Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Που σε ρε Χάρβαρντ. Ωραία οπτική έχεις και είσαι και του φεμινιστικού κινήματος . Ας κάτσει λοιπόν στην ζωουλα της , εκεί κάθε μέρα τα ίδια , καναπές , σεξ κάθε Ιούλιο , Σασμο και να περιμένει την σύνταξη να πάει με τα ΚΑΠΗ για λουτροθεραπεία στην Αιδηψό . Το 95τακατο τα ίδια κάνει και μετά κλαίγεται στις ψυχολόγες του 50ρικου . Γράφει ότι το έχουν συζητήσει εδώ και κάποια χρόνια νομίζω 2 ...δλδ τι περιμένει ? Ποτε θα του κ@@λωσει ? Εδώ δεν την πάει σαν ζευγάρι ένα 3μερο να φορέσει να τα ωραία της και να ξεσκίστουν όπως είναι το φυσιολογικό και κάθεται και παίζει playstation. Έλα τώρα είσαι και προχω κομμενταρου . Θα βρεθεί κανένα ωραίο Πεος που θα την σκίζει όπως πρέπει να γίνεται και ας του φτιάχνει μετά μακαρονάδες του συζυγου . Ρε σεις που ζείτε ? Οκ έχει παιδιά , υποχρεώσεις τα συζυγικά ...αλλά υπάρχει και ζωή !!! Και μετά βγαίνετε και γκαριζεται για ενδοοικογενειακή βία ... ΒΙΑ είναι να μην έχεις ΣΕΞ ...ξεκινήστε το πλέξιμο . Και εγώ χώριζα από σχέσεις όταν τελείωνε το ερωτικό . Τι να κάνω ? Αφού δεν με κ@λωνε πλέον η οποιαδήποτε. Ας πρόσεχε . Δομικό στοιχείο το ΣΕΞ . ΟΤΑΝ έχεις γάμο/σχέση έχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα!!!!!! Και μετά βγαίνουν προβληματικά παιδιά και σφάζονται στα τικ τοκ γιατί οι γονείς τους """αγαπήθηκαν"" κάποτε ...
    Ρε που τα πουλάτε αυτά εκεί στο ιερατείο του φεμινισμού ? Όταν η σχέση δεν υφίσταται, χωρίζεις . Αλλιως κάθεσαι για τ παιδιά και την αρρώστια μέσα στο σπίτι . Άλλοι πιο προχωρημένοι σου λένε , δεν χωρίζουμε για τα παιδιά , αλλά ο καθένας την ζωή του ....Ε τι να κάνουμε , επιλογές είναι και η σχέση και ο γάμος και το διαζύγιο ...ατομική ευθύνη . Δλδ πρέπει όλες να βάλετε ένα πανικ μπατόν επειδή οι επιλογουλες βγήκαν μάπα ? Σοβαρευτείτε επιτέλους !
    Ξέρω εσύ είσαι του συναισθήματος...αχαχαχαχαχ� �χ
    Αγαπεεεεεε μεεεεεεεεεεε
    Ούτε για ένα ποτό , φαγητό δεν την πάει .αλήθεια δώρα της κάνει ? Από σέξυ εσώρουχα μέχρι οτιδήποτε . Γλυκά ? Εκπλήξεις ? Ένα ωραίο φόρεμα , ένα καπέλο , ένα φουλαρι, κάθε μέρα δώρα ....έλεος κάπου ...λουλούδια ???
    Ε κάτσε και φάε τα παιδιά στην μάπα τότε
    Για ένα περίεργο λόγο!?!?!? ...... Συμφωνώ με Τζοβάνι.

