Quote:
Originally posted by anoiksi
Και εγω συμφωνω με τα παραπανω....απλα παιζει για να ανεβασει το ηθικο του με βοηθεια τα δικα σου αισθηματα γιαυτον και μετα να διεκδηκησει την αλλη με αυτοπεποιθηση...Δεν σου αξιζει αυτος, ξεκολλα να γυρνας απο πισω του σαν να τον εχεις αναγκη...εκεινος σε εχει...αν σε ηθελε πιστευω οτι θα εκανε κατι μαζι σου και επισης δεν θα ξαναρχιζε σχεση με την αλλη...το ηξερε εκεινη;;; Μηπως το εκανε για να ζηλεψει η αλλη;;;κοιτα να ανεβασεις την δικη σου αυτοπεποιθηση, να αισθανθεις και εσυ μια φορα ακαταμαχητη...Ξερεις νομιζω οτι και εγω σαν εσενα ειμαι, αλλα δεν γινεται γλυκεια μου μια ζωη να ειμαστε χαμενες...δεν φταιει το ποσο ομορφες η ασχημες ειμαστε, το ποσο εξυπνες η χαζες, το ποσο πλουσιες η φτωχες ειμαστε...Μονο εμεις φταιμε, εμεις πουλαμε τον εαυτο μας ετσι και γιαυτο δεν εχουμε αυτο που αναζηταμε...Ας δειξουμε οτι και εμεις μπορουμε να πουμε οχι και εμεις μπορουμε να παιξουμε με τα συναισθηματα, δεν ειναι αυτο το ζητημα ομως....Το ζητημα ειναι οτι εμεις δεν θα το καναμε ποτε γιατι μας διακρινει ειλικρινια και ποτε δεν θα μπορουσαμε να παιξουμε με ασχημο τροπο...Γιαυτο και αλλες επειδη τους παιζουν στα δαχτυλα τους εχουν πολλους και μαλιστα τρεχουν πισω απο αυτες....Αλλα ειναι ευτυχισμενες;;;Λες οτι οσους αγαπας δεν σε θελουν και οσους δεν τους θελεις εσυ σε θελουν αυτοι...ΠΟΣΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...Ειχα μια συζητηση με ενα παιδι την Παρασκευη, ασχετο με το θεμα μας εδω, απλα μου ειπε το εξης: ολα στην ζωη ειναι δραση/αντιδραση....και σκεφτηκα ποσο δικιο εχει και τοσο καιρο εγω δεν μπορουσα να το δω καθαρα...Σκεψου λιγο καποιες καταστασεις στη ζωη σου και θα το δεις και εσυ καθαρα....Ακολουθα το, εγω παντως αποφασισα οτι πρεπει να αλλαξω καποια πραγματα στην ζωη μου, ελα να παλεψουμε μαζι...πιστευω οτι εσυ σαν ανθρωπος εχεις πολυ πιο πολυ δυναμη απο μενα και ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις...Δεν σου λεω ελα να γινουμε αλλοι ανθρωποι αυτο δεν θα ηταν σωστο για εμας, αλλα ελα να κανουμε πραγματα για να νιωσουμε την ευτυχια που μας αξιζει, να μην ειμαστε ευαλωτες, να μην πιστευουμε τοσο ευκολα στα λογια των αλλων που πιθανο αργα η γρηγορα να μας απογοητευσουν επειδη δεν θα ειναι τοσο ειλικρινης οπως εμεις...να σταματησουμε να κανουμε κακο στον εαυτο μας, να προσπαθησουμε να μην εξαρτιομαστε απο τα λογια των ανθρωπων και να θελουμε να τους ακουμε συνεχως και ειδικα απο αυτους που αγαπαμε...ας νιωσουμε πραγματικα ελευθερες....
Ξεχασε τον, αστον να παει στο καλο...Υπαρχουν τοσοι αλλοι που μας διεκδικουν γιατι πρεπει να υποφερουμε εμεις τοσο καιρο γιαυτους...τι μας δωσαν εκεινοι;;; Για ποιο λογο να πεις ευχαριστω γιατο οτι επαιξε μαζι σου;;; Για να αισθανθει εκεινος καλυτερα;;;Για πιο λογο σε αφισε να πιστευεις τοσο καιρο στον ερωτα αυτο;;; Αφου ηθελε μονο την αλλη.....
Σταματα το....Ας μην προκαλουμε πια πονο μονες μας στον εαυτο μας...Μας λειπει μια χουφτα εγωισμος...Αφου ηξερε τι νιωθεις για εκεινον γιατι φερθηκε τοτε ετσι και δεν το εκοψε, δεν ειναι εγωιστικο αυτο;;;
Αν δεν σκεφτουμε εμεις τον εαυτο μας δεν θα μας σκεφτει κανεις αλλος...Να εισαι καλα γλυκεια μου...