ βγαίνουν μετά ...γιατί θα βγουν . Για αυτό ο κόσμος κάνει σχέσεις ,συζεί , αλλάζει συντρόφους για να σταθεί τυχερός να βρει το συνολικό συμβατό . Αλλιώς ψωνίζεις από σβέρκο ......
Αυτά που σου γράφω δεν τα λένε οι ψυχολόγες , τα λέει η πείρα . Δλδ εμένα προσωπικα τι να μου πει το phd της Παντείου που έχει 3-4 σχεσουλες στην ζωή της , θα συμβουλέψει εμένα με ψυχοντεραμπεια ? Έλεος ....
Τα ερωτικά είναι τα πιο απλά προβλήματα .....ταιριάζεις η' όχι . Όλα τα άλλα μπούρδες με διδακτορικό,..