Senior Member
    Που σε ρε Χάρβαρντ. Ωραία οπτική έχεις και είσαι και του φεμινιστικού κινήματος . Ας κάτσει λοιπόν στην ζωουλα της , εκεί κάθε μέρα τα ίδια , καναπές , σεξ κάθε Ιούλιο , Σασμο και να περιμένει την σύνταξη να πάει με τα ΚΑΠΗ για λουτροθεραπεία στην Αιδηψό . Το 95τακατο τα ίδια κάνει και μετά κλαίγεται στις ψυχολόγες του 50ρικου . Γράφει ότι το έχουν συζητήσει εδώ και κάποια χρόνια νομίζω 2 ...δλδ τι περιμένει ? Ποτε θα του κ@@λωσει ? Εδώ δεν την πάει σαν ζευγάρι ένα 3μερο να φορέσει να τα ωραία της και να ξεσκίστουν όπως είναι το φυσιολογικό και κάθεται και παίζει playstation. Έλα τώρα είσαι και προχω κομμενταρου . Θα βρεθεί κανένα ωραίο Πεος που θα την σκίζει όπως πρέπει να γίνεται και ας του φτιάχνει μετά μακαρονάδες του συζυγου . Ρε σεις που ζείτε ? Οκ έχει παιδιά , υποχρεώσεις τα συζυγικά ...αλλά υπάρχει και ζωή !!! Και μετά βγαίνετε και γκαριζεται για ενδοοικογενειακή βία ... ΒΙΑ είναι να μην έχεις ΣΕΞ ...ξεκινήστε το πλέξιμο . Και εγώ χώριζα από σχέσεις όταν τελείωνε το ερωτικό . Τι να κάνω ? Αφού δεν με κ@λωνε πλέον η οποιαδήποτε. Ας πρόσεχε . Δομικό στοιχείο το ΣΕΞ . ΟΤΑΝ έχεις γάμο/σχέση έχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα!!!!!! Και μετά βγαίνουν προβληματικά παιδιά και σφάζονται στα τικ τοκ γιατί οι γονείς τους """αγαπήθηκαν"" κάποτε ...
    Ρε που τα πουλάτε αυτά εκεί στο ιερατείο του φεμινισμού ? Όταν η σχέση δεν υφίσταται, χωρίζεις . Αλλιως κάθεσαι για τ παιδιά και την αρρώστια μέσα στο σπίτι . Άλλοι πιο προχωρημένοι σου λένε , δεν χωρίζουμε για τα παιδιά , αλλά ο καθένας την ζωή του ....Ε τι να κάνουμε , επιλογές είναι και η σχέση και ο γάμος και το διαζύγιο ...ατομική ευθύνη . Δλδ πρέπει όλες να βάλετε ένα πανικ μπατόν επειδή οι επιλογουλες βγήκαν μάπα ? Σοβαρευτείτε επιτέλους !
    Ξέρω εσύ είσαι του συναισθήματος...αχαχαχαχαχ� �χ
    Αγαπεεεεεε μεεεεεεεεεεε
    Ούτε για ένα ποτό , φαγητό δεν την πάει .αλήθεια δώρα της κάνει ? Από σέξυ εσώρουχα μέχρι οτιδήποτε . Γλυκά ? Εκπλήξεις ? Ένα ωραίο φόρεμα , ένα καπέλο , ένα φουλαρι, κάθε μέρα δώρα ....έλεος κάπου ...λουλούδια ???
    Ε κάτσε και φάε τα παιδιά στην μάπα τότε
    tziovani σε παντρεύομαι! ( πλακί τσα ) γενικά καλά τα λές, σε χαίρομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη αν για όλους τους ανθρώπους, τις ηλικίες, είναι τόσο σημαντικό το σεξ όσο το περιγράφεις, όχι βεβαία στα 40 αλλά κάποια στιγμή αρχίζει και το πλέξιμο διότι το σώμα δε λειτουργεί δεν είναι κακό...Δώρα δε μου κάνει οχι αλλά θα ήμουν ευχαριστημένη με τα μισά από όσα περιγράφεις, την επιλογή του κάθομαι για τα παιδιά και ξεχωριστή ζωη δεν την έχω εξετάσει σοβαρά διότι απαιτεί συναισθηματική διαύγεια και συμφωνία και από τις δυο πλευρές, αν μάθαινα οτι έχει γκόμενα θα ζήλευα και θα θύμωνα πάρα πολύ μαζί του ...