Originally posted by weird
Quote:
Originally posted by Alobar
Σήμερα ζούμε όμως την απόλυτη ξεφτίλα του είδους μας, την ισοπέδωση του απλού και του όμορφου, την ταμπελάρα του \'αλαφροϊσκιωτου\' σε όποιον επιμένει σε δυο αξίες, τους ύπουλους και \'μοντέρνους\' τρόπους εξουδετέρωσης, καθώς και την... \'κοπαδίλα\' σε ό,τι προστάζει η μόδα και η εποχή.
Δε θέλω να πιστεύω ότι παλιότερα ας πούμε είχανε σαν ιδεώδες και πρότυπο την Στεφανίδου ή θέλανε να μοιάσουνε στην... παγκοσμίου φήμης α(η)δό Βίσση.
Ναι, είναι άδικο να με κάνει σουβλάκι ο εκάστοτε προύχοντας, αλλά χειρότερο βρίσκω το να ζηλεύω την ξαδέρφη μου που πήρε διακοποδάνειο για να πάει στις Μπαχάμες. Κι ακόμη χειρότερο είναι να \'ζω\' σε μια \'ελεύθερη και δημοκρατική\' κοινωνία που ενώ μου επιτρέπεται να κάνω τη ζωή μου καλύτερη, εν τούτοις βάζω τα δυνατά μου για να γίνεται ολοένα πιο άδικη και εκφοβιστική... \'ένας για όλους κι ο καθένας για την πάρτη του\' να \'ούμε...
Βασικά ναι, για τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που διαθέτουμε, \"ζούμε\" όντως δύσκολες εποχές....
χωρίς να ξέρω πως θα ένιωθα παλιότερα.
Αν μπορούσα να τηλεμεταφερθώ σε εκείνη την εποχή με μια μηχανή του χρόνου, ίσως τα θετικά της μου έκαναν περισσότερο σε σχέση με τα θετικά της σημερινής εποχής :))