Originally Posted by
Arsi
χαχαχα κι εγώ το έπαθα κορίτσια θέλοντας να δώσω και στις 2 σας ... εντομεταξύ προκύπτει προβληματάκι... άντε να βρεθούν 20 διαφορετικά άτομα να ανακυκλώνεται η δυνατότητα πάλι !
Πάντως ευχαριστώ για το rep Lou είναι σαν να το πήρα :)
Τώρα, στο θέμα μας...
Τίτα μου σχετικά μ'αυτό που ρωτάς προσωπικά δε γνωρίζω ζευγάρια με τέτοια επαφή που περιγράφεις. Και αναφέρομαι σε ζευγάρια φιλικά, ξαδελφικά ως και θείων.
Δεν το θεωρώ απίθανο όμως και δεν το αποκλείω μελλοντικά να συμβεί και σε μένα πχ. Γιατί είμαι της άποψης πως οι σχέσεις χτίζονται ανάλογα με τα θέλω, τη χημεία, την αρμονία στη συνύπαρξη και δεν ξέρω τι άλλο. Δε θεωρώ σωστό να μπαίνουν ταμπέλες πεθερικά, σόγια ούτε προς τη μια κατεύθυνση 'έχω καλές σχέσεις' αλλά ούτε κι απ'την άλλη 'διατηρώ αποστάσεις'.
Το θέμα εξαρτάται με το πως συνυπάρχετε, τις ανάγκες σου και τι θες. Ούτως ή άλλως αφού το βλέπεις όσο κι αν το προσπαθείς αν δεν γουστάρεις, δεν 'κολάει' το θέμα δε μπορείς να το πιέσεις με τίποτα.
Απλά βρες τι θες, βάλε τα όριά σου και πράξε για να νιώθεις κι εσύ καλά.
Ούτε θεωρώ σωστό να κάνεις 10 χρόνια ψυχοθεραπεία πχ για να μπορέσεις να γίνεις μπενάκης βγενάκης -αν το καταφέρεις τελικά.... Είσαι αυτό που είσαι και σύμφωνα με αυτό χρειάζεται να πορευτείς.
*ωραίο το τραγουδάκι !!!!!