αν τολμήσω να του προτείνω κάτι τέτοιο θα ρίξω βόμβα μέσα στο σπίτι μου νομίζω...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    η συντροφικότητα μου λείπει μα δε κάνω προσπάθεια πλέον...σταμάτησα και εδώ και καιρό και μου τριβελίζει το μυαλό το διαζύγιο
    Καλημέρα και σε σενα και στην υπολοιπη παρεα. Θα μπορουσα να γραψω ενα τεραστιο κατεβατο πανω σε αυτα που γραφεις αλλα αφενος θα καταντουσε βαρετο να το διαβασει κανεις, αφετερου οταν γραφεις πολλα δινεις και πολλες λαβες για παρεξηγησεις.. Ειδικα με ανθρωπους που δε σε γνωριζουν. Και ειδικα και λογω του γραπτου λογου που επισης ειναι παγιδα. Οπότε ας το παμε πιο απλα με τη μορφη διαλογου.. Παμε σε αυτο που εχει το quote εδω ως αφετηρια της συζητησης μας. Γιατι δεν κανεις προσπαθεια πλεον? Γιατι επιτρεπεις σε αυτη τη σκεψη να σου "τριβελιζει" το μυαλο? Τι θεωρεις οτι εχεις να προσδοκας μετα απο ενα υποθετικο διαζυγιο? Πως πιστευεις οτι θα διαμορφωθουν οι καταστασεις για ολους σας μετα? Τι στατιστικες πιθανοτητες δινεις στην εκαστοτε πιθανη εκδοχη για το μετα? Οχι μονο τη δικη σου, αλλα και τη δικη του και των παιδιων επισης. Αυτο που εχετε ειναι κατι που σωζεται ή οχι? Ειναι κατι για το οποιο αξιζει να παλεψεις? Θελεις κιολας να το παλεψεις κι αλλο? Μεχρι ποσο? Βαζεις καποιο οριο σε αυτο? Ποσο πολυ (νομιζεις οτι) αγαπας τον αλλον? Ποση απο την "αξιοπρεπεια"σου (=εγωισμος) εισαι διατεθειμενη να του χαρισεις? Νικαει η αγαπη ή η "αξιοπρεπεια"? Θελεις να προσπαθησεις να αγαπησεις εσυ κι αλλο? Ή θελεις απλα να σε αγαπανε εσενα και σου λειπει μονο αυτο? Ποσο δυνατος ανθρωπος εισαι? Εισαι πιο δυνατος ανθρωπος απο τον αντρα σου ή οχι? Εισαι πιο δυνατη απο τα παιδια σου ή οχι? Ποση απο την "αξιοπρεπεια" σου σαν ανθρωπος εισαι διατεθειμενη να θυσιασεις αν τυχον χρειαστει για τα παιδια σου? Οταν τα παιδια σου σου επιτιθενται και δε σε αγαπανε διακυβευεται η αγαπη σου για αυτα ή εξακολουθει να ειναι δεδομενη? Ποσο απο ολο αυτο ισχυει και για τον ανθρωπο που διαλεξες για αντρα σου και για πατερα των παιδιων σου? Τον αγαπας πολυ? Λιγο? Ή καθολου? Όποιος αγαπα λιγο δινει λιγο. Όποιος αγαπα πολυ δινει πολυ. Οποιος αγαπα παρα πολυ δεν εχει τι αλλο να δωσει, δινει απλα τον εαυτο του. Οποιος αγαπα εστω και λιγο δεν τον αφορα/νοιαζει το αν/ποσο τον αγαπα ο άλλος ή και το τι κανει ο αλλος γενικοτερα.. Η αγαπη που νιωθεις ΕΣΥ και οχι αυτη που δεχεσαι σου δινει μια τεραστια δυναμη μεσα σου. Οχι απλα δυναμη αλλα και εξουσια.. Ποσο δυνατη αισθανεσαι? Ποσο δυνατη θα ηθελες να γινεις?

Θα επανελθω αργοτερα να δω τι μου εχεις γραψει. :) Ανεμονη με το ωραιο ονομα που ομως νιωθει "α ναι, μονη".. :) Ψυχραιμια, μην κανεις βεβιασμενες κινησεις και σπασμωδικες και μην επιτρεπεις σε σκεψεις/μυγακια που δεν ειναι δικες σου να σου "τριβελιζουν" το μυαλο. Αν χρειαστει να σκεφτεις το διαζυγιο ηρεμα, ωριμα και υπευθυνα βαζοντας τα κατω και ζυγιζοντας τα ολα με προσοχη θα το κανεις οταν το επιλεξεις εσυ αυτο συνειδητα, οχι οταν επιλεξει η "μύγα/σκεψη" να ρθει να σε τριβελισει..

Senior Member
    Πάρα πολλά τα ερωτήματα, σταμάτησα να κάνω προσπάθειές όταν από τις πάρα πολλές πού έκανα έχασα τις ελπίδες μου,την αξιοπρέπεια μου,τον εγωισμό μου, συμβιβαστικά ξανά και ξανά και έλεγα δε πειράζει ας αγαπήσω αυτό που έχω και αυτό που μου δείνει μέχρι που αυτό γινόταν όλο καί πιο λίγο ,η αγάπη για τα παιδιά μου είναι δεδομένη όπως και να μου συμπεριφέρονται, για τον άντρα μου όχι , μετά από ένα υποτιθέμενο διαζύγιο η κατάσταση σε οικονομικά και πρακτικά θέματα θα γίνει δύσκολη για όλους μας, αφού τώρα έχω ένα συνεργάτη στην ανατροφή των παιδιών,ο λίγος ελεύθερος χρόνος μου θα λιγοστέψει αφού δε θα έχω κανέναν να προσέχει τα παιδιά πότε ,οι σχέσεις μας δεν θα είναι φιλικές διότι είναι εκδικιτηκος άνθρωπος ( τουλάχιστον για αρχή) τα παιδιά όσο καλά και να το διαχειριστείς θα τραυματιστούν ( το έχω ζήσει σαν παιδάκι και το τρέμω) αυτό το τελευταίο είναι και ι σοβαρότερος λόγος για τις αναστολές μου,σε αυτόν τον άνθρωπο νομίζω τα έχω δώσει όλα και δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω,δε ξέρω ποιο είναι το όριο μου, μάλλον είναι η σωματική βία σε εμένα ή τα παιδιά και ή σχέση με άλλη γυναίκα, σε αυτές τις δύο περιπτώσεις θα φύγω δεν έχω τίποτα να σκεφτώ, άρα μου λες να αγαπάω λίγο αυτή είναι η λύση για να μη με νοιάζει και για να συντηρήσω αυτό το γάμο . Προφανώς δε θα κάνω τίποτε βεβιασμένη είμαι υπερ αναλυτικό άτομο σε κακό βαθμό, που μου προκαλεί σύγχυση αντί για διαύγεια πολλές φορές.

Senior Member
    Αν μπορούσα να γίνω αναίσθητη και ολίγον ανήθικη και μου είχε τελειώσει και άκουγα μόνο τη λογική μου μάλλον θα έμενα στο γάμο εκμεταλλευόμενη αυτά που έχω και βρίσκοντας αυτά που μου λείπουν έξω από αυτόν, όμως μάλλον δεν είναι εφικτό διότι μια τέτοια πορεία φέρνει και ψέματα και ζήλειες και αλλού είδους μπερδέματα που δε μπορώ να προβλέψω.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Για ένα περίεργο λόγο!?!?!? ...... Συμφωνώ με Τζοβάνι.
    Φυσικά συμφωνείς με τον Νομπελίστα

Banned
    tziovani σε παντρεύομαι! ( πλακί τσα ) γενικά καλά τα λές, σε χαίρομαι αλλά δεν είμαι σίγουρη αν για όλους τους ανθρώπους, τις ηλικίες, είναι τόσο σημαντικό το σεξ όσο το περιγράφεις, όχι βεβαία στα 40 αλλά κάποια στιγμή αρχίζει και το πλέξιμο διότι το σώμα δε λειτουργεί δεν είναι κακό...Δώρα δε μου κάνει οχι αλλά θα ήμουν ευχαριστημένη με τα μισά από όσα περιγράφεις, την επιλογή του κάθομαι για τα παιδιά και ξεχωριστή ζωη δεν την έχω εξετάσει σοβαρά διότι απαιτεί συναισθηματική διαύγεια και συμφωνία και από τις δυο πλευρές, αν μάθαινα οτι έχει γκόμενα θα ζήλευα και θα θύμωνα πάρα πολύ μαζί του ...αν τολμήσω να του προτείνω κάτι τέτοιο θα ρίξω βόμβα μέσα στο σπίτι μου νομίζω...

Το σεξ είναι το κομβικοτερο σημείο σε μια σχέση . Δεν είναι μόνο το σεξ σαν πράξη , μπες βγες . Οπότε δεν παίζουν ηλικίες στο ζήτημα αυτό . Άρα δεν ταιριάζετε από την αρχή κ πολλά πήγαιναν κάτω από το χαλάκι , ώσπου ξαφνικά έγινε γιγάντωση των πρόβληματων . Το καλό κ ποιοτικό σεξ ,η επικοινωνία αμφίδρομη , αυτά πάνε μαζί . Πακέτο ! Οπότε αυτό μετά βγαίνει σε συμπεριφορές μέσα στο ζευγάρι , δωράκια , ταξιδακια , χόμπυ, κοινά ενδιαφέροντα, κάνει κινήσεις ο Άνδρας κάνει η Γυναίκα ( δεν μιλάμε για φεμινίστριες βλαμμενες κ woke μπούρδες ) ...βγαίνουν αβίαστα αυτά , δεν βαριέσαι πάμε εδώ πάμε εκεί ,είναι κουρασμένος είσαι κουρασμένη ...εντάξει δεν είπαμε κάθε κάθε κάθε μέρα . Άμα σου ξυνιζει ο άλλος/η ( ξενερωμα δλδ ) , όλα πάνε περίπατο. Δλδ εσύ προσωπικά τι προτιμάς . Κάθεσαι σπίτι κ ζεις αυτό που ζεις ( ότι ζεις δλδ ) παιδιά μακαρονάδες ,αυγά ομελέτα κ καναπές ...η' κάτι νέο που θα σε βγάλει στον αφρο , εκδρομές ,ταξίδια , ποτά , φαγητά , δώρα , συμπεριφορά, που θα σε κάνει δλδ να αισθανθείς γυναίκα . Άρα είσαι μια συμβατική γυναίκα με συμβατικά πράγματα που έζησες κ ζεις συμβατικά .το πρόβλημα λοιπόν είσαι εσύ κ όχι εκείνος . Εκείνος έτσι έχει μάθει να ζει , σπιτάκι , παιδάκια ,δουλίτσα κ ίντερνετ. Ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά όταν χτυπάνε οι ορμόνες , νυφικά κ κοινωνικό στάτους ,τα πολλά μπαίνουν στο χαλάκι κ βγαίνουν μετά ...γιατί θα βγουν . Για αυτό ο κόσμος κάνει σχέσεις ,συζεί , αλλάζει συντρόφους για να σταθεί τυχερός να βρει το συνολικό συμβατό . Αλλιώς ψωνίζεις από σβέρκο ......
    Αυτά που σου γράφω δεν τα λένε οι ψυχολόγες , τα λέει η πείρα . Δλδ εμένα προσωπικα τι να μου πει το phd της Παντείου που έχει 3-4 σχεσουλες στην ζωή της , θα συμβουλέψει εμένα με ψυχοντεραμπεια ? Έλεος ....
    Τα ερωτικά είναι τα πιο απλά προβλήματα .....ταιριάζεις η' όχι . Όλα τα άλλα μπούρδες με διδακτορικό,..

Senior Member
    Φυσικά συμφωνείς με τον Νομπελίστα
    Καθηγητά, συνέχισε να διδάσκεις.

Senior Member
    Δε το μου πέρασε ποτέ αυτό από το μυαλό...η διαδικάσία της γνωριμίας προσωπικά με εξιτάρει και με ενθουσιάζει...να αισθανθώ ποθητή από κάποιον , εκείνο το αρχικό φλερτ και το παιχνίδι απλά είμαι πρώτα μητέρα και μετά γυναίκα και ο χρόνος για όλα αυτά που κάναμε στα νιάτα μας πλέον είναι ελάχιστος.
    Φτιάξε χρόνο για τον εαυτό σου. Τι σημαίνει μετά τα σαράντα είναι ο χρόνος ελάχιστος; Γι αυτά που έχουν πραγματική σημασία ο χρόνος πρέπει να βρεθεί, τελεία. Κι εσύ για σένα έχεις σημασία, ή όχι; Αν αφήσεις τις υποχρεώσεις να σε τυλίξουν σε μια κατάσταση που δεν έχεις τον έλεγχο, τότε αυτές οι υποχρεώσεις είναι που σε κάνουν δυστυχισμένη. Γενικά οι υποχρεώσεις κάνουν τους ανθρώπους δυστυχισμένους. Γιατί τους καταπιέζουν και τους φιμώνουν, συναισθηματικά και κυριολεκτικά. Οπότε, τι σου κλέβει τον χρόνο; Δε λέω να αφήσεις τα παιδιά σου να πεθάνουν από την πείνα, αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει να ξεγλιστράς, δε μπορεί.

Senior Member
    Το σεξ είναι το κομβικοτερο σημείο σε μια σχέση . Δεν είναι μόνο το σεξ σαν πράξη , μπες βγες . Οπότε δεν παίζουν ηλικίες στο ζήτημα αυτό . Άρα δεν ταιριάζετε από την αρχή κ πολλά πήγαιναν κάτω από το χαλάκι , ώσπου ξαφνικά έγινε γιγάντωση των πρόβληματων . Το καλό κ ποιοτικό σεξ ,η επικοινωνία αμφίδρομη , αυτά πάνε μαζί . Πακέτο ! Οπότε αυτό μετά βγαίνει σε συμπεριφορές μέσα στο ζευγάρι , δωράκια , ταξιδακια , χόμπυ, κοινά ενδιαφέροντα, κάνει κινήσεις ο Άνδρας κάνει η Γυναίκα ( δεν μιλάμε για φεμινίστριες βλαμμενες κ woke μπούρδες ) ...βγαίνουν αβίαστα αυτά , δεν βαριέσαι πάμε εδώ πάμε εκεί ,είναι κουρασμένος είσαι κουρασμένη ...εντάξει δεν είπαμε κάθε κάθε κάθε μέρα . Άμα σου ξυνιζει ο άλλος/η ( ξενερωμα δλδ ) , όλα πάνε περίπατο. Δλδ εσύ προσωπικά τι προτιμάς . Κάθεσαι σπίτι κ ζεις αυτό που ζεις ( ότι ζεις δλδ ) παιδιά μακαρονάδες ,αυγά ομελέτα κ καναπές ...η' κάτι νέο που θα σε βγάλει στον αφρο , εκδρομές ,ταξίδια , ποτά , φαγητά , δώρα , συμπεριφορά, που θα σε κάνει δλδ να αισθανθείς γυναίκα . Άρα είσαι μια συμβατική γυναίκα με συμβατικά πράγματα που έζησες κ ζεις συμβατικά .το πρόβλημα λοιπόν είσαι εσύ κ όχι εκείνος . Εκείνος έτσι έχει μάθει να ζει , σπιτάκι , παιδάκια ,δουλίτσα κ ίντερνετ. Ασυμφωνία χαρακτήρων αλλά όταν χτυπάνε οι ορμόνες , νυφικά κ κοινωνικό στάτους ,τα πολλά μπαίνουν στο χαλάκι κ βγαίνουν μετά ...γιατί θα βγουν . Για αυτό ο κόσμος κάνει σχέσεις ,συζεί , αλλάζει συντρόφους για να σταθεί τυχερός να βρει το συνολικό συμβατό . Αλλιώς ψωνίζεις από σβέρκο ......
    Αυτά που σου γράφω δεν τα λένε οι ψυχολόγες , τα λέει η πείρα . Δλδ εμένα προσωπικα τι να μου πει το phd της Παντείου που έχει 3-4 σχεσουλες στην ζωή της , θα συμβουλέψει εμένα με ψυχοντεραμπεια ? Έλεος ....
    Τα ερωτικά είναι τα πιο απλά προβλήματα .....ταιριάζεις η' όχι . Όλα τα άλλα μπούρδες με διδακτορικό,..

Τι να πω ίσως και να μην ταιριάζαμε από την αρχή... Πάντως όλο αυτό το ωραίο που περιγράφεις το έζησα με αυτόν τον άνθρωπο πριν τα παιδιά, παντρεύτηκα μεγάλη στα 33, πριν δεν είχα καθόλου συμβατική ζωή, όλα τα έκανα ταξίδια ,ξενύχτια, σχέσεις, συναυλίες, έβγαλα και δεύτερη σχολή έτσι για να βγάλω τα γούστα μου,δεν νομίζω ότι είχα συμβατική ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Φτιάξε χρόνο για τον εαυτό σου. Τι σημαίνει μετά τα σαράντα είναι ο χρόνος ελάχιστος; Γι αυτά που έχουν πραγματική σημασία ο χρόνος πρέπει να βρεθεί, τελεία. Κι εσύ για σένα έχεις σημασία, ή όχι; Αν αφήσεις τις υποχρεώσεις να σε τυλίξουν σε μια κατάσταση που δεν έχεις τον έλεγχο, τότε αυτές οι υποχρεώσεις είναι που σε κάνουν δυστυχισμένη. Γενικά οι υποχρεώσεις κάνουν τους ανθρώπους δυστυχισμένους. Γιατί τους καταπιέζουν και τους φιμώνουν, συναισθηματικά και κυριολεκτικά. Οπότε, τι σου κλέβει τον χρόνο; Δε λέω να αφήσεις τα παιδιά σου να πεθάνουν από την πείνα, αλλά κάποιος τρόπος θα υπάρχει να ξεγλιστράς, δε μπορεί.
    Για να το θέσω καλύτερα όταν έχεις παιδιά ο χρόνος λιγοστεύει, και παρέες έχω και βγαίνω και έξω απλά στα πλαίσια μαμαδοκατάστασης, τα παιδιά δεν χρειάζονται μόνο φαΐ και ρούχα, πρέπει να τα βγάλεις να παίξουνε να τα κοινωνικοποιήσεις με άλλα παιδάκια, να τα πας σε δραστηριότητες να τους δώσεις ερεθίσματα, να ασχοληθείς με το χαρακτήρα τους και τη διαμόρφωσή του, αυτός σου τρώει όλο το χρόνο και την ενέργεια της ημέρας, η εναλλακτική είναι να τα παρατήσω σε μία οθόνη και να μεγαλώνουν με βίντεο.. εννοείται ότι η ευθύνες σε καταπιέζουνε και σε ευνουχίζουνε, αλλά αν γίνεις μητέρα πρώτα είσαι μητέρα , μετά είσαι γυναίκα και οτιδήποτε άλλο, αλλιώς ας μήν έκανα παιδιά, εννοείται ότι μπορώ να βρω χρόνο να ξεγλιστρήσω και το κάνω.

Senior Member
    Εγώ θα έλεγα πως πρώτα είσαι εσύ, και τα παιδιά σου μετά και ο άντρας σου επίσης. Γιατί αν εγώ είμαι σκατά, να χέσω όλη τη διαπαιδαγώγηση, τα ερεθίσματα, τις δραστηριότητες και τα παραφερνάλια. Αν μπορέσω να την κάνω, την κάνω από τον σύζυγο. Αν δε μπορώ, κάθομαι και λούζομαι τις συνέπειες, αλλά σίγουρα διασφαλίζω ότι ακόμη κι έτσι, κάτι θα κάνω για να ανέβω. Αν ο σύζυγος είναι εμπόδιο, τον αφήνω πίσω μου για να κάνω χώρο στις δικές μου ξεχωριστές ανάγκες. Αυτά βέβαια είναι και ζητήματα τι προτεραιότητες βάζει ο καθένας και δεν είμαστε καρμπόν, αλλά αυτή την αυτοθυσία δε τη θέλω. Μαθαίνουμε στους άλλους να μας φέρονται με τρόπο που πρώτα έχουμε επιτρέψει να συμβεί, έτσι λέω. Επίσης, αν για χψ λόγους μένετε μαζί, γιατί αυτό κι εκείνο, τότε μπορείτε να κάνετε μία εντελώς χωριστή ζωή, με διαφορετικούς συντρόφους και να ελευθερώσεις το κομμάτι σου που δεν είναι ικανοποιημένο.

Banned
    Τι να πω ίσως και να μην ταιριάζαμε από την αρχή... Πάντως όλο αυτό το ωραίο που περιγράφεις το έζησα με αυτόν τον άνθρωπο πριν τα παιδιά, παντρεύτηκα μεγάλη στα 33, πριν δεν είχα καθόλου συμβατική ζωή, όλα τα έκανα ταξίδια ,ξενύχτια, σχέσεις, συναυλίες, έβγαλα και δεύτερη σχολή έτσι για να βγάλω τα γούστα μου,δεν νομίζω ότι είχα συμβατική ζωή.
    Άρα έχεις κάνει πραγματακια , οπότε πιαστον κ πες του , το και το .
    Περίεργο πάντως να ήταν πριν αλλιώς κ μετά τα παιδιά είναι αλλιώς .
    Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι από την μια μέρα στην άλλη ...εκτός αν δεν μας τα γράφεις όλα ....μπας κ έχει γκόμενα ?
    Δώρα γενέθλια κ γιορτή σου , τι σου κάνει ?
    Πρέπει να ανανεώσεις το σεξουαλικό σου , περίεργο όπως τα γράφεις πριν τα παιδιά να ήταν ο εραστής κ μετά τα παιδιά το μαμουχαλο
    Η μητρότητα δεν αναιρεί το σεξουαλικό ...κάτι γίνεται ....

Senior Member
    Άρα έχεις κάνει πραγματακια , οπότε πιαστον κ πες του , το και το .
    Περίεργο πάντως να ήταν πριν αλλιώς κ μετά τα παιδιά είναι αλλιώς .
    Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι από την μια μέρα στην άλλη ...εκτός αν δεν μας τα γράφεις όλα ....μπας κ έχει γκόμενα ?
    Δώρα γενέθλια κ γιορτή σου , τι σου κάνει ?
    Πρέπει να ανανεώσεις το σεξουαλικό σου , περίεργο όπως τα γράφεις πριν τα παιδιά να ήταν ο εραστής κ μετά τα παιδιά το μαμουχαλο
    Η μητρότητα δεν αναιρεί το σεξουαλικό ...κάτι γίνεται ....
    Πού το βλέπεις το περίεργο ςπριν ήμασταν μόνο οι δυο μας και είχαμε όλο το χρόνο για εμάς, επίσης δύναμη αγάπη μόνο ο ένας τον άλλον, μαμά είμαι η πρώτη που στο λέω ότι στην αρχή τα ζευγάρια είναι μες στα μέλια και μετά έρχεται η θαλπωρη; τώρα έχουμε να δώσουμε πολύ αγάπη στα παιδιά μας, είναι εξουθενωτική μια μέρα με δύο μικρά παιδιά, είσαι υδρομένος κουρασμένος βρώμικος όχι καλά φαγωμένος λίγο δύσκολο να νιώθεις κάθε μέρα σεξουαλικός. Επειδή το ανέφερε κι άλλος αυτό με την γκόμενα, εάν υπάρχει είναι στο χώρο της δουλειάς του διότι τα ωράρια του είναι συγκεκριμένα και δεν ξεφεύγει από αυτά δεν μπορώ να το ξέρω. Πως να το μάθω εάν συμβαίνει; Δε μου κάνει καθόλου δώρα πότε, από όσο ακούω αυτοι που κερατώνουν κάνουνε επίσης πολλά δώρα στις γυναίκες τους.

Senior Member
    Πού το βλέπεις το περίεργο ςπριν ήμασταν μόνο οι δυο μας και είχαμε όλο το χρόνο για εμάς, επίσης δύναμη αγάπη μόνο ο ένας τον άλλον, μαμά είμαι η πρώτη που στο λέω ότι στην αρχή τα ζευγάρια είναι μες στα μέλια και μετά έρχεται η θαλπωρη; τώρα έχουμε να δώσουμε πολύ αγάπη στα παιδιά μας, είναι εξουθενωτική μια μέρα με δύο μικρά παιδιά, είσαι υδρομένος κουρασμένος βρώμικος όχι καλά φαγωμένος λίγο δύσκολο να νιώθεις κάθε μέρα σεξουαλικός. Επειδή το ανέφερε κι άλλος αυτό με την γκόμενα, εάν υπάρχει είναι στο χώρο της δουλειάς του διότι τα ωράρια του είναι συγκεκριμένα και δεν ξεφεύγει από αυτά δεν μπορώ να το ξέρω. Πως να το μάθω εάν συμβαίνει; Δε μου κάνει καθόλου δώρα πότε, από όσο ακούω αυτοι που κερατώνουν κάνουνε επίσης πολλά δώρα στις γυναίκες τους.
    Όχι τώρα να σου καρφωθεί η ιδέα ότι έχει γκομενα και να μην ηρεμεις. Πολλοί μέσα στον γάμο τους ή σε μια σχέση χρόνων, έχουν την συμπεριφορα του άντρα σου, ρουτινιαζουν. Δεν προσπαθούν και γενικά δεν έχουν το ίδιο ενδιαφέρον που είχαν αρχικά.

Page 4 of 14 FirstFirst ... 23456 ... LastLast